2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
چند هفته؟دلیلش چی بود؟من خودم هم دوقلو ۲۴ هفته بودن

۲۳ عزیزم 🥲 بی دلیل شایدم چون دکتر یهویی داروام کم کرد البته ۶ روز قبلش یه تصادف کردیم شدید نبود ولی کمرم تکون خورد چون درد نداشتم پیگیرش نبودم و بعدش‌... دوقلویی باید سرکلاژ کنن.

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته بچه که جای خود

دیگه اقدام نکردین؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان هر کسی که میدونه و تجربه داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه من سه بار پانکچر انجام دادم هر ...

سلام دوست گلم 

منم چند بار پانکچر شدم که تخمکام پوچ بودن البته من تفاوتم این بود که ذخیره ام کمه ....یعنی تخمکم هم کم بود هم پوچ ....چند بار با سینال و اچ ام جی پانکچر شدم که کلا پوچ میشدن بعدش با پرگووریس پانکچر شدم که اوضاع باز بهتر بود یعنی برای من تغییر دادن آمپول خوب بود ولی خب هر بار فقط یه جنین تشکیل میشد که اونا رو هم هنوز انتقال ندادم 

اون موقع که با داروی ایرانی پانکچر میشدم قبلش هر ویتامینی که بگی مصرف کردم اما ذره ای تاثیر نداشت 

حتی طب سوزنی هم رفتم یه مدت 

به نظرم بازم آمپولاتو عوض کن انشالله که نتیجه میگیری ولی خدایی نکرده اگه نگرفتی ،از اهدایی هم نترس ....من قبلا اگه به اندازه تجربه الآنم میدونستم اصلا از همون اول دنبال اهدایی میرفتم ....خیلی اشتباه کردم که این همه دارو رو وارد بدنم کردم و از لحاظ روحی هم که در به داغون شدم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مهتاب جانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیروز روزی بود که جدا شدیم حالم بده ولی حفظ ظاهر میکنم خستم خیلی کم آو ...

الهی بمیررم برات عزیززززم خدا ب دلت صبر بده عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

آره به قول بچه ها نزن چون اگه خدایی نکرده منفی بشه نه دیگه دل و دماغ ادامه داروهارو داری نه میتونی رها کنی، برزخ بدی میشه 

سلام دوست گلم منم چند بار پانکچر شدم که تخمکام پوچ بودن البته من تفاوتم این بود که ذخیره ام کمه .... ...

ممنون عزیزم ، آره عوارض امپولا وحشتناکه ،خیلی خستم ، واقعا رد دادم 😞

دوس دارم روال زندگیمو همچنین تغذیمو درست کنم بعد برم برا پانکچر ، دیگه به دکترا امیدی ندارم .

چه روزی هم به نیت من بوده چون حالم خوب نیست انشالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل بگیری گلم.من دلم شکسته ...

چقدر دلم گرفت از اینکه هنوز نتونستی رها بشی🥹🥹 خیلی خیلی سخته مخصوصا وقتی عاشقش بوده باشی و برای سالها عشق خاصت بوده باشه 🥹🥹 ولی تو میتونی من مطمئنم دختر زیبا و باکمالاتی مثل تو این مرحله رو میگذرونه خیلی تو تنهایی نمون خودت رو همیشه یک کار تیمی کن فعالیتت رو زیاد کن اگه شاغل هستی که تمام تمرکزت رو بزار روش کمتر خونه بمون با دوستات معاشرت کن اگه شاغل نیستی توی گروهای ngo تو زمینه مورد علاقه ات عضو شو فعالیت ذهنت رو از فکر کردن بیشتر به گذشته رها میکنهو مطمئنم یه آدم خیلی خوب هم تو زندگی خودت پیدا میکنی و خوشبختر از قبل میشی حتی اگه قصد ازدواج هم نداشتی بعد از گذشت زمان خیلی راحت میتونی خودت رو مدیریت کنی من تو دورو بر میشناسم و سرگذشت خوبی نداشتن ک الان خیلی هم عالی هستن ،با مشاوره حتما صحبت کن و برای این گذار کمک بگیر ..عزیزم من کرج هستم اگه کمکی از دستم برمیاد و میتونم برات انجام بدم بهم بگو اگه نزدیکی ..خیلی دلممووو بدرد آورو پیامهات بعد از یه مدت امدم دیدم 🫤🥹 نمیدونم اگه متن از نوشتاری و چیزی ایراد داشته ور حین اثر قرص خواب نوشتم چون بعضی وقتها نوشته هام کمی نامفهوم بوده وقتی بعدا خوندم ،ببخشید در هر صورت خیلی مواظب خودت باش سارای زیبا 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون قشنگم انشالله به زودی قسمت خودت ♥️عکس سونو قلب رو فرستادم یه گروهی همه گفتن پسره😁

ای جانممم الان که زود تشخیص دادن ولی ان شاالله همون چیزی که میخواین یاشه اونم صحیح و سلامت 😍من دوتا از دوستام بهشون گفته بودن بچه پسر اینا سیسمونی گرفته بکدن یکیشون رفته مالزی کلی هزینه و ،،، بعد سونو ۸ دکتر گفته سبسمونی که نگرفتین اینا گفتن چطور مگه دکتر گفت دخمله 🙃🫣 اون یکی هم همینطور به دوستم میگفتم من رستم دستان میخواستیم چرا اینجور شد 🙃🙃🤭ولی دخملهاشون ماشاالله خانمی شدن برای خودشون مودب و نازو دوست داشتنی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوست گلم منم چند بار پانکچر شدم که تخمکام پوچ بودن البته من تفاوتم این بود که ذخیره ام کمه .... ...

من هر کار میکنم اصلا با اهدایی نمیتونم کنار لیام دست خودم نیستااا پرونده من بطور کامل با اتمام کیفیت تخمکها به و جنین به پایان میرسه زمانمم کوتاه  دیگه شد شد نشد هم نشد به زندگی بی بچه عادت کردم هر چند سخت و بی چالش..من زندگی چالش برانگیز دوست دارم ولی خو نمیخواد برام 🙁🙁

بچه ها زن عمو همسرم خیلی خانوم خوبی بوده۲۶سال پیش وقتی زایمان میکنه فوت میکنه.همسرم صبح گفت از وقتی ...

ان شاالله که خوبه ما میگیم اگه از مرده چیزی بگیره خیلی خوبه ولی نباید چیزی داد که تعبیرش خوب نیست .من تو خواب چند بارچیز دادم به مرده ها که نمیدونم اتفاقا افتاد برام یا هیچ وقت نیافت   ولی همون موقع یادم یه حس بد و ترس داشتم ولی برای شما خوب نوزادم  تعبیر خوبه نعمت و این چیزاست 

سلام قربون دورت بگردم خواهش میکنم الهی هزاربارشکر نتیجه خوب بوده انشاءالله چکاباتم عالی میشه توکل بخ ...

سپیدارجان تو این چند صفحه پیاپی از تو احساس کردم ندیدم خوبی عزیزم مراحل درمانی با موفقیت پیش رفته ان شاالله که ؟

عزیزم انشالله خدا ی مسیر جدید پراز شادی و ارامش نصیب دلت کنه مطمئن باش چنان برات جبران میکنه ک دلت ن ...

الهی آمین ممنونم ازتون حرفاتون برام قوت قلبه 

تشکر عزیز دلم 😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دلمو شکوندی عزیزم😔😔😔همینکه گفتی دوسش دارم ولی نمیبخشمش..اشک تو چشمام جمع شده..قربون اون دلت..ای خ ...

الهی بمیرم من حلال کن شرمنده همتونم خیلی روزا دلم میگیره ولی چیزی نمیگم دیروز واقعا طاقت نیاوردم گفتم بیام یکم درد و دل کنم ببخشید. 

فدای قلب مهربونم بشم مامان ناز.

انشالله الهی آمین برام دعا کنید 

عزیزم شما رو کم و بیش یادم هست .چقدر ناراحت شدم پیامت رو خوندم .میدونم روزای سختی رو داری میگذرونی و ...

قربون محبتت. چی بگم انشالله 

انشالله به زودی جای دوقلوهات پر بشن 

2810