2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042730 بازدید | 684270 پست
انشالله چشم عزیزم حتما 🙏🥰

❤️❤️❤️

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهتاب جانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیروز روزی بود که جدا شدیم حالم بده ولی حفظ ظاهر میکنم خستم خیلی کم آو ...

عزیز دلم😭😭

با پیامت گریه کردم ،درسته درک نمیکنم ولی میفهمم که خیلی سخته،امیدوارم به حق این نی نی که دارم خدا خودش برات جبران کنه و حال دلت خوب بشه. 

مطمئنم ایشون هم حالش بهتر از شما نیست.

فاطمه جونم این هاله ها بعد چند دقیقه اینطور شد؟ من بی بی چک مارک ویور زدم داخل جعبش زده تا ۸دقیقه طو ...

مبارکه جانم. احتمال زیاد مثبتی🥰. من مدیکور زده بودم هاله ننداخت با ناراحتی انداختمش کنار. یک ربع بعدش دسدم هاله داشت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اخه دیر شروع کرد هاله انداختن بعد۷/۸دقیقه زور زد شروع کرد از هاله خیلی کمرنگ ب پر رنگ شدن

عزیزم مارکی ک زدی همینطوریه من یادمه انتقال اولم ک مثبت شد روزهشتم تازه بعدظهرم بود یه بی بی زدم ک خط کمرنگ سریع انداخت ک بتام ۲۷بود.دوروز بعدش ازهمین مارک شما گرفتم دیر شروع کرد ب رنگ دادن اماهی پررنگتر میشد برامن بی بی چک هرگز دروغ نگفته .هرچند ک من بچه م سقط شد وهنوز درحسرتشم.مبارکت باشه انشاالله توحال خوبت همه رو دعاکن ک هیچکسی چشم انتظارنباشه و سقط روهم تجربه نکنه

مبارکه جانم. احتمال زیاد مثبتی🥰. من مدیکور زده بودم هاله ننداخت با ناراحتی انداختمش کنار. یک ربع بع ...

سلامت باشی عزیزم، واقعا بهار جون شما دو قلو داشتی نه وای خدایا پس مثبتم منم 🥹

عزیزم مارکی ک زدی همینطوریه من یادمه انتقال اولم ک مثبت شد روزهشتم تازه بعدظهرم بود یه بی بی زدم ک خ ...

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم شما هم منو تو دعاهات فراموش نکن عزیزم منم یه ۶ماهه بچه از دست دادم انتقال بعدشم منفی شدم این انتقال سوممه امیدتو از دست نده انشالله خدا ب زودی دلتو شاد کنه  و این بار تجربه ها شیرینی ازبارداری داشته باشیم 

خدا رو شکر مثبت شدیفعلا حال همه اینقدر داغونه که میگن حرفشم نزندیشب همسرم میگفت بذار یه کم زمان بگذر ...

انشاله نتیجه میگیرین ❤🙂 فقط روحیتونو حفظ کنین ، 

فرزندخواندگی هم یه روشه برای بچه دار شدن ولی شرایطشو نمی دونم چقد رفت و آمد داره، 

سعی خودتونو کنین که بعدا خدایی نکرده پشیمونی نداشته باشین ❤❤❤❤ 

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم شما هم منو تو دعاهات فراموش نکن عزیزم منم یه ۶ماهه بچه از دست دادم انتقال ...

عزیزم مثبته😍😍😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹مبارکت باشه خداتااخربرات حفظش کنه.من بعدش ۳تاانتقال داشتم ک نشد.باز فرداانتقال دارم تاببینم خدا چی میخواد برام

2810