2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042725 بازدید | 684270 پست
عزیزم ببخشید ضخامتت چندبود با استروزن کونژوگه شروع کردن؟ ازچندم پریودی کونژوگه چندتا روزی خوردین؟ می ...

راستش اصلا نگفت ضخامت چنده فقط گفت خوبه جواب داده،از روز دوم روزی یکی تا روز پنجم ،روز ششم تا دهم هر دوازده ساعت یکی یعنی روزی دوتا،و از روز دهم به بعد هر ۸ساعت یکی روزی ۳ تا شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا باورم نميشه، نميدونم چي بگم خدا بهت صبر بدهببخشيد ازت سوال ميپرسيدم😔

وای چ حرفیه عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم چقدر رو این پیام موندمو مکث کردم،نمیدونم چی باید بگمشرمنده صبوری،فهم و مهربونی و ایمانت به خ ...

😘😘❤️❤️❤️ از جنس داغون من زیاد هس😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ببخشید ضخامتت چندبود با استروزن کونژوگه شروع کردن؟ ازچندم پریودی کونژوگه چندتا روزی خوردین؟ می ...

اره بگو برات عوض کنه شاید این بهتر باشه ،انشاله با این نتیجه بگیری

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

وااااای عزیزم 😔،پیامتو خوندم یه شک بدی بهم وارد شد نمیدونم چی بگم  میخکوب شدم رو صفحه😔😔😔

فقط از خدا میخوام که هرچه زودتر جواب دل مهربونتو بده 

و بزودی زود یه تو دلی خوشگل قسمتت کنه

منم دوتا جنین دارم دکترت کیه؟ من شاکریانم گفتم سرم بده گفت لازم نداری تازه بقول خودش من تو بارداریم ...

عذر میخواهم چ سرمی میدم دکتر بهتون؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خدا کنه عزیزم آنقدر حالم بده شوهر بدبختم همش میگه چیزی نیست ولی من ی حالیم میگم چیزی نیست چرا تیکه ب ...

عزیزم ازمن تیکه برداری کردن نگران نباش بخاطر تجمع مایع تورحمم اینکاروکردن خداروشکر چیزیم نبودواسه توهم همینطوره چیزی نیس

بچه ها تو رو خدا حلال کنین. قربون تون برم بخدا اینجوری حال من بدتر میشه. نمی‌خوام سر سوزنی ناراحتی ت ...

قربونت برم ، مراقب خودت باش عزیز دلم

مطمینم خدا ب دل پاکت نگاه می‌کنه و بهترین هارو برات میخواد...

ناراحت نباش می‌دونم سخته چون منم تو انتقال دومم داغون شدم بخاطر همین دو سال نرفتم رویان دیگ الان بعد دوسال شروع کردم باز...

خدا ب دلت آرامش بده عزیزکم

عزیزم ازمن تیکه برداری کردن نگران نباش بخاطر تجمع مایع تورحمم اینکاروکردن خداروشکر چیزیم نبودواسه تو ...

خداروشکر عزیزم 

ممنون گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫂

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

وای چییییییی😭😭😭😭😭😭عزیزم إلهی بگردم چقد حالم بدشد شوکه شدم 😔😔😔قربون قلب مهربونت بشم توب این ماهی آخه چرا😔😭

2810