2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

ممنون دوستم ....اینقدر از پیام آلا حالم بده که به خودش روم نشد پیام بدم... عین بلای که سرش اومد سر منم اسفند اومد....عجیب حالشو میفهمم.با تمام وجودم.امیدوارم بزودی باردار بشه طبیعی و همش فراموش بشه

مرسی رادیس جانمایشالله که هر کی تو این راه پا میزاره خدا کمکش کنهمرسی ازت

خواهش میکنم عزیزم .ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

وای خدای من 😭😭😭خدا خودش کمکت کنه انشاالله خدا خودش کمکت کنه و به زودی جاشوپرکنه وقلبش 120سال صحیحوسالم بزنه واقعاحالم بدشد دوست عزیز

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

اللللهی بمییییرم الااااا

واااای خداااااا

😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

خدا به دلت صبر بده

ایشالله انتقال بعد عزیزم مثبت میشی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون دوستم ....اینقدر از پیام آلا حالم بده که به خودش روم نشد پیام بدم... عین بلای که سرش اومد سر م ...

قربوووونت برم عزیزم تورو خدا حلال کنین. نمی‌خواستم کسی اذیت بشه🥺ان شاالله دیگه این اتفاق تلخ براتون تکرار نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اللللهی بمییییرم الاااااواااای خداااااا😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔خدا به دلت صبر بدهایشالله انتقال بعد عزیز ...

بچه ها تو رو خدا حلال کنین. قربون تون برم بخدا اینجوری حال من بدتر میشه. نمی‌خوام سر سوزنی ناراحتی تونو ببینم🥺

الهی فقط خبر خیر و خوشی بدید اینجا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ای وای عزیزم متاسفم چرا پس توک دارو ایمنی هم میخوردی خیلی ناراحت شدم خدا ب دلت ارامش بده🥺😔

ممنون دوستم ....اینقدر از پیام آلا حالم بده که به خودش روم نشد پیام بدم... عین بلای که سرش اومد سر م ...

منم این تجربه رو داشتم. کاملا درکش میکنم. خدا بهش صبر و توان بده. اولین با داریم همین اتفاق افتاد برام. 

نمیدونم چقدر رو این پیام موندمو مکث کردم،نمیدونم چی باید بگم

شرمنده صبوری،فهم و مهربونی و ایمانت به خدا شدم

کاش همون اول گفته بودی تا تنهایی غصه نمیخوردی خواهرم

میدونم قلبت پر از درد هست،الهی که خدا جاشو برات خیلی زود سبز کنه

آلای عزیزم خیلی خیلی قدر خودتو بدون..از جنس شما خیلی کم پیدا میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
2810