2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042775 بازدید | 684270 پست
خدا کنه عزیزم آنقدر حالم بده شوهر بدبختم همش میگه چیزی نیست ولی من ی حالیم میگم چیزی نیست چرا تیکه ب ...

میفهمم عزیزم آدم هزار فکر و خیال می‌کنه ولی مطمئنم چیزی نیس.

اصلا نگران نمونه برداری نباش تو هیستروسکوپی همیشه نمونه برداری میکنن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندم سیکلت بود؟ نه نگران نباش، بهت قول میدم که چیزی نیست.منم مامانم یه بار اندومترش ضخیم بود و ک ...

تو برگه منم نوشته بود کورتاژ

روز پانزده پریودم ۱۱بود

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
روز چندم سیکلت بود؟ نه نگران نباش، بهت قول میدم که چیزی نیست.منم مامانم یه بار اندومترش ضخیم بود و ک ...

روز قبلش سونو داپلر شدم گفت همه چیز طبیعی فولیکول بالغ هم داری تو اینجوری ک معلومه باید طبیعی باردار شی بهش گفتم من چند ساله همینطورم ولی باردار نشدم

یکبار سال نود و چهار شدم ک بعد ده روز خونریزی کردم

میفهمم عزیزم آدم هزار فکر و خیال می‌کنه ولی مطمئنم چیزی نیس.اصلا نگران نمونه برداری نباش تو هیستروسک ...

فدات الا جان 

ایشالله که چیزی نباشه عزیز دلم 

برای منم کورتاژ و هیستروسکوپی تشخیصی نوشته بود، نگران نباش اصلا مطمئن باش چیزی نیست انشاءالله

توکل ب خدا عزیزم ، ایشالله 

مرسی ک شماها هستین آرومم میکنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫂🥹

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم.  ولی حقیقتش چون بالاخره ی روزی مشخص میشد  این اتفاق افتاده و خیلیاتون سر موفق بودن انتقالم سوال می پرسیدین ازم، ترجیح دادم بعد دوسه روز بهتون بگم.

دوشنبه دکتر گف که قلب کوچولوی نی نی  دیگه نمیزنه و قراره آسمونی بشه.

خداروشکر دوره سوگواریم خیلی زود تموم شد . الان حالم خوبه شکر خدا. 

فقط خواااااااهش میکنم بقیه بچه ها استرس و نگرانی نداشته باشن. ان شاالله همه باردارهای گلمون نی نی هاشون رو سر موقع و با لب خندون بغل میگیرن😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا کنه عزیزم آنقدر حالم بده شوهر بدبختم همش میگه چیزی نیست ولی من ی حالیم میگم چیزی نیست چرا تیکه ب ...

نگار جان هیسترو که میکنن نمونه رو می‌فرستن برای پاتولوژی تو آزمایشگاه کلا روند کار همینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه دارم سکته میکنم برام دعا کنیددیروز هیسترو شدمتیکه برداری کردنبرای سرطان رحم اندومترم ضخیم بود

چقد الکی میخوای سکته کنی😄😄😄

منم هیسترو کرده بودم نمونه بردم ازمایشگاه و مشکلی نداشتم..

و چندماه بعدش انتقال دادم.و بچم الان بغمه..

نمونه برداری چیز نگران کننده ای نیست.اکثرا همینجورن

😔😔😔😔عاخه گفتن ضخامت آندومتر داشتی منم تو گوگل خواندم وحشت کردم

خب داشته باشی ....بلاخره هر کسی یه ایرادی داره که می‌فرستن هیسترو تا رحمش پاکسازی بشه 

تو ضخامتت بالا بوده 

من ضخامتم پایین بود ....به خاطر همینم فرستادن هیسترو مشخص شد که میوم هم دارم برداشتن ....نمونه هم فرستادن آزمایشگاه ....برای همه میفرستن

تو برگه منم نوشته بود کورتاژروز پانزده پریودم ۱۱بود

برای منم نوشته بود کورتاژ ،کلا انگار رحم‌ که پاکسازی میکنن همینو مینویسن

نگار جان هیسترو که میکنن نمونه رو می‌فرستن برای پاتولوژی تو آزمایشگاه کلا روند کار همینه

سلام عزیزم

من فقط ازین ترسیدم

ک گفتن بعد یک هفته از آزمایشگاه رویان تحویل میگیری نمونه رو می‌بری یه آزمایشگاه تخصصی تر ک ihcداره باز بعد یک هفته از اونجا میگیری نمونه رو میاری اصن ترسیدم شدید الان ک شما گفتین خیالم راحت تر شد

2810