2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
بتات چند بود ؟توکلت به خدا باشه شاید ازمایشگاه خوب نبوده به خاطر همین گفتن،حالتو میفهمم عزیزم ،منم س ...

نه والا ازمایشگاه معتبری بود. بتا ۰.۸ بود🥴

من که میدونم منفی ه ولی همسرم طفلک هنوز امید داره  و نمیخواد بپذیره. 

متاسفانه جنین ندارم و از اول باید پانکچر بشم. اگر جنین داشتم تا این اندازه ناراحت نمی شدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته بعد ان شاالله. ممنونم❤️

سلام گلم.اصلا نگران نباش استرس نداشته باش .طبیعیه .فقط استراحت کن .الا جون تو که تازه برای قلب رفتی دوباره باز برای چی هفته دیگه نوبت داده بهت؟من فک میکردم برای قلب که بری دیگه نمیری تا ان تی؟

دورت بگردم 🥹 🫂 عفت جون موقعی که این پیام رو گذاشتی من شات گرفته بودم لطفاً یکی برای من کنار بزار � ...

فاطمه جون، به سلامتی و مبارکی باشه. ان شااله که بارداری خوبی رو تا آخر سپری کنی و نینی ات رو سلامت بغلت بگیری. برات خیلی خوشحالم

یه سوال، مگه شما واسه iui اسپرم اهدایی گرفتی؟

بچه ها ببخشید من امروز صبح شیاف گذاشتنی دستکش یکبار مصرفم لک صورتی خورد. امروزو کلا استراحت کردم فقط ...

با دستکش یکبار مصرف داخل میکنی، ممکن نیست زخم شده باشه کمی؟

به خودت استرس نده، ان شااله که چیزی نیست، دیگه اکثر کسانی که آی وی اف میکنند خونریزی رو توی بارداری تجربه میکنند.

من هم که طبیعی بودم، به خونریزی افتاده بودم، دکترم آسپرین رو قطع کرده بود به مدت دو هفته و من همچنان آمپول پروژسترون رو تزریق میکردم. تا هفته ۲۰ هم هر روز آمپول داشتم.

فکرکنم دهقانی رفت نمی دونیدچرا؟

گفت میره رویان تهران.

به من گفت یا برو پیش خالصی یا رفائی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
شماازش نتیجه گرفتین دوست عزیز؟میگن خیلی پولکیه ؟نمی دونین توی میلادچه دکترایی هستن؟میشه اگه رفتین وه ...

هرجابری هزینه هابالاس. دکتر فشارکی حرف آخر واول میزنه. خیلی باتجربه اس. اون موقع که من میرفتم پیشش تومرکزمشتاق بود الان نمیدونم میلادچجوریه. نمیتونم برم میلاد. اگرمی ی اصفهان برو مرکز سلامت. من فقط شنیدم میلادخصوصیه جنین شناس خوب نیست. درتوانم نیست برم میلاد

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه ها ببخشید من امروز صبح شیاف گذاشتنی دستکش یکبار مصرفم لک صورتی خورد. امروزو کلا استراحت کردم فقط ...

آلا جان منم ۱۰روز قبل صبح لک دیدم رفتم دکتر سونو کرد گفت‌ همه چی خوبه، یه شیاف اضافه کرد، بعدظهرش خون ریزی کردم در حد پریود، زنگ زدم دکتر گفت تا فردا اگر بهتر نشدی بیا. بهتر شدم و نرفتم، باز دو روز بعدش لک و خون ریزی داشتم و فرداش باز رفتم سونو که باز مشکلی نبود، هماتوم داشتم. یه آمپول اضافه کرد. الان دو روزه تازه کاملا پاک شدم.

تو هم نگران نباش. من قشنگ خون چکه کرد کف دسشویی، گفتم تمام شد ولی شکر خدا مشکلی نبود.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزدلمیانشاالله سونو بری و ببینیش و صدا قلبش رو بشنوی دلت آرام میگیره

🥹🥹🥹

منکه اینطوری ام چطوری ۹ ماه صبر کنم😅

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون، به سلامتی و مبارکی باشه. ان شااله که بارداری خوبی رو تا آخر سپری کنی و نینی ات رو سلامت ب ...

ممنون قشنگم ♥️ 

اره عزیزم اهدایی با iui انجام دادم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810