2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا. برام کنید بقیه مراحل هم به خوبی طی بشه.والا من این بار دف ...

الهی شکر که مثبت شدین

پس به رعایت و تغذیه و اینا خیلی مربوط نیست

ان شالله که ادامه بارداری تون هم به بهتزین شکل و در ارامش طی بشه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباااارکه ، ایشالله دو تانبرای ما هم دعا کنچندمین انتقالت بود مامان؟!

ممنون عزیزم.

چهارمین انتقال

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مبارکه عزیزمکدام مرکز انتقال دادین؟!

ممنونم. قسمت خودت بشه ان شاءالله.

اصفهان، شهرک سلامت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
فاطمه ته راه نرفته رو نبینتو اول راهی به همین مقصد فعلی فکر کن مثبت فکر کنخداروشکر کن شکر که همدم دا ...

ببخشید 🥲 حرفای سعید منو تا ته می‌بره 

درست میگی❤️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم انشاءالله این دفه مامان میشی ازالان پیش داوری نکن با این فکرا روحیتو تضعیف میکنی. برو امضاتو ...

😍❤️

ویی حجامت کردم چ میسوزه خدا کنه تاثیر داشته باشه

اساس کشی دارم ، دارم لوازم رو جمع میکنم خسته شدم 🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام قشنگم بسلامتی زیارتت قبول 😍😍😍برگشتی بسلامتی

سلام عزیزم خوبی شما😍❤️

اره مهربونم برگشتم ، انشالله حاجتروا بشی 🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز یازدهم 

به نیت حاجت روایی:

@5golnarges     

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم. ان شاءالله به حق امام حسین مثبتی. بی بی نزدی؟کجا انجام دادی؟

قربوووونت برم 😘 ان شاالله ❤️ 

من تبریزم، مرکز نهال انتقال دادم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه مثبتی اگه حرفم درست در نیومد 😍😍😍😍دنباله دار باشه مثبتامون

ان شالله عزیزم😭😭😍😘😘❤️

😍❤️ویی حجامت کردم چ میسوزه خدا کنه تاثیر داشته باشهاساس کشی دارم ، دارم لوازم رو جمع میکنم خسته شدم ...

خداقوت عزیزم. انشالله تاثیری داره. فاطمه جان مگه میدونی طبعت چیه ک حجامت کردی. چون من چن سال پیش حجامت کردم کلی تاول ریززدجای حجامت میسوخت بعد ب دکتر طب سنتی گفتم گفت چون طبعت سرده تاول زده نبایدحجامت کنی. حالانمیدونم چقدرحرفش صحت داره. 

وای عزیزم خداروهزاربارشکر😍😍😍😍😍خیلی خیلی مبارکت باشه. ان‌شاءالله من بعدهمه مثبت باشن الهی آمین. ...

ان شاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810