2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
دخترا یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنیدمن بیمه نیستم درحال حاضر ، بعد سعید قرار ...

قبول نمیکنن باید قبل بارداری بیمه میشدی الانم فقط پول ویزیت و سونو ازمایش میدن برا زایمان هم بری بیمارستان تامین رایگان میشی البته طبیعی فقط رایگان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمینین ۱۲ ساعتو؟ به من تا حالا چیزی نگفتن راجب فاصله اش.

ببینید یه بار ماما گفت 12 ساعت فاصله باشه. الان شما گفتید رفتم مجدد چک کردم یه بار دیگه گفته حداقل 7-8 ساعت فاصله

ولی بنظرم شما که تا الان پیش رفتید همونجوری ادامه بدید و تغییر ندید مگر اینکه دکترتون بگه. چون الان بدنتون با این روند عادت کرده.  اما کسی که تازه میخواد شروع کنه همون ۱۲ ساعت اختلاف رو رعایت کنه بنظرم. 

دخترا یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنیدمن بیمه نیستم درحال حاضر ، بعد سعید قرار ...

فاطمه تامین اجتماعی فک نکنم ولی تکمیلی شنیدم میگن ی سال قبل بارداری بایدبیمه داشته باشی البته بستگی ب بیمه هم داره بعضی بیمه هامثلامیگن 3ماه قبل بارداری بیمه داشته باشین. توک بیمه نداشتی پس اسمت جایی ثبت نشده ک داروی بارداری گرفته باشی. بازتحقیق بکن شایدقانوناعوض شده باشه بیمه ای ک شرایط خوبی داره وباخیلی اربیمارستاناومرکزاقرارداد داره روانتخاب کن

🥹🥹پس اونطوری باشه حالا حالا باید منتظر بمونم😅 با این فسقل بتا

😍😍😍😍مثبت شدی خیلی مبارکه اصلا وقت نمیکنم گوشی دست بگیرم الان بخاطر تو اومدم ببینم چی شدی خیلیییی خوشحالم برات 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810