2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042947 بازدید | 684276 پست
قربونت برم😍ساک معمولا میگن بتا بالای ۱۰۰۰-۱۵۰۰ باشه دیده میشه. با توجه ب بتات حساب کن هر دو روز دوب ...

🥹🥹

پس اونطوری باشه حالا حالا باید منتظر بمونم😅 با این فسقل بتا

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عزیز دلم..تو فرشته مهربونی قشنگم😘من تازمانی ک دخترم بدنیا اومد باورم نمیشد.هنوز زوده برات ک باو ...

دورت بگردم من 🥹🤍

خدا حفظش کنه 😍 الان حالش چطوره دردش اروم شده؟

چشم مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=354099012]انقد حرف زدم سوال اخرو یادم رفت جواب بدم😆 علایم ندارم عزیزم ، تند تند گرسنه منم یب ...

اوخی😍🤍

منم اولین دردام سمت چپ بود 

الان نوبتی شده😅

هووووووو من مونده تا برسم ۱۲ هفته...

هرروز روزی ده بار میشمارم ببینم چند هفته ام😅

نمیگذره ک !!!! ذوق دارم زودتر برم قلب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانت همه مراحل درمانو میدونه؟

نه تنها مامانم بلکه کل فامیلون میدونن ک ivf میکردم...

الانم فکر میکنن با ivf باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من دو سه ماه بود نیومده بودم شروع کردم از ته دارم کامنتا رو میخونم خیلیییی خوشحال شدم مبا ...

ممنون قشنگم 😍 انشاالله قسمت و روزی دوستانی ک نینی میخوان🥹🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالتونه

از شما بزرگترم عزیزم گوگولی سایتمون شمایین😍

من ۲۵ سالمه دی ماه میرم تو ۲۶ سال

سال ۹۲ ازدواج کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید

من بیمه نیستم درحال حاضر ، بعد سعید قراره اول تامین اجتماعی کنه بعد تکمیلی 

حالا من شنیدم اگ واسه بیمه تکمیلی بفهمن ک بارداری بیمه کردی هزینه ی زایمان رو تقبل نمیکنن یعنی قبول نمیکن ک برا زایمان به دردم بخوره 

شما همچنین چیزی شنیدین؟

واسه یکشنبه نوبت دکتر گرفتم ثبت میشه ک باردارم؟ تازه آزمایشم دادم...

منظورم تو سیستم بیمه ثبت شده ک باردارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنیدمن بیمه نیستم درحال حاضر ، بعد سعید قرار ...

سلام  تاجایی که شنیدم بیمه تکمیلی چه بارداری ثبت بشه چه نه به ماهه زایمان کارداره و نمی ده 

فکرنکنم شما شاملش بشین ولی بیمه تامین اجتماعی رو حتما بشو برای سونو بیمارستان و.... 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام تاجایی که شنیدم بیمه تکمیلی چه بارداری ثبت بشه چه نه به ماهه زایمان کارداره و نمی ده فکرنکنم ش ...

یعنی چی🥲 نمیتونم از تکمیلی واسه زایمان استفاده کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با چقدر فاصله؟ سر ساعت باید استفاده بشه؟

نمی‌دونم اسنانداردش چقدره. من انوکسارو بعد از ظهرها میزنم مثلاً ساعت ۴ اینا و آسپرین رو بعد شام میخورم. البته بعضی جاها هم آسپرین رو بعد صبحانه میگن خوبه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونید تا کی باید استفاده بشه?

نه متاسفانه 😥

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باید 12 ساعت فاصله بینشون باشه.

مطمینین ۱۲ ساعتو؟ به من تا حالا چیزی نگفتن راجب فاصله اش. 

از شما بزرگترم عزیزم گوگولی سایتمون شمایین😍من ۲۵ سالمه دی ماه میرم تو ۲۶ سالسال ۹۲ ازدواج کردم

زنده باشی گلم😘😘😘من ۲۴م شهریور ۲۵شدم 😎🤣

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810