2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043039 بازدید | 684284 پست
اگر واژینال داری آروم آروم کم کن و قطع کنولی خوراکی رو دامه بده

آره دکتر گف هر هفته یکی از هر دو رو کم کنم. ولی ب قول شما اینجوری بهتره چون احساس میکنم واژینال برا من خیلی هم جواب نبود. پس همین کارو میکنم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم ممنون ک گفتی ب دکترم میگم توقرص استرادیول نخوردی اصلا؟ آخه پچ بگیرم اون هم شایدبازمشکل ای ...

چرا قرص استرادیول داشتم از اول، روزی ۳ تا و از روز چهارم روزی دو تا واژینال. ولی با این تا ۵ و خورده ای رسید. بعد ک پچ و آمپول رو اضافه کردن بالا رفت. آمپول رو تا با دکتر زرنانی ویزیت بشم و ایشون اونو تجویز کنن طول کشید و فک کنم حدودای روز ۱۵ سیکل شروع کردم سه روز پشت سر هم. دکتر زرنانی گفته بود ادامه بدم تا زمانی که ضخامت به ۷ برسه. که روز ۱۸ سیکل خدارو شکر ضخامت ۸ شده بود و بعدش آمپول قطع کردیم. 

آره برا همین میگم حتما با دکترت مشورت کن چون ما که علمشو نداریم خدای نکرده پچ یا حتی آمپول باعث برگشتن مایع نشه خدای نکرده. میگم کاش در این مورد با دکتر زرنانی هم ویزیت میشدید شاید درمانی بلد باشند که حل کنه قضیه رو. البته نمی‌دونم ب ایمونولوژی ربطی داشته باشه یا نه. ولی در مورد خود من هم دفعه آخر گف ایمنی مشکل چندانی دیگه نیس و مشکل بیشتر سر ضخامته و برا اون راهکار داد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قرص استرادیول داشتم از اول، روزی ۳ تا و از روز چهارم روزی دو تا واژینال. ولی با این تا ۵ و خورده ...

ببخشید خیلی طولانی شد

عزیزم چندم سیکل انتقال دادن؟

۲۵ سیکل. کلا من چون ضخامتم دیر بالا میومد انتقالمم دیر میفته. البته تو مرکز قبلی کنسل میکردن ولی تو این مرکز فقط ی بار دکتر کنسل کرد اونم چون دید چند تا کیست دارم ضخامتم خوب نیس کنسل کرد.

وگرنه انتقال سومم که مثبت هم شد ولی نموند ، ۲۹ سیکل انتقال داد😅 فک کن فردای انتقال ، موعد پریودم بود. 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

سلام عزیزم 

همیشه واس دیدن چنین پیامی اینجا سر میزدم. خداروشکر  خداروشکر انشاالله بحق فاطمه زهرا همه چیز بخوبی براتون پیش بره

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام قشنگم 🥹 شد ۲۱۸

سلام فاطمه جون خداروهزار مرتبه شکر🤲 عزیزم تبریک میگم  الهی بحق قران دوران بارداریت بسلامتی طی بشه و صحیح و سالم بغلش کنی خیلی برات خوشحال شدم عزیزم

مراقب خودتو نی نی باش❤

الهی و ربی من لی غیرک
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

ممنونم فاطمه ی مهربونم  الهی ثوابش هزاران برابر ب زندگیتون برگرده عزیزم 🤲🤲😘😘❤❤

الهی و ربی من لی غیرک
آره دکتر گف هر هفته یکی از هر دو رو کم کنم. ولی ب قول شما اینجوری بهتره چون احساس میکنم واژینال برا ...

سلام آلا جون  تبریک میگم عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم انشاالله بحق خانم فاطمه زهرا دوران بارداریت بسلامتی بگذره و نی نی رو صحیح و سلامت بغل بگیری 🤲🤲🤲

خیلی مراقب خودتو نی نی باش 😘❤

الهی و ربی من لی غیرک
دخترا من بیشتر خواننده خاموش هستم. حالا گاهی یه سوالی ازدوستان میکنم. اسمم ماجده هست خوشحالم که با د ...

خوش اومدی عزیزم.شما هم تو سیکل آی وی اف هستین.اگه بتونیم حتما جواب سوالات رو میدیم گلم

۲۵ سیکل. کلا من چون ضخامتم دیر بالا میومد انتقالمم دیر میفته. البته تو مرکز قبلی کنسل میکردن ولی تو ...

آلا جون بزار منم نظرم رو بگم .آمپول پروژسترون رو فعلا کم نکن بزار تا هفته ۱۲ باشه .از هفته ۱۲ به بعد دیگه جفت خودش پروژسترون می‌سازه. سعی کن یه جوری کمش کنی که تا هفته ۱۲ هنوز داشته باشی

من دارم عزیزم ولی دکتر برام تجویز کرده و الآنم دارم مصرف می کنم.اتفاقی افتاده؟ پیدا نمیشه ؟

من نیاز داشتم هم میگن کمیابه،هم اینکه گرون از پسش بر نمیام،دکترمم گفتم بارداری قبلیم از اقدام استفاده کردم الانم بنویس با بیمه کمتر شه حداقل ننوشت گفت تا ۳ماهگی نمیدم،ولی من سابقه سقط دارم،حاملگی قبلیمم یه دکتر دیگه بود از اول دادبهم،متاسفانه دخترم فوت شد واقدام کردم به بارداری ولی خدا خیرش نده برام ثبت بیمه نکرد دکتر

..........
سلام آلا جون تبریک میگم عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم انشاالله بحق خانم فاطمه زهرا دوران بارداریت بس ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم😘😘❤️

من نیاز داشتم هم میگن کمیابه،هم اینکه گرون از پسش بر نمیام،دکترمم گفتم بارداری قبلیم از اقدام استفاد ...

ای بابا😔. دلیل شون چیه ک ثبت نمیکنن؟

کاش ی دکتر دیگه هم برید بقیه شاید نوشتن. 

خوش اومدی عزیزم.شما هم تو سیکل آی وی اف هستین.اگه بتونیم حتما جواب سوالات رو میدیم گلم

ممنونم آفتاب جون. راستش سابقه سقط مکرر دارم. وآخرین بارم دی پارسال. دیگه فعلا اقدامی نداشتم. نیاز به استراحت وفرصت دارم بله چند تا جنین دارم. اگه خدا بخواد شرایط مهیا بشه انتقال انجام بشه. ولی درحال حاضر قصدش ندارم. کمی زمان نیاز دارم. 

2810