2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042926 بازدید | 684276 پست
سلام قشنگم 🥹 شد ۲۱۸

من از وقتی پروسه ای یو ای و ای وی اف رو شروع کردم خواندده ی پیاماتون بودم و همیشه براتون دعا میکردم، امروز فقط بخاطر اینکه ببینم نتیجه ی شما چی شد اومدم، خیلی خیلی تبریک میگم بهت فاطمه ی مهربون و خوش قلب، الهی بسلامتی بگذردنی این ۹ ماه شیرین و پر استرس رو❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی پروسه ای یو ای و ای وی اف رو شروع کردم خواندده ی پیاماتون بودم و همیشه براتون دعا میکردم، ...

سلام عزیزم

اسمتون خیلی اشناست

چندبار تو لیست دعاهام بودین

ان شا الله مامان شدین؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چرا قرص استرادیول داشتم از اول، روزی ۳ تا و از روز چهارم روزی دو تا واژینال. ولی با این تا ۵ و خورده ...

فدات بشم ممنون وق گذاشتی آلاجون سیکل طبیعی بدون استرادیول بایدباشه درسته؟ آخه من استرادیول نخورم ک بالانمیره والانمیدونم چیکارکنم فقط توکل کردم ب بزرگیش هرچی خودش صلاح میدونه من زحمتاموکشیدم انشاءالله تواین امتحان سربلندبیرون بیام نتیجش هرچی ک باشه

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز سی و سومبه نیت حاجت روایی:@داداشمممم ۱- leila19 ...

فاطمه عزیزم مرسی خدا خیرت بده

مامان مهربون انشالله نی نیت رو صحیح و سلامت بغل بگیری. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۲۵ سیکل. کلا من چون ضخامتم دیر بالا میومد انتقالمم دیر میفته. البته تو مرکز قبلی کنسل میکردن ولی تو ...

دستت دردنکنه عزیزدلم. دمشون گرم اینطوری خوبه دیگ اجازه بدن ضخامت بره بالا فرتی کنسل نکن 

[QUOTE=353375346]˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ دعای_توسل#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : ...[/QUOTE،، سلام فاطمه جونمممم خوبی ممنون که به یادم بودی خودت چه خبر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام ببخشید از شما موقع غربالگری اول برای آزمایش مدرکی خواست از اینکه ای وی اف کردین؟

سلام عزیزم

غربالگری اول رو مرکزی که انجام دادم رفتم که نخواستن

غربالگری دوم هم خارج از مرکز رفتم بازن نخواستن و فقط اسم ش رو پرسیدن که کجا انجام دادم

چرا قرص استرادیول داشتم از اول، روزی ۳ تا و از روز چهارم روزی دو تا واژینال. ولی با این تا ۵ و خورده ...

الا جان اون آمپولی که زرنانی داده بود همون آمپول رشد که میگی اون بود ؟ اسمش چیه عزیزم ؟ برای مشکل ضخامت بود ؟ دوز متفاوت داره یا یک نوعه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات بشم ممنون وق گذاشتی آلاجون سیکل طبیعی بدون استرادیول بایدباشه درسته؟ آخه من استرادیول نخورم ک ب ...

آره عزیزم سیکل طبیعی بدون استرادیول هس اون موقعم داروهای دیگه میدن. خیلیا هستن با دارو خوب بالا نمیره ولی تو سیکل طبیعی خوب نتیجه میگیرن. ان شالله شما هم جزو همین دسته باشین. و نتیجه تلاشاتونو بگیرین 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810