2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042999 بازدید | 684279 پست
بچه ها بی نهااااااااااااایت از همتون ممنونم ❤️❤️❤️😘😘😘😭😭 خیلی این مدت اذیتتون کردما، هی استرس آز ...

مبارکت باشه عزیزم خدا جواب صبرو بر بارید داده. ان شاالله تااخر همه چی عالی باشه. شما چند روز بعداز انتقال سونو قلب رفتید؟ از روز مثبت شدن تا الان چه علائمی داشتید؟ چون اینا سوال خیلی از دوستان هست

بچه ها من دیروز ناگت مرغ خوردم .....نمی‌دونم به خاطر ادویه اش بود یا اینکه چون سویا داشت اینجوری شد ...

الهی عزیزم کاش بری دکتر یا حداقل ب داروخانه بگی شاید پمادی دارویی چیزی بدن. ان شالله زودی خوب بشی. بهتری الان؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز ناگت مرغ خوردم .....نمی‌دونم به خاطر ادویه اش بود یا اینکه چون سویا داشت اینجوری شد ...

راستی من ی بار شامپو بدن جدید گرفته بودم نگو توش نعنا فلفلی داشته و من نمی‌دونستم . بعد چند بار استفاده یهو بدنم کهیر زد. افتضااااااح انقد خاااااارش داشت ک نگو. و مدام پخش میشد نقاط مختلف بدنم. دوستام گفتن با عرق کاسنی و پنبه روی اون قسمتا بمالم. خییییلی خارشش رو کم کرد ولی از بین نرفت. بعد دیگه رفتم بیمارستان دکتر ویزیت کرد یادم رفته ی پماد داد و سرم بعد سرم خییییییلی آروم شدم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

واقعاااااا از لطف و محبت همتون ممنونم❤️❤️❤️😘😘😘و عذر میخوام تک تک جواب نمی‌دم که برا بقیه مزاحمت ایجاد نکنه به هر حال مهمون حرف و سوال و... داریم گم نشه بین پیامهای من. گفتم دوباره بگم ک خدای نکرده بی ادبی حساب نشه❤️

الهی بزودی حاجت روایی تک تک تون رو ببینم🥺😭❤️😍😍

همچنان همیشه محتاج دعای خیرتون هستم

راستی من ی بار شامپو بدن جدید گرفته بودم نگو توش نعنا فلفلی داشته و من نمی‌دونستم . بعد چند بار استف ...

برای من به خاطر همین خوراکی شد .....اینجوری که شده ایمنی بدنم فعال شده ....به نظرت برای انتقال تاثیر منفی نمیذاره؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مبارکت باشه عزیزم خدا جواب صبرو بر بارید داده. ان شاالله تااخر همه چی عالی باشه. شما چند روز بعداز ا ...

ممنونم عزیزم. من تقریبا ۳۳ روز بعد انتقال رفتم. من چ قبل مثبت شدن چ بعدش خیلی علائم خاصی نداشتم. بیشتر همون درد پریودی همیشه هست. و معده ام هر از گاهی اذیت می‌کنه . سینه هم ی مقدار حساس شده بود کدبعد ی مدت اونم حس نمی‌کردم و ب خاطر همین علامت زیاد نداشتن فک میکردم احتمالا خدای نکرده رشدی نداشته

برای من به خاطر همین خوراکی شد .....اینجوری که شده ایمنی بدنم فعال شده ....به نظرت برای انتقال تاثیر ...

نمی‌دونم بعید می‌دونم ولی حتمااااا با دکترت مشورت کن.

اون موقع ک من بیمارستان رفتم خیلی نگران بودم پرسیدم که بخاطر چیه و... گف احتمالا یا ی غذای جدید خوردی یا ی لوازم آرایشی بهداشتی جدید ، یا ی لباس جدید و...‌ ک ب یکی از اینا حساسیت نشون دادی. اشاره ای ب سیستم ایمنی و... نکرد. حتما پیگیرش باش زود خوب بشی. وای یادمه انقد اذیت بودم نمی‌تونستم لباس رو رو پوستم تحمل کنم. مامانمم خونمون بود همش میگفتم خدایا زود بره من لباسامو در بیارم. در این حد بود😥😥

نمی‌دونم بعید می‌دونم ولی حتمااااا با دکترت مشورت کن.اون موقع ک من بیمارستان رفتم خیلی نگران بودم پر ...

در مورد ایمنی که دکترای عمومی اطلاعات ندارن .....دکتر زنان هم همینطور ....فقط باید از ایمونولوژیست پرسید که اونم باید از هفت خان رستم رد شم 

نمی‌دونم بعید می‌دونم ولی حتمااااا با دکترت مشورت کن.اون موقع ک من بیمارستان رفتم خیلی نگران بودم پر ...

تو زود. فنی دکتر یا طول کشید رفتی ؟

عزیزم من قاسمیو فقط وقتی آزمایشو نوشت در حد چند لحظه دیدم، بعد که جوابو بردم، منشی نشونش داد من دیگه ...

منم قاسمی با اینکه مشکلی نداشتم برام ای وی ای جی نوشت، ولی نزدم.

چرا با تیم احمدی و کلانتر انجام نمیدی؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تو زود. فنی دکتر یا طول کشید رفتی ؟

نه زیاد طول نکشید ی بار از داروخانه پماد گرفتم فقط تسکین داد و رفع نشد که دیگه بعدش رفتم بیمارستان و خداروشکر با سرم و پماد اون حل شد. 

عزیزم شما قرص دوفاستون نداری که دیگه نخای؟

من دارم عزیزم ولی دکتر برام تجویز کرده و الآنم دارم مصرف می کنم.

اتفاقی افتاده؟ پیدا نمیشه ؟

بچه ها ی سوال داشتم من دیروز ک سونو شدم دکتر گف ۶ هفته و ۴ روزم. و گفت که هر هفته ی استرادیول کم کنم هم از خوراکی هم از واژینال. الان روزی ۳ تا استرادیول خوراکی دارم و ۶ تا واژینال.  بنظرتون الان خیلی زود نیس برا کم کردن استرادیول؟ من احساس میکنم بچه هایی ک کم کردن ی چند هفته بعد بوده. یکم نگرانم. ممنون میشم اگر اطلاعی دارین نظر بدین.

و اینکه آمپول پروژسترون رو هم گف تا سه روز یک روز در میان بزنم و بعد قطع کنم. گفتم آخه خطرناک نیس الان قطع کردنش؟ گف نه چون دوفاستون رو شروع کردیم این جای اونو میگیره. ولی خب نگرانم

2810