2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز خیلی روز بدی داشتم🥲 ده روزه لوازمم جمعِ اسیر شدیم تو خونه، نه جای خواب داشتیم ن غذایی ن ارامش ...

اوه تنم یخ کرد از حس این که اون لحظه چی کشیدی😱

الهی هزاران بار شکرت که خودت طوریت نشد. 

نگران سه شنبه نباش. یه صدقه هم بده ان شاالله دفع قضا و بلا بوده همین😊

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همیشه به یادت هستم عزیزدلم انشالله که امام حسن کمک راهت باشه

قربوووون امام حسن ع برم که همه برکت زندگیم از ایشونه😭😭❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رادیس جونم متوجه نشدم 🥲 یعنی باید پیگیری میکردم واسه چیه؟بخاطر رابطه نیست 🙈 ببخشید بی پروا حرف میز ...

دکتر نتیجه سونو رو دیده و حتما مشکلی نداشته که چیزی نگفته .نمیدونم به خاطر رابطه است یا نه .ان شاالله اینسری نتیجه بگیری

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم مهربونم ممنون ازهمدردیت. باپایپل نمونه گرفتن ازم عزیز. 29اماده میشه ب امیدخدا انشاءالله ک ...

آره خونده بودم که نمونه گرفتن با پاپیل .منظورم اینه دوباره دردش رو میتونی تحمل کنی که نمونه با پاپیل بدی برای وضعیت رحم که دکتر رخ گیره گفته بود ..مرسی عزیزم ان شاالله برای شماهم‌همنطور 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز خیلی روز بدی داشتم🥲 ده روزه لوازمم جمعِ اسیر شدیم تو خونه، نه جای خواب داشتیم ن غذایی ن ارامش ...

وای😱 خدا رحم کرد اتفاقی برات نیافتاد صدقه بزار کنار ،واقعا اسباب کشی خیلی سخته مخصوصا تو این شرایط ،حالا خوبه همسرت و مادرشوهرت کارا رو انجام میدن تو هم تمرکزت رو رو پروسه iui بزار بعدشم استراحت بکن 

سلام همگی

دیروز رفتم برای خراش خدا رو شکر دردش قابل تحمل بود بعد دکتر گفت سرویکست خیلیییی کوتاهه حتما حتما باید سرکلاژ بشی . پرسید زایمان زودرس داشتی که گفتم آره با وجود سرکلاژ. البته دوقلو بود و فشار و دیابت بارداری هم داشتم و خلاصه اوضاع خراب بود.

میگم یعنی اینبار هم با سرکلاژ بازم احتمال زودرس شدن دارم؟ 

تو این شرایط کسی بوده؟ از مطلق شدن خیلی میترسم ولی اگه با مطلقی هم بمونه بازم خوبه.

اصلا استرس گرفتم شدید. 

حالا البته باید ببینم مثبت میشه یا نه ماه بعد انتقاله😂😂

سلام عزیزم خوبی؟ چند روز پیش ب یادت بودم ک خیلی وقته نمیای

سلام آلا جون خوبی؟؟؟؟

راستش دیگه روحم بی ظرفیت شده ،بعد از انتقال منفی شهریور پارسال،کمتر در این مورد فکر کردم و حستجو کردم و تو محیطش قرار گرفتم

وگرنه خدا میدونه یادتونم و هرجا رفتم دعاتون کردم،بخصوص پیاده روی اربعین امسال،خیلی یادتون بودم

تا دیشب از مهدیه جون شنیدم خبر بارداریتو 

خیلی خیلی خوشحال شدم و تبریک میگم،بابت اینکه خدای مهربون جبران تمام سختیهاتو بهت داد

انشااله تا آخر بارداریت به سلامتی باشه و راحتی

لازم بود بیام تبریک بگم و در خوشحالیت شریک باشم دوستم

سلام هورا جان خوبین ان شاالله چند وقت پیش به فکرتون بودم که خیلی وقته به سایت سر نزدین

سلام دوستم ممنونم شما خوبین

آره عزیزم برای روح و روانم لازم بود یه کم دور باشم از افکار و محیطی که ربطی به بچه داره،هرچند بهتر نشدم ولی یه کم استراحت کردم

شماها خوبین؟شما چیکار کردی؟انتقال ندادی؟

من شهریور پارسال انتقال دومم بود که منفی شد بعدشم قرار شد چندبار تخمک کشی کنم که تخمک به تعداد بالا به دست بیاد بعد جنین تشکیل بدم که به امید خدا اولین پانکچر فقط ۲تا تخمک بود حالام منتظرم سومین سیکل پریودی بشه برم دوباره تو سیکل پانکچر،البته این بار با دکتر جدید تو رویان

سلام آلا جون خوبی؟؟؟؟راستش دیگه روحم بی ظرفیت شده ،بعد از انتقال منفی شهریور پارسال،کمتر در این مورد ...

سلام عزیز دلم🥺😘😘❤️

قربوووون محبتت عزیزم. خیلی لطف کردی. ان شالله همین روزا من بیام تبریک بگم بهت😘❤️❤️

خوش ب سعادت🥺😭ممنونم ک ب یاد ما هم بودی.

2810