سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،،
نمیدونم چقدر یادتونه ولی من چهاربار پانکچر کردم و بار آخر بدنم دیگه به داروها جواب نمیداد پس پانکچر پنجم عملا برام منتفی هست ،از بابت هم دکتر فقط و فقط یه جنین برام انتقال میده ، با رر نظر گرفتن این دو مورد دیروز که برای شروع سیکل انتقال رفتم یه موضوعی پیش اومد، من ۳تا جنین گرید bاز سال ۹۸ دارم ۲تا c از سال ۱۴۰۲ و ۱ تاAb که رشدش عقبه برای امساله، نظر دکتر این بود سه تا جنین سال ۹۸ بزاره بلاست بشه و یکیشو انتقال بده الان دیروز پرونده رو فرستاده جنین شناسی و نظر جنین شناس اینه هر ۶ تا جنین یعنی تمام جنین هامو بزاره بلاست بشن،، من با خود دکتر صحبت نکردم چون پرونده دست کارشناس بود حالا میترسم جنینام از بین برن حالا تا پنجشنبه چندتا راه پیش رومه اگه میشه کمکم کنید ،،،
۱- به دکتر بگم اصلا جنین بلاست نمیخوام و یکی از همین جنینها رو انتقال بده ( به گفته کارشناس چون کیفیت جنینام پایین بوده جنین شناس و دکتر نطرشدن اینه بلاست بشن) که البته فقط یه دونه انتقال میده
۲ - بگم فقط سه تا جنین سال ۹۸ بزاره بلاست بشن و باقی کاری نداشته باشه ( این مورد هم کار شناس میگفت ممکنه جنینات کلا از بین برن و سیکلت کنسل بشه )
۳- به جنین شناس اعتماد کنم و بزارم هر ۶ تاشو از فریز در بیاره و پنج روزه کنه ( کارشناس گفت هرکدوم بی کیفیت بشن تو این فرایند از بین میرن و یکیو انتقال میدن و اگه بازم موند دوباره فریز میکنن)
ببخشید طومار نوشتم ولی واقعا خیلی معلق شدم نمیدونم چکار کنم ای کاش میشد سفر به آینده کنم و نتیجه تصمیم رو ببینم ،تو رو خدا اگه تجربه یا نظری دارید بهم بگید ،میترسم برخلاف نظر مرکز برم پشیمون بشم از طرفی میترسم به نطرشون عمل کنم بی جنین بشم