2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042924 بازدید | 684276 پست
ایشالا اینبار نتیجه خوب میگیریمنم فردا خراش دارم که دکتر گفت با پایپل تو مطب انجام میدهیه بار دیگه ه ...

دورت بگردم ممنون همچنین. عزیزم ببخشید بهت استرس دادم. بدن بابدن فرق میکنه من ی سری بیماری ها دارم بدنم ضعیفه دیگ جون ندارم شایدبخاطراینه دردم زیادبود ومسکن نخورده بودم. ی ساعت قبلش 2تاشیاف همزمان بزار. مسکنم بخور انشاءالله خوب پیش میره عزیزدل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم ممنون همچنین. عزیزم ببخشید بهت استرس دادم. بدن بابدن فرق میکنه من ی سری بیماری ها دارم بد ...

نه جانم این چه حرفیه

به امید خدا که مشکلت تو سریع ترین زمان و بی درد سر حل میشه میری برای انتقال 

ایشالا خبر مثبت شدنت به همین زودیا

وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون با ...

اصلا دلسوز نیستن دکترا، چی بگم عزیزم، دیگه دعا کردنمون هم نمیاد، حالا غصه نخور عزیزم انشاالله این سری حل میشه

دخترا تا حالا کدومتون دو تا بلاست انتقال دادین و نتیجه چیشد؟

مشخصا جنین بلاست کیفیت بهتری داره ولی همه چیز به جنین بلاست نیس.خیلیها مث خودم با جنین بلاست تجربه ناموفق داشتیم و خیلی ها رو هم می‌شناسیم با گریدهای به جز بلاست نتیجه گرفتن

ای جان مبارکت باشه 😍😍😍خوش اومدی به دنیای نگرانیهای شیریندیدن ساک، دیدن قلب، ان تی، سونو آناتومی، ...

ای جان 😍😄 گفتی ختنه کردن ...

شما دومین نفری هستید ک گفتین نینی فاطمه پسره😍😍🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم مبارکت باشه.ماشالا بتات خیلیم خوبه الکی فکرای منفی نکن عزیزم دعاکن مشکل منم پیداکنن🙏

ایشالا عزیزم دعا میکنم برات سریعتر مشکل شما هم حل بشه.روز اول بهمون گفتن تو این مسیر اگر صبوری ندارید وارد نشید .واقعا صبر آدم مورد آزمایش قرار میگیره‌.فقط باید قوی بود و صبور .خدا کمک کنه و ته تمام این دردسرها و دغدغه ها شیرین باشه

وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون با ...

الهی عزیز دلممم واقعا دکترایی که خیلی سهل انگار هستن کم نیستن واقعا جون و روح آدم براشون مهم نیست دیگه هزینه به کنار ..منم واقعا وقتی گفتی مایع رو  نفرستاده بود آزمایشگاه تعجب کردم میدونم چقدر اذیت شدی ان شاالله جواب اذیت شدنها رو خیلی زود با وجود یه دوقلوی ناز ببینی ..ان شاالله هم تکلیف مایع مشخص بشه و درمانش کنن .. رخ گیره مجدد برات هیسترو نوشت که انجام بدی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلام 

برات خیلی خوشحال شدم 

ان شاءالله جواب بقیه هم مثبت باشه 

فاطمه هم بزودی ان شاءالله ذوق کنه از مثبتش

ان شالله که دیگه به اخر سختیا رسیدین😢امیدوارم علت زودتر مشخص بشه و مشکلتون حل بشه

ایشالا اینبار نتیجه خوب میگیریمنم فردا خراش دارم که دکتر گفت با پایپل تو مطب انجام میدهیه بار دیگه ه ...

عزیزم نترس

منم تازگی خراش انجام دادم بصورت سرپایی. نمیگم هیچ دردی نداره ولی دردش قابل تحمله مثل پریود. زودم تموم میشه . من قبلش مسکن خوردم. شاید اگرم نمیخوردم تفاوت انچنانی نداشت. 

خانما شما همه تون امپول پروژسترون رو رفتین بیرون زدین؟ هیچکدومتون همسرتون براتون نزده؟ زدنش سخته؟ 

البته همسر من یه دوره تزریقات چند ساعته رفته، ولی باز میترسه برام بزنه

2810