2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042934 بازدید | 684276 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حرف جدیدی نزد دکتر؟

وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون باپایپل ازدرد مردم گفتم خانم دکترم میشه نمونه روبدین ببرم آزمایشگاه ببینیم چیه گف نمیخواد. امروزدکتر رخ گیره همون کاروکردبازباپایپل نمونه روکشیدبیرون بردم آزمایشگاه یعنی همون دردوباز کشیدم توآزمایشگاه نشستم انقدگریه کردم آخه چرا دوباره کاری میکنین بازهزینه وجونم رف هزینه میگم عب نداره بااینکه دستمون خالیه. ولی دردش انقدزیادبودک سرم گیج میرفت آخه چرا انقد اذیت میکنن این دکترا بعداز تحمل فشارای روحی وچن تا انتقال منفی تازه یادشون میفته آزمایش تکمیلی بنویسن وهزارتابی خردی دیگ. جواب پاتولوژیم اومدبایدببرم بازبین چیه. آخه میدونی چیه دکترقبلیم ک عمل هیستروبرام انجام داده بود اونم جواب پاتولوژی بهم نداده بود اگ اون بود دیگ نیازی ب اینکارنبود واسه باردوم.خیلی حالم بده ودلم بشدت گرفته😔دیگ من همه اماماروصدازدم التماسشون کردم هیشکی منوگردن نگرفت شفاعتم نکرد😭

وای نه من اصلا استرسی نیستم هم ب ۶ میخورم روزانه ، هم هفته ای ب ۱۲ یا ب کمپلکس میزنمتیروئید هم نرمال ...

قربونت برم خواهش میکنم گلم خداروشکر استرس نداری. شایدبخاطرداروهای هورمونی باشه چون میگی چن ماه اخیر اینطوری شدی انشاءالله مامان ک بشی داروهای هورمونیت نم نم کم بشه درست میشه

عزیزم انسولین راحت پیدا میشه ؟ اینکه میگن کمیابه پیدا نمیشه درسته ؟

رزنامه دکترغددبنویسه تعلق میگیره واذیت نمیکنن. دکترغددم واسه من نامه نوشت کد رهگیری هم داد اگ خداخاست باردارشدم دیابت بارداری داشتم راحت تهیه کنم

سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلام عزیزدلم هزاربارشکر مبارکت باشه قشنگم😍😍😍بهترین خبرامروزم بود بعداون همه دردوسختی. الهی بحق بزرگی خدا 9ماه بسلامتی بگذرونی.ب نینیای نازت بگوخاله هاشودعاکنن

از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

عزیزم مبارکت باشه.ماشالا بتات خیلیم خوبه الکی فکرای منفی نکن عزیزم دعاکن مشکل منم پیداکنن🙏

از دست این پروسه آی وی اف که هم بتا بالاش استرس داره هم پایین.همه میگن مهم دوبرابر شدنه ولی چه میدون ...

عزیزم مبارکت باشه.ماشالا بتات خیلیم خوبه الکی فکرای منفی نکن عزیزم دعاکن مشکل منم پیداکنن🙏

وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون با ...

الهی قربووونت برم🥺🥺 ان شالله با همین پاتولوژی مشکل مشخص میشه و حلش میکنن و ازین مرحله رد میشی و می‌رسی ب روزای خوشش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزدلم هزاربارشکر مبارکت باشه قشنگم😍😍😍بهترین خبرامروزم بود بعداون همه دردوسختی. الهی بحق بز ...

ممنووونم عزیزم 😘😘❤️ ان شالله ی مسیر پر خیر و برکت و کوتاه سر راهت باشه برا رسیدن به حاجت دلت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای آتی انقد ناراحتم ازدست دکترای بی فکرسهل انگار😭😭من تیرماه رفتم ی دکتردیگ مایع رحمموکشیدبیرون با ...

ایشالا اینبار نتیجه خوب میگیری

منم فردا خراش دارم که دکتر گفت با پایپل تو مطب انجام میده

یه بار دیگه هم داشتی تعریف میکردی گفتی خیلی درد داشته😢 چهار پنج تا مسکن بخورم دست و پام یخ کرد از ترس 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

ایشالله همینجوری میشهبه امید خدا همه ش شادی باشه تو تاپیکمرحله به مرحله ش استرسهاز شروع سیکل، چند تا ...

الهی بگردم  درسته تجربه انتقال نداشتم ولی درکت میکنم میفهمم سختی‌هایی ک کشیدی چقد تاوان داشت. عزیزم انشاءالله بهتریناسرراهت قراربگیره شادی جای غموبرات پرکنه 3قلوقسمت بشه وق نکنی سرتوبخارونی😍😍😍😍😍

2810