2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042759 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله ، ان شالله ب سلامتی و جواب مثبت 😍من احساس میکنم آبم کم میخورم. باید یکم زیادترش کنم. کم آب ...

دقیقا کم ابی میتونه سردرد بیاره،مننونم عزیزم هردومون با هم ان شالله😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ای جانم چقد قشنگ همسر منم آزواسپرمه من با میکرو باردار شدم دخترموولی با معجزه برام برقی نداره منم بخ ...

ان شالله دومین معجزه هم میبینی توکل بر خدا😍،بی بی چک نزدی؟ازمایشت کی هست؟برا من روز ۱۵نوشتن تا الانم که روز ۱۱0 هستم بی بی چکا منفی☹️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دوستای عزیزم منم فردا راهی کربلام، تو تک تک قدمهام به یادتون هستم، به امید روزهای پراز شادی و سلامتی ...

زیارتت قبول عزیزم اگ پیام منو میبینی لطفاً برام دعا کن🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دل منم امشب آتش گرفته😭 ان شالله خییییلی زود روزی مون بشه.فاطمه (فردایی_روشن) زائره شکر خدا. دل همه ...

فاطمه انقد گریه کردم تو بین الحرمین...

انقد التماس کردم ههمون رو دل شاد کنه بهمون بچه بده مارو حاجتروا کنه

ولی نمیدونم از من رو سیاه قبول می‌کنه یانه😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درگیر بچه ها🥴الهی ۲_۳ قلو روزیتون بشه پوستتون کنده بشه

سلام عزیز دلم چطوری خوبی دخملی ها خوبن

بهار جون من هیچوقت نتونستم تکت کنم ولی همیشه به یادتم

انشالله خوش خرم باشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم انشاالله زیارتت قبول حق باشه و از امام حسین سوغاتی تو بگیری گلم بسلامت بگردی عزیزم از طرف ...

دورت بگردم عزیز دلم اگ قابل باشم چ تو پیاده روی ها چ تو بین الحرمین دعا کردم

انشالله لایق باشم و قبول کنه 

الهی حاجت روا بشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم. انشاالله لک لانه گزینی هست منم میدیدم اونم زیاد و خداروشکر الان باردارماستراحت کن و سنگ ...

سلام عزیزم ممنون پیامت خیلی دل گرمم کرد انشالله بسلامتی زایمان کنی

سلام نگار جان خوبی؟ فعلا موقتی مامانم😅 ی هفته اس انتقال دادم. دعا کن موقتی نمونه و دایم بشه😍

ایشالله عزیزززززم ، توکلت بخدا باشه ، ایشالله ک مثبته عزیزم ، منو تگ کن حتما ، چون من دیر ب دیر میام اینجا ، خبرشو بهم بده💋💋🌸😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مهتاب😭🫂🤍انگار از روی قلبم نوشتی با کلمه کلمه ای ک نوشتی از درون و بیرونم اشک ریختم الهی بمیرم برا ...

ایشالله ک ب مراد دلت می‌رسی به حق همون حضرت عباس که به پابوسش رفتی ، ایشالله ک حاجت روا میشی عزیزم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام نگار جان خوبی؟ فعلا موقتی مامانم😅 ی هفته اس انتقال دادم. دعا کن موقتی نمونه و دایم بشه😍

سلام واي خداروشككككككككككككككككككككر ايشالله خداوند به قلب مهربونا نظر كنه اين سري برات بمونه و قلبش ١٢٠ سال بزنه مامان مهربون

فاطمه انقد گریه کردم تو بین الحرمین...انقد التماس کردم ههمون رو دل شاد کنه بهمون بچه بده مارو حاجترو ...

عزییییز دلم😍😘😘😘 زیارت قبول کربلایی😍 برگشتی ب سلامتی ؟

قربوووون دل مهربونت برم. ان شاالله عزیزم ان شاالله ❤️ 

حتما قبول کردن 😭 ان شالله بهترین مصلحتش روزی مون میشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810