2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042759 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من امروز روز یازده انتقالم هست رفتم دستشویی لک قهوه‌ای دیدم دستمال کشیدم لکه با رگه هایی ...

سلام عزیزم.  انشاالله لک لانه گزینی هست 

منم میدیدم اونم زیاد و خداروشکر الان باردارم

استراحت کن و سنگین سبک هم نکن. انشاالله خوش خبر میای 

سلام عزیزم. مبارکت باشهمشخص شد جنسیتش چیه؟ منم با آی وی اف باردارم به لطف خدا

😍😍😍عه بسلامتی عزیزم خداروشکرررررر.اسم کاربریتو نمیدونستم راستش تگت کنم.وایی چقد خوبه مثبت شدی الحمدلله ج تلاش هاتو گرفتی🥹منم پسره گفت

😍😍😍عه بسلامتی عزیزم خداروشکرررررر.اسم کاربریتو نمیدونستم راستش تگت کنم.وایی چقد خوبه مثبت شدی الح ...

عزیز دلم

خداروشکر به آرزوت رسیدی

انشاالله عاقبت بخیر بشه.

انتقال سوم خدا بهم نظر کرد

سلام نگار جان خوبی؟ فعلا موقتی مامانم😅 ی هفته اس انتقال دادم. دعا کن موقتی نمونه و دایم بشه😍

سلام عزیزم

من زیاد این تاپیک نمیام 

ولی اسم شما رو دیدم ذوق کردم 😍

لطفا  اکه  حواب بتات مثبذ شد منو تگ کن 

چند تا ازشما قدیمی ها یادم هستید

الهیییی که مامان میشی عزیزم

عزیز دلمخداروشکر به آرزوت رسیدیانشاالله عاقبت بخیر بشه.انتقال سوم خدا بهم نظر کرد

مممنون گلم مبارکت باشه بسلامتی و دل خوش باردادی بی خطری رو سمری کنی..الان چندوقتته.تک قلوعه یا دوتا؟

مممنون گلم مبارکت باشه بسلامتی و دل خوش باردادی بی خطری رو سمری کنی..الان چندوقتته.تک قلوعه یا دوتا؟

یه دونه انتقال دادم

۱۵ هفته م

انشاالله شماهم به سلامتی بغل بگیریش و دامادیش رو ببینی

فدات شم‌مهتاب جونم ۱۴هفتم و دیروز رفتم دکترم گفت پسره بچه این روزو برا همه ارزو میکنم

تبریک میگم به شما 💖

الهیی که پسری رو صحیح و سالم بغل بگیری 

لطفا برای همگی به خصوص  من دعا کنید 💖💖

سلام عزیزممن زیاد این تاپیک نمیام ولی اسم شما رو دیدم ذوق کردم 😍لطفا اکه حواب بتات مثبذ شد منو تگ ...

سلام صدف جان خوبی؟ قربوووونت برم عزیزم ❤️😘❤️

اگر مثبت شد چشم حتما😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزمابان سال قبل با میکرو باردار شدم ولی متاسفانه در ۸ هفتکی قلب جنین ایستاد دلیل خاصی هم نداشت

الهی عزیزم 🥺 ان شالله خدا خییییلی زود جاشو برات پر کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810