2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
این یکی دوتا رو نمیدونم ولی داروخونه مام تا جایی که دیدم دارو ارسال میکنه حتی به شهرستانها. البته ب ...

تو یه سیکل چند بسته از این استرادیولا مصرف میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای خدا خیرتون بده، از صبح تا حالا دارم دعاتون میکنم. از داروخانه دکتر تشیدی خریدم. گفتم بیام ازتون ...

خدارووووووشکر 😍 چقدر خوشحال شدم بابت دعاتون🥺😍😍 ان شاالله سبب ساز بشه براتون ب لطف خدا😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داروخونه ها پستم میکنن یا حتما باید حضوری گرفت؟

آره هردوتاش پست میکنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون آلای مهربونم انشاالله حاجت روایی خودت گلم.

😘😘❤️قربوووونت برم همچنین عزیزم ❤️ 

اره گاهی سایت اذیت میکنه خداروشکر که خوبی مهربون همیشه شاد باشی الهی🤍

فاطی جونم دیشب خوابتو دیدم 

تو بیمارستان بودی ی بچه هم بغلت بود 

نمیدونم خودت ب دنیاش آورده بودی یا ب سرپرستی گرفته بودی 

منم پیشت بودم داشتم ذوق مرگ میشدم واست  

انشالا ک هرچه زودتر باردار بشی عزیزم 

آلاجون راستی امروز انتقال داشتی عزیزم؟

نه عزیزم دیروز بود😅

ان شالله که حاجتتون براورده بشه بزودی.🙏

😘😘😘😘 همچنین عزیزم 

به سایتها که نمیشه اعتماد کرد نمی‌دونم تاریخ مصرف دارن یا نه با بیمه ۶۵۰ بود یا آزاد ؟ از این استراد ...

اره سایتها یه کم ریسک داره. هرچند من ازشون پرسیدم گفتن تاریخ داره

بدون بیمه ۶۵۰. بعدا باید به یمه تکمیلی ارائه بدم ببینم چقدرش رو بهم برمیگردونن

اره از همون دایره ای ها. دوزش ۲ گرمه فکر میکنم. نمیدونم دوزهای مختلف داره یا نه

تو یه سیکل چند بسته از این استرادیولا مصرف میشه ؟

والا منم دقیق نمیدونم. فعلا صدتا نوشته. بسته هاش ۲۸ تایی ه. و من روزی چهارتا باید بخورم. ظاهرا تا چند هفته بعد از مثبت شدن هم باید استفاده کنیم. و یواش یواش قطع میکنن

دقیقا چند تا نیازه نمیدونم. 

خدارووووووشکر 😍 چقدر خوشحال شدم بابت دعاتون🥺😍😍 ان شاالله سبب ساز بشه براتون ب لطف خدا😘❤️

الان دیدم ظاهرا دیروز انتقال دادین

ان شالله به حق حضرت علی اصغر و خانم رقیه دو هفته دیگه با تست مثبت دلتون شاد بشه🙏🙏🙏❤️

واااااای عزیزم خوش ب سعادت😭😍😍سلام مارو هم برسون. ان شالله با دست پر از حاجت روایی خودت و هممون بر ...

دورت بگردم خاله ی. مهربونم انشالله تا من بر میگردم شما جواب مثبتت رو بگیری😍🥹🫀مامان بشی 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جانان شا الله زیارت با معرفت نصیبت بشه یقینا دست پر بر می گردیاز خاندان کرم کم نخواه همه آرزوه ...

مهتاب😭🫂🤍

انگار از روی قلبم نوشتی با کلمه کلمه ای ک نوشتی از درون و بیرونم اشک ریختم 

الهی بمیرم برای دل بابام یه حرفایی میزنه ک اگ نشه شرمنده میشم 

خیلی امید داره منو صفر تا صد کلا بابام برده

الان نذر کرد ک دخترمو با دخترش سال دیگه میارم کربلا با کاروان 😭😭  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون خیلی خوشحالم برات. مواظب خودت باش عزیزدلم التماس دعا.🙏

دورت بگردم عزیزم ❤️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش به سعادتتونان شالله با دست پر برگردین 😍مارو هم دعا کنین.

ممنون عزیزم 😭🫂 حتما اگ لایق باشم 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره حاجتروا بشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطی جونم دیشب خوابتو دیدم تو بیمارستان بودی ی بچه هم بغلت بود نمیدونم خودت ب دنیاش آورده بودی یا ب ...

😭😭🫂

ژیان قشنگم ، دورت بگردم با اون خواب قشنگت انشالله همینطوره..

الهی به زودی قسمتت بشه مامان بشی قشنگم 

ژیان دلم میخواد بلا تشبیح وقتی برگردم حامله باشم مثل مریم مقدس 😐🙈😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810