2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
حالا جالبه چند تا خانم تو رویان میگفتن قبلا مام میرفتن اونجا از نطر تایم و نظم بهتر بوده ،بنظر من هم ...

تجارت ن طبابت🫤منم میگم خدایا توب فریادمون برس. هزینه هاسنگینه. جسم وروحمون تحلیل میره آخه با این وضعیت چی میمونه ازمون. نمیدونم من دلم میگیره یاشماهامثل من هستید چندوقته هوایجوریه خفس برام من تابستون ودوسداشتم ولی الان دلگیرشده یابخاطرخستگیه نمیدونم

سلام حال شما.قبول باشه.اگر مقدوره من و یک کاربر به اسم dokhtar shirazi هم اضافه کنید.ایشالله حاجت رو ...

سلام عزیزم ممنونم. بله چشم حتما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم از این جور آدمها و افکار زیاده ،ما خودمون به کسی نگفتیم ناباروری داریم همش می‌گفتیم چون من ...

الهی عزیزم😢چقدرکارجاریت زشت بود یاخدا... اینا ازاخروعاقبت رفتاراشون نمیترسن. والابخدا اون دنیایی هم هست.خداروهزاربارشکردخترنازتوداری خدابهتون ببخشه انشاءالله موفقیتاشوببینین.لذت این ثمرتونو ببرین.منم اشتباهم این بوداولش بچه نخواستیم وبعد درگیربیماریهای بودم خانواده همسرم میدونن من بخاطر بیماریم بچه نیاوردم. اولشم نمی‌خواستیم میدونن ولی باز توی دلشون میگن بچه دارنمیشن وازاین حرفا.اخه میدونی چیه همه میدونستن بارداره مااخرین نفربودیم اولین بارعیدرفتیم خونشون حتی عیدی بردم گفتم مادرنداره پیش خانواده شوهرسربلندبشه.بعدمیخاست ی کاری انجام بده شوهرش گف نکن کارسنگین گفتم بارداری بسلامتی گف ن. بعد دوماه بعدش شام دعوت کردهمه روگف باردارم زندایی گفتم مبارکه و..... خلاصه یکی گف دوهفته یکی گف 3هفته یعنی حرف درست نمیزدن بابامگه من میخوام چیکارکنم اگ من ناراحت میشدم ازبارداریش یاحسادت داشتم براش دعای خیر نمیکردم هرگز. بعدخودش توحرفاش گف بهداشت رفتم گف 5هفتته البته اخرای 5.بعدگف قلبش تشکیل شده😐یعنی آدم میمونه توپنهون کاریاشون.بعضی رفتارا رومیبینم بغض خفم میکنه چون اون آدمی ک اونافک میکنن من نیستم بخاطراون بهم زورمیاد. بخدامیگم عب نداره این همه درد دادی ولی چرا دیگ اجازه میدی بنده هات راحت قضاوتم کنن راحت دلموبشکونن. مگ بچه چیه ک من بخاطرش بی حرمت بشم پچ پچ کنن پیشم یا پشتم. من اصلا حرفای مردم ب خیالم نیست. ولی اطرافیان نزدیک کاراشون بعصی وقتا ازبی خیالی من فراتر نمیتونم خودمو کوچه علی چپ بزنم.ببخشیدعزیزم بایدتورودلداری میدادم درد دلم واشدخیلی قلبم سنگین بود داشتم خفه میشدم😭😭😭

قربونت توخونه کلی دارو دارم هم گیاهی هم شيميايي استفاده میکنم ی خروار دارونوشته بود. همین داروهابیشت ...

آره داروها همینجوریکه یه دردی رو درمان میکنن بلاخره عوارضشون یه جای دیگه رو نابود میکنه ،داروهای گیاهی خیلیها ممکنه با داروهای شیمیایی تداخل داشته باشن همزمان استفاده نکن و برای موثر بودن داروی گیاهی حتی باید دوسه ماهی داروی شیمیایی استفاده نشده باشه خیلی دقت کن تو استفاده شون حتی دمنوشها 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره بابا همشون یه جوری و در یه حدنصاب، من سال ۹۸ که اونجا میرفتم گروهی کار میکردن یعنی مثلا یه روز ک ...

آره خیلی سرش شلوغ شده متاسفانه ، چقدر طولانییی 🙃 منم پنج شنبه رویان امدم و نتیجه بیوپسی رو برم ماما دکتر نشون دادم دیدم شلوغ بود ولی دیگه فکر نمی کردم تا ان ساعت طول کشیده و معطل شدین من تیرماه کارم ۵ تموم شد .من به اندازه کافی سر عارفی که سرش شلوغ بود و بی دقت  اذیت شدم حالا اینجا هم اگه انجوری بشه که دیگه هیچی 😏 خدا بخیر بگدرونه ،واقعا ضخامت رو دید دارو نداد بهتون عجیب کار کرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تجارت ن طبابت🫤منم میگم خدایا توب فریادمون برس. هزینه هاسنگینه. جسم وروحمون تحلیل میره آخه با این وض ...

من امروز بقدری دلم گرفته بود که حد نداشت اصلا چند وقتیه احساس افسردگی دارم اصلا هم دست خودم نیست هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه حوصله هیچ کاری ندارم .دیگه گفتم عصر برم بیرون یکم هوا بخورم رفتم یه دور کوتاه زدم و برگشتم ،

الهی عزیزم😢چقدرکارجاریت زشت بود یاخدا... اینا ازاخروعاقبت رفتاراشون نمیترسن. والابخدا اون دنیایی هم ...

قربون درددات عزيزم میدونم چی میگی باور کن اشکال از رفتار و شخصیت شما یا من یا امثال ما که مشکل بارداری داریم نیست مشکل از بیشعوری اوناست ،بخاطر همین میگم حکمت خدا رو نمیدونم چرا به یک عده از خدا بی‌خبر به راحتی بچه میده تازه همین جاری من وقتی بچش شش ماه بوده ناخواسته باردار میشه خودش سقط میکنه !!! اینا رو آدم میبینه وا میره بخدا !!! حالا فکر کن یه بار صحبت بچه دوم و تک فرزندی بود جاری اولم گفت اونایی که تک فرزند دارن دومین نتونستن باردار بشن وگرنه هیچکس به یه بچه راضی نیست !!!! یعنی فکر کن دهنشون بسته نمیشه ها، برای همینم من هیچ وقت نگفتم مشکل داریم یعنی میگفتم واویلا میزفتم تحت فشار،  ،   جهنم ما همین دنیاست وگرنه فرمون با امثال این آدمها چیه آخه

آره خیلی سرش شلوغ شده متاسفانه ، چقدر طولانییی 🙃 منم پنج شنبه رویان امدم و نتیجه بیوپسی رو برم ماما ...

انشاله اونجا با دقت براتون کار کنن ،،، بله دیگه سر خانم دکتر شلوغ بود من این وسط قربانی شدم موندم چرا همون پنجشنبه دارو نداده یا نهایت چرا پنجشنبه سیکل کنسل نکرده مگه از پنجشنبه تا شنبه چقدر بدون دارو ضخامت اضافه می‌شده که این دوباره گفته شنبه بیا ،،،

انشاله عزیزم، ممنونم ازتون، منم سردرد نمیارم فقط میدونم دقتشون صفر شده و مریض شده کیس آزمون و خطا ب ...

آره واقعا دل نمی سوزونن و دقیقا مثل موش آزمایشگاهی هستیم براشون جونمون ارزشی نداره  

انشاله اونجا با دقت براتون کار کنن ،،، بله دیگه سر خانم دکتر شلوغ بود من این وسط قربانی شدم موندم چر ...

باید با توجه به سونو براتون دارو میداد که استفاده کنین حداقل تا شنبه که روندش رو ببینه .حالا دیگه بهش فکر نکن ماه دیگه ان شاالله صخامت خوب بالا میره ..حالا من اصطراب گرفتم به خاطر کورتاژی که کردم و نتیجه بیوپسی ضخامت من چه بازی بخواد در بیاره 🤔😐

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهل و چهارم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@گل_نقره    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66🏴

۳۹_atefeh88🏴

۴۰_ atitalebi🏴

۴۱_shervin68🏴

42_avaaajon🏴

43_بانو۱۱۳🏴

۴۴_گل_ نقره🏴

۴۵_mahdis1390mm

46_sooohaa

47_شطرنجی

48_

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببینید اخه مشکل اینه که الان مامای مرکز گفت نه هردو رو باید صبح بزنی🙄🙄نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا ...

انوکسا رو که هیچ مشکلی نداره شب بزنی ولی باید سر ۲۴ ساعت بزنی 

ساعتشو زیاد تغییر نده

من ۹-۱۰ شب میزدم

پروژسترون رو به من هم گفتن صبح بزن و گفتن تا قبل از مپبت شدن ساعتشو تغییر نده

بعد که مثبت شدم و ۶ -۷ هفته بودم به دکترم گفتم شب برام راحت تره

گفت آروم آروم تغییر بده. یعنی ۷ صبح میزم ، دو روز ۹ صبح زدم بعد  ۱۲ ظهر زدم دو روز ، بعد ۳ بعد از ظهر ، بعد ۶، آخرش شد ۹ شب و همونو ادامه دادم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810