2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
بخدا دقیقا منم همینطور ،یعنی نه فقط درخصوص ناباروری بلکه دکترای متخصص دیگه هم همینطور، درمورد دکترا ...

بله دقیقا دکترای دیگه هم همینن 

منم قبلا یه مرکزی رفتم همون اول دیدم دکتر فقط حرف خودشو قبول داره و اصلا به حرف من اهمیت نمیده ....منم بارها تو این راه شکست خوردم وضعیت خودمو بهتر از اون می‌دونم دیگه نرفتم پیشش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
همینو بگو فقط پنجشنبه کلی با جنین شناس سروکله زدم و انگار دکتر از نظر من درمورد فریز جنین ها خوشش نی ...

قربونت من ک همیشه بخودم میگم ازدکتراانتطارکمک نداشته باش فقط چشمام بدست خداست. البته معدود دکترایی هستن ک دلسوزباشن ونهایت زحمتشونوبکشن الان مای دکتر خانوادگی داریم من ازبچگی یادمه همونجامیرفتم متخصص اطفال ودکترعمومیه. آسمان جون بجز زنان یعنی هربیماریوسررشته داره من اولین بارواسه روماتیسمم پیشش رفتم داروهاش خیلی درست تجویزکرده بود ودستش بسیارشفاست.من 3روزبعدخوردن داروها رو پاشدم بعدهمه گفتن بهتره پیشش متخصص این بیماری بری منو ترسوندن انقد استرس دادن ک منم رفتم روماتولوژی وگرنه درجه یک هستن. البته من بخاطر داروهام مجبورم برم دولتی ک مقرون بصرفه باشه البته این دکترم خوبه ولی تیمی هستن وپره کارآموز خوشم نمیاد🫤آسمان جون دکترا کلاخوششون نمیادبیمارنظربده ولی خدایی کم کاری کرده الکی سیکلت عقب افتاده میگفتی پول سونومیگیری چشات نمیبینه ضخامتوماشالاماشالامیگ ک احیانابره بالا.ماهابایدخودمون زحمت دکترام بکشیم اوناخسته ان😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بهشون برمیخوره اینا موش آزمایشگاهی ساکت میخوان که هرکاری خواستن باهاش انجام بدن اونم جیک نزنه ، ...

منم به اینا زیاد فکر کردم عزیزم ....دیگه چقدر تو این راه عذاب کشیدم فقط خدا می‌دونه و خودم ....منم حکمتشو نفهمیدم....ولی سعی کن به اینا فکر نکنی دیگه هر طور شده جلو بری ....انشالله خدا برای همه ماهایی که برای یه بارداری ساده جنگیدیم اولاد سالم و صالح بده ♥️

ما تورکا یه ضرب المثل داریم که میگه به خدیجه فکر نکن به نتیجه فکر کن 😂😂😂

توام به این فکر نکن دیگه اینبار چی برات اتفاق افتاد ،شکست اینبار رو برای خودت تجربه کن که دفعه بعد انشالله نتیجه بگیری 

اره بابا همشون یه جوری و در یه حدنصاب، من سال ۹۸ که اونجا میرفتم گروهی کار میکردن یعنی مثلا یه روز ک ...

مث کلینیک دکترعلیرضایی وای یادم میفته بدنم میلرزه چقد شلوغ بود من  تقریبا 11شب کارم تموم شدداشتم میومدم هنوزبیماراش مونده بودن میگفتن تا3اینجاییم فک کن. آخه چرا این همه قبول میکنین ب قول تو نمیتونن درست حسابی درمان کنن

مممنونم از راهنماییتون ، پچ تلفظش با کسره هست یا فتحه؟

با فتحه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه گلم شبا از ترسم نمیرم بخوابم چون حتی اگه شدیداً خوابم بیاد وقتی میرم تو رختخواب کلا خوابم میپره.. ...

الهی عزیزم😔انشاءالله پدرت حالشون خوب میشه نگران نباش هممون واسه سلامتیشون دعامیکنیم هرکی تونست حتی درحد یه آیه واسه سلامتی پدر رزعزیز بخونه.هرنفسی گیرایی خودشوداره ممنون ازهمه دوستای گلم.منم همیشه میگم خدایا یعنی روزی میادسرموبزارم رومتکاخابم ببره بدون فکروخیال. ازچی می‌ترسی؟ ازاینکه خابت بپره می‌ترسی نمیخابی؟ تو روز راحت میخوابی؟ 

الانم با مشایخی کار می‌کنن تو معروف شدن مصطفایی همین نی نی سایت ما هم بی تاثیر نبود .....من خودم این ...

دقیقا کاش اونایی ک ازدکتری نتیجه میگیرن دقیق باجزییات بگن مشکلشون درچ حدبوده ک آدم بسنجه ببینه ایااین دکترواقعامیتونه مشکل منم حل کنه الکی وقت جون ومالمونوتلف نکنیم

الهی عزیزم😔انشاءالله پدرت حالشون خوب میشه نگران نباش هممون واسه سلامتیشون دعامیکنیم هرکی تونست حتی ...

ممنون فدات شم عزیزم 

خیلی خوبه که دوستایی مثل شماها دارم 

بله دیگه عادت خودمو می‌دونم که اگه برم رختخواب خوابم میپره 

نه والا روزا هم خوابم بیاد اصلا نمیتونم راحت بخوابم ....کلا با خوابم مشکل دارم

خیلی بهشون برمیخوره اینا موش آزمایشگاهی ساکت میخوان که هرکاری خواستن باهاش انجام بدن اونم جیک نزنه ، ...

آخ آخ داغ دلم تازه شد دیروز رفتم پاپ اسمیرهمه حامله یانوزادبغلشون بود چشام پرشد. بخدا اصلا از روی حسادت نبود من خدا‌شاهده تالاحالاب کسی حسادت نکردم فقط دلم خواست منو امثال منم این روزای خوشوببینیم😢تقریبا ده روز پیش زنگ زدم ب خواهرزاده همسرم حالشوبپرسم بارداره همونی ک گفتم گدرومادرشوازدنیارفتن. ولی 2تاخاله داره یعنی خواهرای همسرم. جواب تلفنموندادگفتم شایدجاییه یاخابه. ازاون روز زنگ نزده یعنی ندیده؟ آخه خواهرشوهرامم یجوری هستن ک مثلا بگن بهش ج نده چشت میزنه خودش بچه نداره نمیدونم ازاین فکرامیکنم گریم میاد چون خدا ازدلم خبردار ه من ب احدی حسادت نکردم ن سربچه سرهیچی. چون خداروری هرکسی واسه خودش نگه میداره. همش میگف وای زندایی بچه انقد دوسدارم ولی نمیشه انقد دعاکردم خدابهش بچه بده تاجای خالی مادرشوپدرشوحس نکنه بشه مونسش.نمیگم دعای من حتماباعث شدمادربشه ولی دعاش کردم. من توفکرسیسمونی خریدن براش بودم گفتم جنسیت معلوم بشه برم چن دست لباس بخرم سرویس پلاستیک حموم.... ولی اونافکرشون سمیه. آخه زنگم نزنم میگن چشش برنمیداره😐😔

ممنون فدات شم عزیزم خیلی خوبه که دوستایی مثل شماها دارم بله دیگه عادت خودمو می‌دونم که اگه برم رختخو ...

قربونت برم همچنین من خیلی خوشحال شمارودارم❤️‍🔥🥰😍آدم اینجاسبک میشه چیزی یادمیگیره. میگم رز من برای هممون نوبت مغزواعصاب میگیرم میایین بریم🥴😆😆تصورکن مطب دکترومیترکونیم🤣🤣

آهان خیره آلاجونم مث توشده شایدم درست میگی ازشیاف یاداروهای دیگ انشاءالله جای نی نی داره تنظیم میشه

قربونت مهربونم ان شالله روزی هممون اولاد سالم و صالح😍اره از عوارض استرادیول هم هستش رفتم رو برگه توضیحاتش خپندم،هک اینه من الان دوماهه پریود هم نشدم دیفرلین دوتا زدم برا اونه،ببین چطوری شدم لباسهام سایزم نیستن🤭شکمم بزرگ شده.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

دخترا یک ☘️ختم قران☘️ برای فرزنددار شدن ارزومندان برگزار کردیم جزء های مانده رو میفرستم هرکسی خواست منو ریپلای کنه جزء موردنظرشو بنویسه مهلت هم نداره،ان شالله قبول حق:

۱

۸

۹

۱٠

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۱

۲۲

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

۲۸

۲۹

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
قربونت برم همچنین من خیلی خوشحال شمارودارم❤️‍🔥🥰😍آدم اینجاسبک میشه چیزی یادمیگیره. میگم رز من برای ...

😂😂😂😂 

اتفاقا من خیلی دکترای دیگه باید برم ولی از ای وی اف فرصت نکردم 

2810