2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست

چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤 روز سوم

به نیت حاجت روایی:

@ریحانه57    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم

۵- آسمان1402

۶- پونه۰۰

۷- مهتاب۴۴۴

۸- سپیدارجوجو

۹-فردایی_روشن

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یک ☘️ختم قران☘️ برای فرزنددار شدن ارزومندان برگزار کردیم جزء های مانده رو میفرستم هرکسی خواست ...

جز ۹ 

مهلت نداره ینی زمان نداریم یا وقت داریم تا هر وقت خواستیم؟😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دورت بگردم یعنی بخدا نمیدونم چی بگم زبونم قاصره. منی ک خانه دارم ی روز معطلی کشیدم زرتم قمصورشد ...

قربونت برم عزيزم، دیگه آدم دردودلش میگیره فقط میتونم با شما دوستان اینجا دردددل کنم و  وقتتونو بگیرم ،، دفعه بعد رفتم به دکتر موقع سونو میگم هرچند بچه هایی که رویان مخصوصا پیش دکتر من رفتن میدونن یک ثانیه ای سونو میکنه و فقط سريع دستورات به کارشناسش ميگه بنویسه یعنی باید در صدم ثانیه حرفتو بگی وگرنه تمام مثل پنجشنبه که سریع بهش درمورد مخالفتم درمورد از فریز دراومدن تمام جنینام گفتم هرچند ناراحت شد و آخرشم حرف خودش شد ،، متاسفانه وقتهای ویزیتشم همه پره ولی من بازم گیر خودمو میدم

بله دقیقا دکترای دیگه هم همینن منم قبلا یه مرکزی رفتم همون اول دیدم دکتر فقط حرف خودشو قبول داره و ا ...

انشاله بزودی نتیجه بگیرید عزيزم، فقط میتونم از ته دل برای همه دوستان رسیدن به مراد دلشونو از خدا بخوام

مث کلینیک دکترعلیرضایی وای یادم میفته بدنم میلرزه چقد شلوغ بود من تقریبا 11شب کارم تموم شدداشتم میو ...

حالا جالبه چند تا خانم تو رویان میگفتن قبلا مام میرفتن اونجا از نطر تایم و نظم بهتر بوده ،بنظر من همه مراکز یه جوری همه ماهارو به چشم پول میبینن اتفاقا خیلی هم دوست دارن طرف نتیجه نگیره ده ها بار پول خرج کنه چون میدونن آدم از همه چیزش میزنه تا بیاد نتیجه بگیره ،، ببخشید از همه دوستان اینقدر فازم منفیه واقعا بجز این چیزها هيچی منطقی بنطر نمیرسه برام ،فقط به نظرم بنگاه هستن ما هم که بدون چاره میریم و میایم فقط تو حکمت خدا موندم من آدمو گرفتار و محتاج بنده هاش کرده

خانما بعد زدن واریوپتل چقد بعدش پربودی میاد

عزیزم بستگی به بدن داره فکر میکنم

من اولین بار که تزریق کردم دو سه روز بعدش پریود شدم. متاسفانه مشکلی پیش اومد و نتونستم دوز دوم رو تزریق کنم. 

مجدد که خواستم وارد سیکل انتقال بشم اولی رو زدم و یک هفته بعد پریود شدم. بعد از دومی هم که دیگه پریود نمیشی. البته ماما میگفت بعد از اولی هم احتمال داره پریود نشی ولی احتمال پریود شدن بیشتره

آخ آخ داغ دلم تازه شد دیروز رفتم پاپ اسمیرهمه حامله یانوزادبغلشون بود چشام پرشد. بخدا اصلا از روی حس ...

بله عزيزم از این جور آدمها و افکار زیاده ،ما خودمون به کسی نگفتیم ناباروری داریم همش می‌گفتیم چون من شاغلم بچه نمیخوایم البته خدایی تا پنج سال هم جلوگیری داشتیم و واقعا بچه نمیخواستیم و این البته شد بزرگترین اشتباه ما که زمان زيادي هم از دست دادیم ، یه خاطره هم من بگم که جاری کوچیکم ازدواج کرد و چند ماه بعدش سريع باردار شد یادمه تو دندونی بچش کل خانواده همسر منو دعوت کرد بجز ما فقط برای اینکه ما بچه نداریم و چشمش نکنیم حالا من بیشترین مقدار کادو تولد به بچش داده بودم و کلی کادو دیگه هم بابت سیسمونی و .... ،مادرشوهرم از من قائم کرد که اینا جشن گرفتن و ما رو دعوت نکردن ولی خودش بهم بابت یه کار دیگه زنگ زد و تو حرفاش رک بهم گفت دیروز چشن گرفتم همه بودن!!!! بعد فکر کن تو مهمونی ها بچشو میداد بغل اون جاریم که بچه داره ولی نمی‌داد به من البته من !!!! من آنقدر از این حرکات دیدم یا مثلا خواهرشوهرم یه بار بچشو سخت تنبيه کرد شوهر من دلش سوخت اومد طرف خواهرزادشو گرفت خواهرش رک بهش گفت تو هنوز بچه نداری پس نمیدونی تربیت بچه چه جوریه پس دخالت نکن!!! بخاطر همین مسائل هم هست که شوهرم بهم میگه من پاسوز تو شدم اگه با کس دیگه ای ازدواج کرده بودم الان چهارتا بچه داشتم!!الان هم با همشون کمترین رابطه رو داریم برای همین خیلی تنهامو میخوام حداقل دخترم یه خواهر یا برادر داشته باشه چون به فامیل دردیو دوا نمیکنه اونم که خدا فعلا صلاح ندوسته،  هیچ وقت سواره از پیاده خبر نداره این آدمها فکر میکنن الان چه خبره فقط باید آدم رابطشو حداقل برسونه چون واقعا آدمو آزرده میکنن

چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز سومبه نیت حاجت روایی:@ریحانه57 ۱- leila193‍ 💐۲- ...

سلام حال شما.قبول باشه.اگر مقدوره من و یک کاربر به اسم dokhtar shirazi هم اضافه کنید.ایشالله حاجت روایی همه

قربونت برم عزيزم، دیگه آدم دردودلش میگیره فقط میتونم با شما دوستان اینجا دردددل کنم و وقتتونو بگیرم ...

فدات شم این چ حرفیه اتفاقا همه ماسختی کشیدیم گوش شنواهستیم برای هم پس نگووقتتونومیگیرم عزیزدلم. ان‌شاءالله کارت ردیف میشه نگران نباش خوب کاری میکنی ب دکترنطرمیدی  حتی قبول نکردم بازتکرارکن حرفاتووالامامگه موش آزمایشگاهی هستیم این همه دارومصرف میکنیم هر روز یجامون دردمیکنه بعدبهشون برمیخوره نظرمیدیم کارتونودرست انجام بدین سهل انگاری نکنین ماهم ازخدامونه حرفی نزنیم 

2810