2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
ان شاالله که میتونی وقت بگیری و ویزیت بشی باهاش ..من دوماه پیش که رفته بودم پاپ اسمیر و چکاب بشم امد ...

قربونت توخونه کلی دارو دارم هم گیاهی هم شيميايي استفاده میکنم ی خروار دارونوشته بود. همین داروهابیشتربدنمونوضعیف میکنن. 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهل و سوم🖤

@بانو113    

به نیت حاجت روایی @   

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66🏴

۳۹_atefeh88🏴

۴۰_ atitalebi🏴

۴۱_shervin68🏴

42_avaaajon🏴

43_بانو۱۱۳🏴

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب چهل و سوم🖤@بانو113 به نیت حاجت روایی @ ۱ ...

بچه ها من تا جایی که اسم گفتن یا لایک کردن لیست رو نوشتم و دو روز دیگه  لیست تموم میشه

اگر کسی اسمش توی لیست نیست و میخواد براش بخونم لطفا خبر بده

ممنونم❤️

🤣🤣🤣🤣وای یادبچیگیم افتادم بربری باپفک می‌خوردیم همه بچه های کوچه🥴😆😆😆

جوجو مگه شما فردا ازمایش نداری🤣

بخواب تا هوس ها و  گرسنگی و بیخوابی کار دست ازمایش فردا نداده😄

آخه چه انتقال فریز باشه ....چه فرش باشه ....استرادیول حتما میدن .....چطور نداده

انتقال فرش استرادیول نداره چون بدن تازه تخمک کشی شده خودش تولید کرده

موقع انتقال یه خانم با نا بود که فرش بود فقط اون استرادیول نداشت وقتی پرسید چرا بهش این جوابو دادن

عزیزم شیافچراباید باعث ورم بشه فک نکنم پانکچر شدی هایپر نشدی؟ علائم پانکچر نیست.

نه عزیزم پانکچرم بهمن بود،از عوارض شیاف گفتم شاید باشه نمیدونم که چیه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب چهل و سوم🖤@بانو113 به نیت حاجت روایی @ ۱ ...

قشنگم مهربونم یک دنیا ازت ممنونم و از خدای مهربون برات بهترینها رو ارزومندم که انقدر زیبا مرهم دل پردردمون شدی اقا امام حسین امین گوی دعاهات باشند🙏🏻☘️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
آلا جون من برات دعا کردمحالا اون پفک رو بفرست من بذارم لای نون بخورم😁😁

قربوووونت برم 😘❤️❤️

😂😂😂 آدرس بفرس دو دقیقه ای بفرستم 😂

ب جان خودم گشتم شد😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋ن عزیزم ب جز چیزایی ک قاعده آورن هرچیزی ب اندازه میتونی بخوری. آلاجون تن ماهی یاما ...

آاااخ آخاااااخ بمیرم برات دلت خواهر

واااااای فک کن من صبح این آزمایش برا اینکه اون ۲-۳ رد بشه و نخوابم نشستم فیلم ببینم همش تو فیلم خوردن😫😫 منم شیکمو هر چی می‌دیدم دلم میخواست😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من تا جایی که اسم گفتن یا لایک کردن لیست رو نوشتم و دو روز دیگه لیست تموم میشهاگر کسی اسمش ت ...

خدا خیر دنیا آخرت بده بهت عزیزم😘❤️ الهی هر چی آرزو داری هر چی از دلت میگذره خدا برات برآورده بخیر بکنه😍

واااااای منم😂😂😂الان پفک رو اپنه 😫😫 آخه مرد حسابی روز انتقال کسی پفک میخره؟😫 تو کابینتم نذاشته ...

عزیزم جیوه ماهی برای خانم باردار مناسب نیست

فقط مجاز هستید ماهی قزل الا مصرف کنید. 

2810