2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043272 بازدید | 684295 پست
حتی دختر اخرشو هم نمیخواستزایمان که می‌کنه سر بچه دومی ، بعد ۴۰ روزگی مجدد حامله میشه ، ۵ ماهه بوده ...

پیشنهادهای کثیفت خیلی کثیفن🤣🤣🤣

بیخیال شون باش🙈

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما 

Prp همون خراشه؟ امروز روز اول پریودیمه رفتم دکتر داشت دارو میداد واسه انتقال از دهنم پرید گفتم خراش اون گفت باشه.

خراش خوبه؟ کمک میکنه به لانه گزینی؟ درد داره؟ کسی بوده با این کار مثبت شده باشه؟ هیچ اطلاعاتی ندارم رفتم پیشنهاد هم میدم 

بعد گفت سیکل لانگ . یعنی چی؟

پیشنهادهای کثیفت خیلی کثیفن🤣🤣🤣بیخیال شون باش🙈

😂😂

بیبی چک خریدم رفتم زد حتی خط منفی هم نیوفتاد

بعد طبق تجربه ای ک داشت گفت چون عروس پشت پرده خوردم نشون نمیده..

گفتم برو آزمایش حتی پول آزمایش نداره🤦🏼‍♀️

واقعا موندم از کارای خدا

ولی بهش گفتم بفروشه گفت نمیشه دیگه اونموقع کاری کنم دلم نمیاد 😂🤦🏼‍♀️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانوما Prp همون خراشه؟ امروز روز اول پریودیمه رفتم دکتر داشت دارو میداد واسه انتقال از دهنم پری ...

سلام عزیزم prp خراش رحم نیست تااون جایی ک من میدونم ازت نمونه خون میگیرن ازدستت بعدپلاسماخون وک غلیظ کردن ب رحمت تزریق میکنن ک میگن پی آرپی. ببین خراش رحم پی آرپی یاچیزای دیگ همشون درمان کمکی هستن صد درصدی وحتی اثبات شده نیستن. چون اگ اثبات شده بودک همه اونایی ک انجام دادن می بایدمثبت میشدن. ولی ماهایی ک تواین راهیم همه کارمیکنیم حتی ی درصدتاثیرداشته باشه تابعدهاخودمونوسرزنش نکنیم. خراش رحم اگ بابیهوشی مختصرباشه ک دردنداره بدون بیهوشی ولی درد داره نیم ساعت یای ساعت قبلش شیاف بزار مسکن بخور ولی چن دیقه بیشتر مان نمیبره البته بدن بابدن فرق میکنه بعضیاهمین بدون بیهوشیو خیلی دردشون کم بود ولی من دردم زیادبود قبلش نگفته بودن مسکن بخورم یبارم بابیهوشی انجام دادم ک اصلادردنداشتم بعدب هوش اومدن. سیکل لانگم چون تاحالاانتقال ندادم چیزی نمیدونم بچه هابیان اگ بدونن کمکت میکنن موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم prp خراش رحم نیست تااون جایی ک من میدونم ازت نمونه خون میگیرن ازدستت بعدپلاسماخون وک غلیظ ...

مممنونم عزیزم که کامل توضیح دادی

دکتر گفت تو مطب انجام میده و قبلش مسکن بخورم

آخرین بسته جنینمه ایشالا که موثر باشه

😂😂بیبی چک خریدم رفتم زد حتی خط منفی هم نیوفتادبعد طبق تجربه ای ک داشت گفت چون عروس پشت پرده خوردم ...

🤣🤣🤣خدانکشتت دختر. فک نکنم ب عروس پشت پرده ربط داشته باشه شایدبیبی معتبرنبودیادرست استفاده نکرده مقداریش ازحد ادرار بریزه درست نشون نمیده. آره واقعا فاطمه حکمت خداچیه ما خودمونو ب آب واتیش میزنیم هردفه ی چی درمیاد مانع روی مانع.بعضی وقتابخودم میگم خودتو ب بیخیالی بزن بگو بچه چیه بچه نمیخوام خدابده🤣استغفرالله انگارمیخام خداروگول بزنم😛درحالیکه خدازدلهااگاهه. ولی منم ب عینه دیدم هرکی ک نمیخوادخدابهش میده خداجونم چراسازموافق نمیزنی دورت بگردم🫠

پیشنهادهای کثیفت خیلی کثیفن🤣🤣🤣بیخیال شون باش🙈

مهتاب جون مگه میشه قرص بخوری با قرص باردار بشی؟

میگه ۱۲ ساله دارم میخورم اگ گاوم میبود نازا میشد😂🤦🏼‍♀️

علایم خاصی نداره فقط زیر دلش درد میکنه

میگه ماه قبل قرص خوردم تموم ک شد منتظر بودم پریود بشم شروع بکنمش ک هنوز نشدم ...

بهش میگم شاید یاسه شدی چون خالشم ۴۵ سالگی دیگه نشد

حالا ب بیبی چکش اعتمادی نیست چون هیچ خطی نیوفتاد ولی خودم دو خط کمرنگ صورتی دیدم 🥲

گفت دیگه تا ۲۵ چیزی نمیخورم تا از بدنم اثر دارو ها بره بعدش بیبی میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مممنونم عزیزم که کامل توضیح دادیدکتر گفت تو مطب انجام میده و قبلش مسکن بخورمآخرین بسته جنینمه ایشالا ...

دورت بگردم خواهش میکنم. آره ازمنشی بپرس ک تقریباچقدمونده ب نوبتت نیم ساعت یا ی ساعت قبل بخورالبته اول مطمئن شو بدون بیهوشیه بعدبخور. ان‌شاءالله ک همین بسته میگیره ومامان میشی ب امیدخدا. بارون میادرفتم زیربارون همتونودعاکردم خداقبول کنه ازم انشاءالله 🙏عزیزم خبرمامان شدنتواگ دوسداشتی اینجابگوبرات خوشحالی کنیم😍😍😍

دورت بگردم خواهش میکنم. آره ازمنشی بپرس ک تقریباچقدمونده ب نوبتت نیم ساعت یا ی ساعت قبل بخورالبته او ...

قربونت برم ایشالا حاجت روایی خودت و همه بچه های اینجا

حتما میگم البته ماه بعد میشه انتقالم

بهمن ۱۴۰۱ دوقلو هامو ۵ ماهگی از دست دادم و هنوزم اشکم درمیاد به خاطرشون

ایشالا خدا این بار جاشونو برام پر کنه

🤣🤣🤣خدانکشتت دختر. فک نکنم ب عروس پشت پرده ربط داشته باشه شایدبیبی معتبرنبودیادرست استفاده نکرده م ...

دلمم براش میسوزه🥲

میبینی تورخدا 😂 من حتی با اسپرم غریبه هم حامله نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم ایشالا حاجت روایی خودت و همه بچه های اینجاحتما میگم البته ماه بعد میشه انتقالمبهمن ۱۴۰۱ د ...

ممنون ازدعای قشنگت. عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاءالله خداجاشونوسبزمیکنه واین دفه ب حق بزرگی وعظمتش بهت میبخشه

دلمم براش میسوزه🥲میبینی تورخدا 😂 من حتی با اسپرم غریبه هم حامله نشدم

انشاءالله هرچی خیره سر راهش قراربگیره. خداباماشوخی داره😆انشاءالله توام حامله میشی ب زودی عزیزدلم توسنی نداری این دفه قشنگ خودتوتقویت کن هفته ای یبارم تونستی نوروبیون بزن مخصوصا ی هفته قبل آی یو ای

2810