2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042984 بازدید | 684278 پست
عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

وااااای لیلا😭😞

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

وای لیلا جان خیلی ناراحت شدم....خدا خودش کمکت کنه 😔😔😔😔😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین 

لطفاً اگ کسی میدونه راهنماییم کنه🙏🏼

یه عمه ای دارم ک ۳ تا بچه داره ، سومی بچشو ۱۲.۱۳ سال پیش با جلوگیری طبیعی باردار شده

بعد اون تا همین ماه پیش قرص میخورده

این ماه ک قرصش تموم شده دیگه قرص رو شروع نکرده

میگه جرعت بی بی چک زدن رو ندارم ، ممکنه حامله باشم؟

سنشم حدود ۴۰.۴۳ هست

۵ روزه عقب زده ، الان میخوام با بیبی چک برم خونشون اگ باردار باشه نشون میده درسته؟؟

وضعیت مالیشون خیلی بده ، میگه من تو خرج این ۳ تا موندم این یکی رو واقعا نمیخوام 

الانم هی داره زعفران و زرشک از این قبیل چیزا میخوره پریود بشه

هرماه سر موقع پریود میشده ، حتی عروس پشت پرده هم خورده 

ممکنه بخاطر سنش ( چون ماها زود یاسئه میشیم) پریود نشده باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا نکنه😘واقعیتش نمی‌دونم تخمک چقدر میمونه.ولی خب برا احتیاط انجام بده .

خاله جون من اصلا شانس اقدام طبیعی رو ندارم هیچ موقع 😂

از اول تخمک گذاری مهمون داشتم تا اخرش ، آخرش مهمونم میخواست بره شوهرمم باهاش راهی شد هیچ کاری نکردیم...

با خودم میگم اقدام میکردیم شاید دل خدا به رحم بیاد با اسپرم خودش باردار بشم ولی هیچوقت موقعیتش پیش نمیاد

الانم بی شوهر هستم🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه جان الحمدالله خوبیم دیگه فقط کمی پا درد، پشت درد هاگ تازه خوب شدند پاهام شرو ع شد.😂😂کلی ...

😁 وای چقدر تو خوبی من همیشه درحال غر زدنم چطوری تحمل می‌کنی پاک میکنی..

روتین زندگیتون خوب شده الحمدلله ؟

دورت بگردم این دردا شاید واسه حاملگی و زایمان باشه به خودت برس

هعــــــی منم خوبم 🤪 این به ننوشتن شما در

جدا از شوخی ماه دیگه مجدد میرم تو سیکل اهدایی از الان استرس گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم تو خوبی سلامتی منم خوبم شکر خدا ی روز دیگه اومدم پیاماتونو جواب دادم دیدم سایت مشکل دار ...

اره گاهی سایت اذیت میکنه 

خداروشکر که خوبی مهربون همیشه شاد باشی الهی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم تو خوبی سلامتی منم خوبم شکر خدا ی روز دیگه اومدم پیاماتونو جواب دادم دیدم سایت مشکل دار ...

اره گاهی سایت اذیت میکنه 

خداروشکر که خوبی مهربون همیشه شاد باشی الهی🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبین لطفاً اگ کسی میدونه راهنماییم کنه🙏🏼یه عمه ای دارم ک ۳ تا بچه داره ، سومی بچشو ۱۲.۱۳ سال ...

الهیییی. آخه چرا قبل مطمئن شدن چیزای سقط آور می‌خورن 🥺🥺

آره امکان بارداری هس. یکی از اشناهای من فقط ی روز قرص رو نخورده و با همون ی روز باردار شد.

اگه مثبت بود حرف بزن باهاشون حیفه سقط نکنن🥺

ی گروههای خیریه ای هس که کمک میکنن تو این موارد از لحاظ مالی و... ک سقط نکنن بچه رو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خاله جون من اصلا شانس اقدام طبیعی رو ندارم هیچ موقع 😂از اول تخمک گذاری مهمون داشتم تا اخرش ، آخرش م ...

ای جااااانم😅😅

برا ما هم خیلی پیش میومد اینجوری ک موقعیت جور نمیشد.

آره ناامید نباید شد برام جالب بود من تو دو بارداری طبیعی پارسالم تو اولی ک دکتر گف فولیکول غالب نداری ولی من باردار شدم. تو دومی هم فقط و فقط ی بار رابطه داشتیم دو سه روز بعدشم که رفتیم اربعین کربلا و جالبه ک تخمک گذاریم موعدشم کربلا بودیم ، ولی چجوری با همون ی بار گرفته بود نمی‌دونم. فقط خییییلی تنبل خان بود ک گیر کرده بود تو لوله😒🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من جنینم قلب نداشت مجبور به سقط شدم 😔

الهی خییییلی زود خدا جای فرشته هاتونو پر کنه براتون🥺

الهیییی. آخه چرا قبل مطمئن شدن چیزای سقط آور می‌خورن 🥺🥺آره امکان بارداری هس. یکی از اشناهای من فقط ...

حتی دختر اخرشو هم نمیخواست

زایمان که می‌کنه سر بچه دومی ، بعد ۴۰ روزگی مجدد حامله میشه ، ۵ ماهه بوده نمیدونسته ( خودش میگه سر پسر اولم ک زایمان کزدم تا دوسال پریود نشدم فکر کردم بازم اینطوری ام)

بعد یه حرکتایی تو شکمش حس میکنه می‌ره سونو گرافی میگه دختره ۵ ماهته ( میگه ۵ ماهه بودم وگرنه اینم مینداختم) 

الانم از صبح داره گریه میکنه

بدهی دارن ، وضعیت خوبی ندارن ، اما اینطوری هم نیست ک کمک کسی رو قبول کنن

میگه چ حکمتیه من نمیخوام توانایی ندارم با کوچیک ترین اقدام بچه دار میشم ( مطمئن نیست ، شب با بیبی چک میرم خونشون)

از سعید مطمئن نیستم وگرنه میگفتم عمم اینو نگه داره بدش به ما🥲 

من نمیتونم برای نگهداشتن بچه کاری بکنم براش 🥲 مگر اینکه بهش پیشنهاد های کثیفی بدم ک مثلا بفروشتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جااااانم😅😅برا ما هم خیلی پیش میومد اینجوری ک موقعیت جور نمیشد.آره ناامید نباید شد برام جالب بود ...

🥲🤍

کاش از حکمتش سر در میاوردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810