2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043050 بازدید | 684285 پست
عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

وای لیلاجونم😭😭😭😭عزیزم متاسفم انشاءالله خدابهت صبربده وای خداحکمتت چیه آخه 😭😭بله لیلاجون میتونه ازخودجنین یاکیفیت تخمک اسپرم هم باشه. ضعیف بوده بسختی رشدکرده واین اتفاق تلخ افتاده 😔عزیزم دورت بگردم انشاءالله خداجاشوسبزمیکنه برات خدادخترگلتوبرات نگه داره لیلا گریه کن سبک شی نزار قلبت سنگینی کنه نزراروحت توفشارباشه گریه روح وجلامیده.عزیزم من خوب بلدنیستم دلداری بدم فقط ازخدامیخوام ب قلب دردکشیدت آرامش وصبربده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامکیا اینجا شوهراشون آزواسپرم هستشبا هورمون اف اس اچ و پرولاکتین بالا و تستسترون پایینتو رو خدا بی ...

سلام عزیزم برو صفحات اول فهرست بندی شده قسمت ازواسپرم هابودن بچه هایی ک بادارو حتی 3قل باردارشدن ویکیوریداکت کردن. ولی نمیدونم اونافقط ازواسپرم بودن فقط یاهورموهای دیگم بالابودانشالله مشکلت حل میشه

سلام عزیزم برو صفحات اول فهرست بندی شده قسمت ازواسپرم هابودن بچه هایی ک بادارو حتی 3قل باردارشدن ویک ...

کدوم صفحات عزیزم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کدوم صفحات عزیزم ؟؟

گلم همون صفحه اول پست 4و7درموردازواسپرم هست بخون بروپایین طولانیه صفحات مثبت هم شدن بعصی ازبچه ها ارغوان 3قل بودیکیوریداکت کرده من یکم خوندم متاسفانه بچه هابیشترداروهای خودشونو فتن چی مصرف میکنن داروی همسرشون نگفتن حالاخودت بخون انشاءالله چیزی دستگیرت بشه

گلم همون صفحه اول پست 4و7درموردازواسپرم هست بخون بروپایین طولانیه صفحات مثبت هم شدن بعصی ازبچه ها ار ...

من میخوام داروی همسر باشه آمپول چیزی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم همون صفحه اول پست 4و7درموردازواسپرم هست بخون بروپایین طولانیه صفحات مثبت هم شدن بعصی ازبچه ها ار ...

خوندم عزیزم چیزی دستگیرم نشد

عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

وواااای چقدر ناراحت شدم و دلم گرفت 🥹😭 نمیدونم واقعا چی بگم خدا به دلتون آرامش بده و خیلی زود جاش سبز بشه 🥹🥹 چقدر سخته خدایا 🥹

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

🥺😭 پیام قبلی تو ک دیدم علتو پرسیدی از ترس اینکه مربوط ب خودت باشه چیزی نپرسیدم🥺الهی خدا خودش دلتو آروم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان 

دکترم ب خاطر انتقال منفیم پیشنهاد داد لاپارا کنم 

لطفا دکتر دلسوز و باسواد بهم معرفی کنید تا عکس رنگی رو نشون بدم و نظرشون رو در مورد لزوم یا عدم لزوم لاپارا بپرسم. 

ممنون میشم هر کدوم از بچه ها نظرشون رو بگن. 

سلام دوستان دکترم ب خاطر انتقال منفیم پیشنهاد داد لاپارا کنم لطفا دکتر دلسوز و باسواد بهم معرفی کنید ...

سلام عزیزم

دکتر فروتن تجربه زیادی داره دلسوز هم هست 

ولی میگن معطلی مطبش خییییلی زیاد شده در حد ۴_۵ ساعت

دکتر لواسانی هم دکتر دقیق و به روزیه یه کم استرسی هست ولی تشخیصش خوبه البته شرح حال و پرونده ت رو دقیق براش توضیح بده تا همه چیزو در نظر بگیره این معطلیش دوسه سال پیش کم بود ۱تا ۱و نیم ساعت الانو نمیدونم

اینترنتی هم میتونی ازش نوبت بگیری 

تو گوگل بزن زهره لواسانی برات میاره

من همین دو تا رو میشناسم که دلسوزن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810