2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043265 بازدید | 684295 پست
آسمان جون ی چی بگم بلاست مگه قابل اعتماد؟ ن هزاران نفربلاست بودن نگرفته یااینطوری بگم هم بابلاست مثب ...

دآرم دیونه میشم از بس فکر کردم ،،  میدونید مشکل اصلیم چیه ، مشکلم اینه میخواد یه دو نه انتقال بده وگرنه تو بلاست نکردن شک نمیکردم صددرصد انتخابم دوتا بی سه روزه بود ولی الان خیلی برام انتخاب سخته

سلام عزيزم مشکل اینه پاشو کرده تو یه کفش ميگه فقط یه دونه انتقال میدم اونم بابت اینکه دکتر پریناتولو ...

حتی جنینی که انتقال دادم

وقتی تشکیل شد به مدت یکسال فریز بود بعد از فریز خارج شد برای تعیین جنسیت و دوباره فریز شد به مدت یکسال

یعنی میخوام بهت بگم فقط و فقط خدا

واقعا امیدی نداشتم که مثبت بشم مخصوصا وقتی که یه دونه انتقال دادم میگفتم مگه میشه با یه دونه اگر هرکی هم شده شانس داره منکه ندارم .

ولی وقتی خدا بخواد بقیه چیزا کشک میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای من نمیدونمb بود یا ab ،چون من خیلی به گرید واین چیزا اعتقاد ندارم پیگیری هم نمیکردم که چی ...

پس برای شما بلاست بوده ؟ برای اسرائیل چی بلاست بود یا نه ؟؟؟ الان نظر شما اینه بلاست بشن یا نشن؟؟

چه حرفیه عزیزم ایشالا که سال بعد سزارین میشی و بچه خوشگل شبیه مامانش و بغل میکنی

قربوووونت برم😘😘😘❤️ممنونم از دعات😍

البته شبیه من باشن میمونن رو دستم😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم جنین شناس تو مرکز رویان شخصا با کسی صحبت نمیکنه تا خودش نخواد یعنی میری اونجا منشی ميگه نظرشو ...

میفهمم واقعا سخته. دعا میکنم بهترین حالت رو خدا جلو پات بذاره. و دکتر انجام بده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون سیکلی که باردار شدم و‌موند ایران نبودم و با ۶/۸ انتقال دادناما قبلشم تو‌ایران با ۷ انتقال داده ب ...

سلام دوست عزیز ، میشه شما هم نظرتونو بگید ،  یه دونه جنین قراره برام انتقال بدن ،  سه تا گرید بی که برای سال ۹۸ فریز هستن تو یه نی ،،، بزارم بلاست کنن انتقال بدن یا بدون بلاست یکیشونو انتقال بدن ؟؟؟

درضمن دیگه نمیتونم پانکچر کنم و کلا ۶ تا جنین دارم که دوتاش سی تو یه نی برای پارسال و یه آب که برای امسال و رشدش عقبه

از بابت گرید ها تعجب کردید؟ یعنی گرید بی رو بلاست نمیکنن درسته؟پس میخواسته دل منو خوش کنه بگه اگه قر ...

نه نه من اصلا اطلاعی ندارم چه جنین هایی رو بلاست میکنن. فقط ی بار ب دکترم گفتم گف چون تعداد کمه ریسک نکن.

مطمئنا دکترت بهتر از ما به شرایط اگاهه. اگر کیفیت جنین ها هم خوب نباشه که جنین شناس هم اکی نامیده برا بلاست کردن شون‌ .

پس برای شما بلاست بوده ؟ برای اسرائیل چی بلاست بود یا نه ؟؟؟ الان نظر شما اینه بلاست بشن یا نشن؟؟

اسرائیل؟؟؟

ببین عزیزم تو حرفام گفتم به حرف دکترت و جنین شناس گوش بده

تجربه ما در حد همین پیج و چهار تا سرچ هست ولی یه دکتر و جنین شناس حداقل هزارمورد تجربه داره. 

هرچقدر وسواس به خرج بدی بدتر

من این سری انتقال دادم که به شوهرم بگم دیدی منفی شد و تمام تابریم سراغ طبیعی. به خاطر همین خیلی یخلی پخلی جلو رفتم و گفتم خدا بخواد میشه. 

استراحتم درحد سنگین و سبک کردن حواسم بود و حمام کم رفتم اونم با آب ولرم

عزیزم من نگاکردم قبل انتقال 2تاشیاف 400هر12ساعت یه دونه آمپول. آره فرتیل خیلی بوش بده

پس دوز شیاف منو شاید ندیده. دوتاست برا منم ولی دوزشون ۲۰۰. از یکشنبه قراره شروع کنم. دوشنبه هم نوبت دارم برا تزریق آمپول gcsf ب نظرت دوشنبه بپرسم دیر نیس؟

فرتیل من بو نمیده چرا

خوشبحالت😄

خوشبحالت😄

نکنه مال من خراب شدن

اینا میگن شاید بگیری ولی قضیه اینا اون دفعه بعد از زایمان مسمومیت گرفتم تو طول بارداری خوب بودم حتی ...

آسمان جان شرایطتو خودت بهتر از دکتر می‌دونی ،ببین چی به صلاحته همون کارو بگو برات انجام بدن 

والا من که قبلا کلا در مورد همه چی به دکترا اعتماد میکردم هر بلایی سرم آوردن 

اینا روزی چندین نفر رو ویزیت میکنن دیگه مسمومیت بارداری رو هم در حالت کلی در نظر میگیرن .....شاید هر چقدر بهش جزئیات مسمومیت خودت رو توضیح بدی بازم یادش نمونه یا بازم حالت کلی رو در نظر بگیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810