2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043222 بازدید | 684294 پست
واااای آره موقعی ک می‌خوندم متن آسمان جان رو تعجب کردم ک گفتن بلاست بشه ولی یادم رفت بنویسم

از بابت گرید ها تعجب کردید؟ یعنی گرید بی رو بلاست نمیکنن درسته؟

پس میخواسته دل منو خوش کنه بگه اگه قراره اجبارا یه دونه انتقال بدیم بلاست میکنم شانسی بره بالا   

سلام عزیزممن 1 پیشنهاد میدم با دکترت یا جنین شناس در میون بزارچون خودم اینجوری جواب گرفتماگه قراره ج ...

سلام عزيزم مشکل اینه پاشو کرده تو یه کفش ميگه فقط یه دونه انتقال میدم اونم بابت اینکه دکتر پریناتولوژی نوشته تک قلو بشه ،مصطفایی هم همین فرمون گرفته ميگه فقط یه دونه انتقال میدم هرچی میگم من دفعات قبل سنم پائین تر بود و وضعم بهتر با چندتا انتقال فقط یه دونش گرفت بازم حرف حرف خودشه

نمیدونم با این چالش و کش مکشی که قبل انتقال برای آدم این مرکز و دکترا ایجاد میکنن چطور انتظار دارن آدم ریلکس باشه و استرس نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا اگه جنین زیاد داشتم یا حتی امیدی به پانکچر بعدی و تشکیل جنین داشتم میگفتم هرچندتا بلاست می ...

آها پس اگه اینطوری باشه شرایطت خاصه دیگه ،بذار همون سه تا رو بلاست کنن که هر کدوم بهتر و قوی تر بود همونو انتقال بدن 

منم یه بار با مصطفایی بودم اول و آخر هر چی خودش بگه همونو انجام میده 

یعنی احتمال داره چون قبلا مسمومیت بارداری گرفتی خدایی نکرده دوباره بیاد سراغت ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزيزم مشکل اینه پاشو کرده تو یه کفش ميگه فقط یه دونه انتقال میدم اونم بابت اینکه دکتر پریناتولو ...

حالا تو بگو چندتا انتقال بده ....از کجا مطمئن هستش همش میگیره شاید همون یکدونه گرفت ....حالا اگه دوتا گرفت ریداکت می‌کنی دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، نمیدونم چقدر یادتونه ولی ...

من بودم آب و ب رو انتقال میدادم البته اگ بقیه رو بخای  برسونی ب  بلاست بقول خودت کیفیت میادپایین چون جنین سی تاب بلاست برسه معلوم نیس بمونه خیلی ریسک داره احتمال داره جنینی ک گریدسی هست بدون بلاست کردن بگیره من دیدم باجنین سی 2قلوباردارشدن ولی شاید روش کارکنن کم کیفیت بشه ازبین بره. خیلی تصمیم سختیه آسمان جون 

نه نذار ،تو داروخونه دیدم میذارن بیرون چیزی نگفتن در این باره من خودم تو نت خوندم که یکی از ماده تشک ...

دیروزهمسرم ازداروخونه پرسیدم تایکماه بایداستفاده بشه گف اشکال نداره استفاده کنه یکم کیفیتش میادپایین

شما شنیدید کسی گرید بی داشته باشه و بلاست بشه

آره عزیزم بودن حالا بازم هر جور دلتون راضی انجام بدین مهم حس مثبتی که بگیرین چون استرس داشته باشین نتیجه خوب نمیشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به قول شما ممکنه هردفعه شرایط رحم و جنین و هزارتا چیز دیگه با هم فرق کنه ،من با جنین سه روزه منفی شد ...

آسمان جون ی چی بگم بلاست مگه قابل اعتماد؟ ن هزاران نفربلاست بودن نگرفته یااینطوری بگم هم بابلاست مثبتی داشتیم هم 3روزه هم 2روزه.....پس انقددرگیربلاست نکنیم خودمونوخیلی وقتاجنین 3روزه بدون دست کاری کیفیتش ازبلاست بهتره

آها پس اگه اینطوری باشه شرایطت خاصه دیگه ،بذار همون سه تا رو بلاست کنن که هر کدوم بهتر و قوی تر بود ...

اینا میگن شاید بگیری ولی قضیه اینا اون دفعه بعد از زایمان مسمومیت گرفتم تو طول بارداری خوب بودم حتی ۹ ماه کامل سرکار رفتم خودمم نمیدونستم مسمومیت میشه بعد از زایمان بیاد سراغ آدم، بهاون دفعه هم دوتا انتقال دادن یکیش گرفت دفعه قبلترشم دوتا انتقال دادن هيچی نگرفت با اینکه آب بودن الان اینا فکر میکنن دوتا بزارن دوقلو میشه یکی هم بگیره کلامو میندازم هوا ،اشتباه خودم بود دوباره اومدم شروع کنم گفتم اینطوری شدم دیگه الان ول کن نیستن با اینکه شاید اون موقع اگه تو بارداریم یکم استراحت میکردم و ساعت‌های طولانی سرکار نبودم که البته از سر مجبوری بود بعدش ضربشونمیخوردم

سلام عزيزم مشکل اینه پاشو کرده تو یه کفش ميگه فقط یه دونه انتقال میدم اونم بابت اینکه دکتر پریناتولو ...

عزیزم برای من نمیدونمb بود یا ab ،چون من خیلی به گرید واین چیزا اعتقاد ندارم پیگیری هم نمیکردم که چی هست، حتی بلاست هست یانه. موقع انتقال از صحبت هاشون فهمیدم که بلاست بوده

دوتا از فریزخارج کرده بودن که موقع انتقال دکترم و جنین شناس گفتن اگر موافقی یه دونه ش رو انتقال بدیم چون یکیش همچین خوب از فریز در نیومده و میترسم مانع لانه گزینی اون یکی بشه.منم مثل شما ترسیدم چون یه دونه ست ولی دکتر گفت بهم اعتماد کن و اعتماد کردم و به اطف خدا باردارم.

کاربر ساراییی به دونه جنین تعیین جنسیت با گرید cانتقال داده وباردار هست.

به خدا توکل کن و به دکترت اعتماد. هرچی وسواس به خرج بدی بدتر میشه

2810