2777
2789
عنوان

انشا در مورد کلاغ یا عینک

105 بازدید | 30 پست

سلام خانما یه انشاهایی میدن مدرسه دخترم تازه کلی زحمت میکشیم نمره ۱۸ میدن دخترم تو درسای دیگه ممتازه انشا معدلشو میاره پایین توروخدا اگه کسی بلده از این دو موضوع یه انشای قشنگ واسم بنویسه ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عینک، این وسیله‌ی کوچک و بی‌ادعا، در واقع پلی است میان دنیای واقعی و دنیای خیال. هر بار که آن را بر چشمانم می‌زنم، احساس می‌کنم که به دنیایی دیگر پا می‌گذارم؛ دنیایی که در آن همه چیز واضح‌تر و روشن‌تر است. عینک نه تنها به من کمک می‌کند تا جزئیات را بهتر ببینم، بلکه به من این امکان را می‌دهد که دنیای درونم را نیز شفاف‌تر تماشا کنم.

چشمان من، که گاهی در دریای ناامیدی غرق می‌شوند، با عینک به وضوح زیبایی‌های زندگی را می‌بینند. وقتی از پنجره به بیرون نگاه می‌کنم، عینک به من کمک می‌کند تا رنگ‌ها زنده‌تر و صحنه‌ها جذاب‌تر به نظر برسند. درختان سبز، آسمان آبی و گل‌های رنگارنگ، همه و همه با عینک به زندگی‌ام جان تازه‌ای می‌بخشند.

اما عینک فقط یک ابزار بینایی نیست. آن نمادی است از تلاش برای دیدن بهتر و عمیق‌تر. گاهی اوقات، در زندگی نیاز داریم که از فیلترهای خودساخته‌مان عبور کنیم و واقعیت را آن‌طور که هست ببینیم. عینک به ما یادآوری می‌کند که برای درک بهتر دنیا، باید از زوایای مختلف نگاه کنیم و به جزئیات توجه کنیم.

در دنیای ادبیات نیز، عینک می‌تواند نمادی از بینش و آگاهی باشد. نویسندگان با استفاده از کلمات، عینکی بر چشمان خواننده قرار می‌دهند تا او بتواند داستان‌ها را با عمق بیشتری احساس کند. هر صفحه‌ای که ورق می‌زنیم، مانند عینکی است که ما را به دنیای جدیدی وارد می‌کند؛ دنیایی پر از احساسات، اندیشه‌ها و تجربیات.

به همین ترتیب، عینک به ما یادآوری می‌کند که همیشه باید سعی کنیم دیدگاه‌های جدیدی پیدا کنیم و از زاویه‌های مختلف به مسائل نگاه کنیم. شاید در زندگی هم نیاز به عینکی داشته باشیم که ما را به سوی روشنایی هدایت کند و به ما یادآوری کند که زیبایی‌ها همیشه در دسترس‌اند، فقط کافی است که آن‌ها را با دقت ببینیم.

پس بیایید با عینک زندگی‌مان را بهتر ببینیم؛ بیایید جزئیات را کشف کنیم و زیبایی‌های پنهان را در هر گوشه‌ی دنیا جستجو کنیم. عینک نه تنها برای بینایی، بلکه برای بینش نیز ضروری است.

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
عینک، این وسیله‌ی کوچک و بی‌ادعا، در واقع پلی است میان دنیای واقعی و دنیای خیال. هر بار که آن را بر ...

اینو از هوش مصنوعی برداشتین تابلوئه که

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

اینو از هوش مصنوعی برداشتین تابلوئه که

اره مگه گفتم خودم نوشتم؟😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
عینک، این وسیله‌ی کوچک و بی‌ادعا، در واقع پلی است میان دنیای واقعی و دنیای خیال. هر بار که آن را بر ...

فدات شم دست گلت درد نکنه ولی مطلب نباید از گوگل باشه

2810