2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042949 بازدید | 684276 پست
خانما من میخوام خراش بصورت سرپایی انجام بدم. دوتا سوال داشتم؛ اول اینکه دردش در چه حده؟ قابل تحمله؟ ...

من با بیهوشی انجام دادم و بعد از بهوش اومدن چیزی متوجه نشدم.دردی هم نداشتم.

سرپایی رو نمیدونم

خانما من میخوام خراش بصورت سرپایی انجام بدم. دوتا سوال داشتم؛ اول اینکه دردش در چه حده؟ قابل تحمله؟ ...

دردش زیاد بود

بعدشم بله چند روز لکه بینی داشتم

ولی من با وجود خراش بازم منفی شدم،اینقدر درد کشیدم..‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگاه تو صورتش میکردم و لپاشو گرفتم و میگفتم چیه چیه برای چی گریه میکنی..همینکه سینمو از دهنش در میاو ...

الهیییی عزیزم😍😂

الهی خدا توان و قوت مضاعف بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما خوبین نی نی سایت من به مشکل خورده بود باز نمیشد اصلا دکتر قراره قبل انتقال برام پی آر پی ...

سلام عزیزم من اون سیمای که prp کردم مثبت شدم ولی متاسفانه نموند. من ک حس مثبتی بهش دارم. ان شاالله ک مثبت بشه براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بسلامتی انتقال میدی این ماه؟

هنوز معلوم نیس عزیزم. منتظر روز سونو هستم که ببینن ضخامت چقدره. روز ۱۱، ۵و خورده ای بود. که خب خیلی کم هست

سلام خانما خوبین نی نی سایت من به مشکل خورده بود باز نمیشد اصلا دکتر قراره قبل انتقال برام پی آر پی ...

بله عزیزم

من دو بار انجام دادم و مثبت شدم، البته هزار تا چیز مختلف تاثیر داره

ولی پی ار پی هم کرده بودم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بخدا منم قبل بارداری سیر دلم میخوابیدم ساعت ۱۱ ایطو صبحونه میخوردم.الان مجبورم زود بخورم.ب منم میگفت ...

وقتی انشالله راه بیوفته میبینی نوزادی واقعا روزای خوبشه 😄 کی بود چند تا پشت هم میخواست؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تا جاییکه من میدونم بله میشه مصرف کرد. سرچ کردم ظاهرا تاثیری بر پریود نداره. خودمم دارم استفاده میکن ...

مممنونم عزيزم، چون خود دکترم تجویز نکرده و اعتقادی به مکمل نداره و خودم خریدم اگه بپرسم قاطی میکنه گفتم اینجا بپرسم

سلام خوبی آسمان جون انشاءالله بسلامتی انتقال میدی عزیزم. چراهمون دوم سوم پریودته شروع نمیکنی من سوم ...

سلام عزيزم،  ممنونم شما خوبید ؟ احتمالا آخر هفته‌ پری بشم الان قرص خریدم به خیال خودم گفتم زودتر خوردنشو شروع کنم رحمم زودتر قوی تر بشه    بعد به فکر افتادم نکنه تو زمان پری اختلال بندازه ،، چون دکترم خودش اینو ننوشته و گفت نمیخواد و کلا به خوردن مکمل اعتقادی نداره الان اگه بپرسم قاطی میکنه بعدشم حالا دوم پری برم از کارشناسش میپرسم ولی تا اون موقع نمیدونم بخورم یا نخورم ! 

والا تمام اون سونو هسترو و کارهای دیگه که اون دفعه یکدفعه یادش اومد انجام بدمو انجام دادم گفتن دوم یا سوم پری برم خداکنه دیگه داروهای انتقال شروع کنن بامبول جدید در نیاره ،

این ماه خودم آزمایش دادم و بردم پیش دکتر غدد چون قرص تیروئید و گلوکوفاژ میخورم گفتم بزار برم ويزيت بشم یکدفعه تو سیکل نگن ا پیش دکتر غدد هم که خیلی وقته نرفتی پس برو اونجا بازم عقب بیفتم ، خلاصه جالب بود دکتر زنانم منو نمیشناسه پرونده میخونه تا روند دستش بیاد ولی دکتر غدد تا منو دید گفت یعنی هنوز انتقال ندادی !!! حتی بارداری پوچمم یادش بود و نگاه به پرونده میکرد خودش تعجب کرده بود چرا تخمک و جنینام اینقدر کمه میگفت باید دلیلشو بهت بگن ، گفت دیگه بچسب فقط به انتقال دادن گفتم انتقال نمیدن الان هم ميگه فقط یه جنین می آریم خود دکتر تاسف میخورد

بخدا منم قبل بارداری سیر دلم میخوابیدم ساعت ۱۱ ایطو صبحونه میخوردم.الان مجبورم زود بخورم.ب منم میگفت ...

قربونت برم معلومه از حرفات اوضاع چطوره انشالله که بهتر میشه  بزار یکم هوا خنک تر بشه یه پیاده روی یا خرید نزدیک برو دلت باز بشه ،،، بخدا مردم جالبن حالا مادرشوهر من اصرار داشت شیرخشک نده هزینه اضافیه و شیر خودتو بده ،یعنی هرکی یه فازی داره

دردش زیاد بودبعدشم بله چند روز لکه بینی داشتمولی من با وجود خراش بازم منفی شدم،اینقدر درد کشیدم..‌.

ای بابا، اینهمه اذیت بشی اخرشم منفی بشه. ان شالله که دفعه بعدی مثبت بشین.

درد داره ولی قابل تحملهبعدش هم در حد خونابه خیلی کمرنگ لک دارید

پس احتمالا به استانه تحمل افراد بستگی داره. برای بعضیا خیلی شدید برای بعضیا قابل تحمل بوده. 

کلا چقدر طول میکشه؟ مثلا ده دقیقه یا بیشتر یا کمتر؟

2810