2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
نمیدونی اسم پمادا چیه؟ روزی یکم عرق نعناع میخورم..گفته بودم شاید از عرق نعناع باشه..خرما با کنحد میخ ...

عزيزم عرق نعنا خیلی خوبه نفخ شیرتو میگیره منم تا یکسالگی بچم میخوردم اونو قطع نکن من خرما هم هرازگاهی میخوردم ولی نه دائم ولی کنجد نمیدونم الان هم هوا گرمه هم بلاخره تغذیه شما هم بی تاثیر نیست ، شرایطتونو درک میکنم از بابت باید تغدیه مقوی داشته باشید تا بنیه تونو بدست بیارید تا نی نی رو بتونید رسیدگی کنید هم تو هوای گرم این مسائل هم پیش میاد

پماداشو دارم نگاه کردم یکی زینک اکساید یکی هم تریامسیولون، ، گفت اولش یه لایه نازک از یکی بزن بعد از یک ساعت دومی بزن روزی سه بار ،،، عزيزم دختر من شش ماهه بود نمیدونم نوزاد شما کوچیکه مناسبش باشه یا نه

عزيزم عرق نعنا خیلی خوبه نفخ شیرتو میگیره منم تا یکسالگی بچم میخوردم اونو قطع نکن من خرما هم هرازگاه ...

اگه تا چندروز دیگه خوب نشد میبرمش دکتر..

عرق نعناع فقط بخاطر نفخ میخورم ک‌ بچه زیاد اذیت نشه.وگرنه باهرموقع خوردنش اخ میگم.خرما با کنحد اصلا دوست ندارم فقط مجبوری بخاطر شیرم میخورم.

صبحونه گردو عسل میخوزم.انجیر میخورم.گوشت بره کبابی میخورم.خورشتیش هم میخورم.اینا طبع گرم دارن.ولی چکار کنم مجبورم..

بخدا بدنم ضعیف شده.جنازه شدم.

ایقد دلم میخواد بیخیال بشم و هر چیزیو بخورم.اطرافیان دیوونم کردن ک چ چیزهایی نخور..میگم مگه بغیر از اینا دیگه خوراک داریم.باید بمیرم دیگه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تا چندروز دیگه خوب نشد میبرمش دکتر..عرق نعناع فقط بخاطر نفخ میخورم ک‌ بچه زیاد اذیت نشه.وگرنه با ...

درکت میکنم عزيزم،  بعد از زایمان آدم هم از نظر جسمی هم روحی و افسردگی بعد زایمان اذیت میشه ، شما فقط غذاهای نفخ دار نخور بقیه آزاده البته چون عرق نعنا هم می‌خورید خیالتون راحت باشه از نظر گوارشی ،،،  بیشتر غذاهای بنیه دار هم طبیعتا گرمی هستن ،، یه ذره فکرتونو رها کنید میدونم سخته ولی به این فکر کنید که یک سال اول زندگی بچه واقعا برای مادرا سخته و شما تنها نیستید ،برای هيچی هيچی خودتونو سرزنش نکنید ،گریه بچه کولیک بچه حساسیت بچه و .... برای همه بچه ها هست تقصیر مادر نیست ،،مطمئن باشید این روزها میگذره البته سخته میدونم ولی روزهای عادی هم میاد الان فقط ذهنتونو رها کنید عزیزم

اگه تا چندروز دیگه خوب نشد میبرمش دکتر..عرق نعناع فقط بخاطر نفخ میخورم ک‌ بچه زیاد اذیت نشه.وگرنه با ...

من بعد از زایمان تنها بودم کسی کمکم نمی‌کرد فقط تلفنی فتوا میدادن که بچه خوابید هر ساعتی بود غذاتو بخور و آل و بل ولی من وقتی بچه می‌خوابید آنقدر جنازه بودم وه فقط با ضعف میخواستم بخوابم یعنی اگه بحث شیر دادن نبود باور کن غذا خوردن فراموش میکردم از بس کمبود خواب داشتم همسرمم کلا خودشو کشیده بود کنار و با کار سرگرم بود اعتراض هم میکردن بیشتر جو سازی میکرد و کاری میکرد که کمک نکردنشو به کردنش ترجیح میدادم ،به مادرم درددل میکردم جای اینکه بیاد کمک کنه میگفت این سختی ها رو ماهم کشیدیم فکر کردید شما چطور بزرگ شديد، با اینکه به نظر من هم زایمان الانی ها سخت تره هم بچه های الان با بچگی ما فرق دارن البته ناگفته نماند کسی نمی‌دونست من با میکرو باردار شدم و داروهای ناباروری هم بدن ماها رو به اندازه کافی داغون میکنه ،،، با این حال روزهای خوب هم اومد ببین الان من و خیلی ها بازم حاضریم خودمونو تو اون وضع قرار بدیم ،،، حرف بقیه رو هم فقط گوش کن اگه جاییش بنظرت منطقی اومد عمل کن ولی اگه دیدی باعث استرسته از ذهنت بیرون کن ،،،،خدا خودتو و دخترتو حفظ کنه

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سی ام و سی و یکم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@ونوشه66    

@زلیخاه۱۴۰۲    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

کسی تازگی با دکتر طرازی انتقال داده؟

با دستگاه سونو انتقال میدن یا بدون سونو؟

کسی تازگی باهاشون انتقال داده که مثبت شده باشه؟

اگر اطلاعاتی دارین لطفا بهم بگین، میخوام تصمیم بگیرم چیکار کنم

خیلی سردرگم هستم، دنبال یه نشونه مثبت میگردم

سلام دوستان ،کسی میدونه میشه فرتیل سی ام تو سیکل پریودی که میخوایم انتقال بدیم استفاده کرد یا نه ؟ ق ...

تا جاییکه من میدونم بله میشه مصرف کرد. سرچ کردم ظاهرا تاثیری بر پریود نداره. خودمم دارم استفاده میکنم. ولی بازم برای اطمینان از پزشکتون مشورت بگیرین.

خانما من میخوام خراش بصورت سرپایی انجام بدم. دوتا سوال داشتم؛ اول اینکه دردش در چه حده؟ قابل تحمله؟ از پاپ اسمیر بیشتر؟

و دوم : بعدش خونریزی یا لک بینی خواهم داشت یا نه؟

سلام به خانمای گل تاپیک از سال ۹۹ نیومدم اینجا.الان پسرم سه سال و نیمه شده ومیخام واسه بچه دوم اقدام کنم ی بسته جنین فریز دارم و قراره برم دکتر این هفته هستن خانمایی ک مرکز نوین مشهد میرن هزینه ی انتقال الان چقد شده؟

سلام دوستان ،کسی میدونه میشه فرتیل سی ام تو سیکل پریودی که میخوایم انتقال بدیم استفاده کرد یا نه ؟ ق ...

سلام خوبی آسمان جون انشاءالله بسلامتی انتقال میدی عزیزم. چراهمون دوم سوم پریودته شروع نمیکنی من سوم پری شروع کرده بودم. میگم خیلی ضخیم بشه نکنه پریودته دیربشه برنامه هات بهم بخوره کاش بادکترت مشورت میکردی قبل شروع

کسی تازگی با دکتر طرازی انتقال داده؟با دستگاه سونو انتقال میدن یا بدون سونو؟کسی تازگی باهاشون انتقال ...

سلام عزیزم

دکتر قبلی تونم طرازی بوده؟

چون تا جایی که میدونم بچه های جدید اینجا بیمار ایشون نیستن 

دکترطرازی یه زمانی خیلی بورس بود 

همون سال ۹۴ اینا 

الان یکی دو سالی هست که کمتر کسی با ایشونه مگر دوستانی که ابن سینا میرن

شما ابن سینا میرفتین یا بیمارستان آبان؟

الان از قبل جنین دارین؟

اگر از شرایطی که دارید و خلاصه درمانتون بیشتر بگید  شاید بچه ها بهتر بتونن کمکتون کنند. برای انتخاب دکتر یا مرکز یا ...

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانما من میخوام خراش بصورت سرپایی انجام بدم. دوتا سوال داشتم؛ اول اینکه دردش در چه حده؟ قابل تحمله؟ ...

عزیزم من یبار سرپایی یباربابیهوشی. والانمیخوام بترسونمت چون بدن بابدن فرق داره.من خیلی درد داشتم بهم نگفته بودن مسکن بخورم قبلش یاشیاف عزیزم توحتمانیم ساعت قبلش هم شیاف بزارهم مسکن بخور. البته من بدنم بخاطر روماتیسمم ضعیف شده وگرنه قبل بیماریم من بدترین دردم طاقت میوردم ان‌شاءالله ک راحت باشه واذیت نشی. خونریزی هم خیلی خیلی کم داشتم. باخودت پدبهداشتی ببرلباست کثیف نشه

من بعد از زایمان تنها بودم کسی کمکم نمی‌کرد فقط تلفنی فتوا میدادن که بچه خوابید هر ساعتی بود غذاتو ب ...

بخدا منم قبل بارداری سیر دلم میخوابیدم ساعت ۱۱ ایطو صبحونه میخوردم.الان مجبورم زود بخورم.ب منم میگفتن فلان نخور فلان بخور دیوونم کرده بودن.هزارنفر نظر میداد.دیونه شده بودم ازشون.میکفتم فقط خدا رحم ب بچه هاتون کرد ک بزرگ شدن با این طرز افکارتون.

دقیقا مث تو بم میگفتن ک مگه ماها اذیت نشدیم این سختیا رو حتما باید بکشی.والا ما از جون مایع میذاریم .

مامانم گفت دیگه ماها رو درک میکنی.گفتم ن والا.گفتم پ شما مث این دوران ما بودین.مادرشوهرم فقط بلده بگه شیرخشک بده تو شیر نداری و میگه بچه رو مدام بغل کن مگه میخوای چکار کنی تو خونه.

گفتم هیچ فقط تو خونه رومو سیاه میکنم هیچی نمیکنم.

شوهرمم خو فقط بلده بگه دخترم و بزنه بیرون.تو بارداریم خوب بود الان دیگه میگه فارغ شدی راحت ب کارها برس..تو خونه دیوونه شدم دلم بازار میخواد خرید میخواد..

2810