2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
خو خوبه پس. عزیزم توهمین مکملاتوبخور ورزشتوبکن انشاءالله میره بالا منم همیشه پایین بود شانسم ک بالار ...

مایع احتمالا به قول دوستان از لوله ها باشه 

انشالله که به زودی مشکلت حل بشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم احساس میکنم شایدم اشتباه میکنم والانمیدونم فک کنم توفهرست بندی مشکل هرمیونوشتن انگار داروهاشم ن ...

نگا میکنم عزیزم 

ممنون ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بچه ها که میگن از یکماه قبل خوردننمیدونم این نقشینه چشه

من یکی ازش نمی گذرم.

همون بار اول که مثبت شدم اگه دارو درست داده بود الان چقدر همه چیز فرق می کرد. خیلی پشیمونم باهاش ادامه دادم. یه آمپول پروژسترون نمیده آخه مگه میشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من یکی ازش نمی گذرم.همون بار اول که مثبت شدم اگه دارو درست داده بود الان چقدر همه چیز فرق می کرد. خی ...

چی بگم عزیزم ولی به نظرم بیشتر خواست خداست،یعنی اگر خدا میخواست، اشتباهات دکتر اثر نمیکرد

آفرین منم وقتی سپاسگزاریومینویسم حالم بخاطرنزدیک شدن به خدا خوب میشه ن قانون جذب چون اون روز مینویسم ...

عزیزم😅😅

آره واقعا سوال در مورد این چیزا زیاده 

بنظرم زندگی پر از اتفاقات مثبت و منفی و هیچکدوم هم همیشگی نیست گاهی ممکن منفی پیش بیاد گاهی هم مثبت

واقعا ؟ بله من اولین بارمه یعنی اولین بار باشه نیاز نیست کم کم قطع بشه ؟

ببین وقتی 3هفته میخوای بخوری بخوایی اونم نصف و یک چهارم کنی چ اثری داره. مگراینکه  یکم جلوتربخوری یعنی 3هفتتوقرص کامل بخوری ک اثرش بکنه توی هفته قطعش کنی

ببین وقتی 3هفته میخوای بخوری بخوایی اونم نصف و یک چهارم کنی چ اثری داره. مگراینکه یکم جلوتربخوری یع ...

الان تو نت خوندم اگه سه هفته باشه قطع کردن ناگهانی مشکلی نداره دیگه نمی‌دونم چقدر درسته 

چون در این مورد دکتر هم چیزی ننوشته

مایع احتمالا به قول دوستان از لوله ها باشه انشالله که به زودی مشکلت حل بشه

چی بگم دوسدارم فقط بدونم چیه. عزیزم من خیلی گشتم پیدانکردم ولی یکی دیگ صفحه اول شرح حالش گفته بود پردنیزولون یک هفته ب انتقال بخوره وقطع کنه وسرم هم بزنه. توانتقال پردنیزولون نخوره مثبت شدبجای پردنیزولون سرم آی وی جی بزنه چون دکترش معتقدبود پردنیزولون باعث دیابت بارداری میشه سرم بهتره. 

چی بگم دوسدارم فقط بدونم چیه. عزیزم من خیلی گشتم پیدانکردم ولی یکی دیگ صفحه اول شرح حالش گفته بود پر ...

آها ممنونم عزیزم 😘😘😘😘😘

الان تو نت خوندم اگه سه هفته باشه قطع کردن ناگهانی مشکلی نداره دیگه نمی‌دونم چقدر درسته چون در این م ...

منم نظرم اینه چون اون تااثرکنه دوزشوکم کنی بی فایده میشه چون باحجم بالاهام نمیخوری ک. بازبچه هاهم نظربدن بهتره دکترا چرادقیق توضیح نمیدن خدااااااا

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیستم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@artin_arsen_artina

@artIn_arsen_artina

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب نوزدهم🖤به نیت حاجت روایی @ @اهسته ۱_ فرد ...

سلام مهتاب عزیزم ممنون از لطف ومحبتت خدا خیرت بده.برام دعا کن محتاجم ب دعا

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
چی بگم دوسدارم فقط بدونم چیه. عزیزم من خیلی گشتم پیدانکردم ولی یکی دیگ صفحه اول شرح حالش گفته بود پر ...

عزیزم من پردنیزلون با داروھای انتقال دکتر شروع کرد تا ھفتہ  20 بارداری مصرف کردم ایمنیم بالا بود

2810