2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042927 بازدید | 684276 پست
ممنون عزیزم بابت دلداریت، انشاالله که دیگه همه روزهات قشنگ و‌پر از نور خدا باشه

مرسی قشنگم،ایشالا پایان انتظارت نزدیک و شیرین باشه🥰😘 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ببخشید من الان متوجه شدم فک کردم سرخودخریدی اگ دکترت گفته ک با خیالت راحت استفاده کن اشکال نداره اصل ...

نه گلم شاید من پیچیده نوشتم متوجه نشدی 

آره یه دارو بود به اسم کوئرسیتین 

الان اونی که پیدا میشه کوئرسیتین پلاس هست یعنی علاوه بر خود کوئرسیتین یه عصاره هسته انگور هم اضافه داره ،نمیدونم دیگه مجبورم استفاده کنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم..دوتا سینمه دیگه میگه.ایقد مک میزنه ک سینه م از پنبه هم سبکتر میشه..بالشت شیردهی رو بهداشتش ...

منم دو ماه اول داغون بودم،کمرم دستم،زانوم با بالشت شیردهی خیلی بهتر شدم،پشت کمر خودتو پر میکنه ،میتونی هم اگه کسی بلده خیاطی برات بدوزه

تواون14روزانتقال نبایدبخوری عزیزم چرا اینطوری گفته احساس می‌کنیم بچه های قدیم تاپیک اینجام مثل توبود ...

پستهای قدیمی رو خوندی که اینجوری نوشتن ؟ 

کدوم صفحات هست منم برم بخونم؟ 

والا منم نمی‌دونم که آخه من تا حالا مصرف نکردم این اولین باره 

مرسی گلم..دوتا سینمه دیگه میگه.ایقد مک میزنه ک سینه م از پنبه هم سبکتر میشه..بالشت شیردهی رو بهداشتش ...

تا میتونی به خودت برس،تغذیه و خواب ،اگه کمکی داشته باشی عالیه

کلسیم هم بخوری خوبه 

نی نی خوبه خداروشکر..خودم هنوز دور خوب شدن بخیه هامم..کلسیم هام تموم شدن.منتظر حقوقم..فعلا بجاش کشک ...

الحمدلله ک خوبه 🥰😍❤️‍🔥عزیزم خودتم انشاءالله روز ب روزبهترمیشی.بخیتوکشیدی؟ اتفاقاکلسیم کشک خیلی زیاده نوش جونت منم گهگاه میخورم 

إلهی شکر بابت پسر خوشکلمون عزیزم

دورت بگردم اترین جون مهربونم،من بالاخره تاپیک مادر شدنتو میخونم،مطمئنم😍🥺

ووووووووی بمیرم برات 😭 خدا رحمت کنه پدر و مادرت عزیزم چقد سختی کشیدی فکر میکردم بدتر از من کسی سختی ...

خدا نکنه خواهر قشنگم،هر کدوممون یه جور سختی کشیدیم،الهی که خدا هوای دل و زندگی و آرزوهامونو داشته باشه،ببخشید ناراحتت کردم😘😘😘

دقیقا خیلی و اینکه تو تمرین هاش مدام میگه ذهن انسان قدرتمندهانسان قدرت دارهانسان میتونه هر چیزی رو م ...

آفرین منم وقتی سپاسگزاریومینویسم حالم بخاطرنزدیک شدن به خدا خوب میشه ن قانون جذب چون اون روز مینویسم ازصب تاشب فقط خدا خدامیکنم کمترغرمیزنم شادمیشم🤣🤣ولی ب قول نمیدونم رز گف یاپونه منم میگم روهرچیزی ماادماقدرت نداریم من برکتوواقعادیدم توزندگیمم ولی ن ثروتی ک یادداشت کرده بودم ولی بچه هامن میگم اگ ماها قدرت نداریم پس چرا من انرژی وفکر خیال منفیم خیلی سریع عملی میشه😯🤔چجوریاست هزاران سوال وشک وشبهه وجودداره واقعاگیجم

آخه دکترا اصلا نمیگن که ،منم اینجا از بچه ها شنیده بودم هیچ اینجوری که دکتر برای من نوشته باید یکدفع ...

عزیزم اولین بارته بعدمدتهامیخوری.؟ اگ آره پس فک کنم نیازی نیست نم نم قطع کنی چون3هفته نیزوپرد5میل ایرادی نداره واسه منی ک سالهاست میخورم نبایدیهوقطع کنم ب مشکل برمیخورم

برای منم داخل مکمل هست ، جدا نگرفتم که درسته میگن پیاده روی خیلی تاثیر داره ، توکل به خدا ببینیم چی ...

خو خوبه پس. عزیزم توهمین مکملاتوبخور ورزشتوبکن انشاءالله میره بالا منم همیشه پایین بود شانسم ک بالارفته بودمایع نزاشت میبینی توروخدا معطل ی مایعم😤فرتیل روزی ب قول رادیس جون 3تابخور تقویت میکنه رحمتو

نه گلم شاید من پیچیده نوشتم متوجه نشدی آره یه دارو بود به اسم کوئرسیتین الان اونی که پیدا میشه کوئرس ...

توکل بخدا استفاده کن انشالله سبب میشه عزیزم. الان من ی دوستم ی داروشم ایرانی نمیگیره همه خارجی ولی بنده خداهنوزنتیجه نگرفته😢 خداکاش روزی همه روبده زود. منی ک انقد امید دارم ازلحاظ جسمی کم آوردم میترسم روماتیسمم مثل آتشفشان فوران کنه خدایادردمون یکی دوتانیس هممونو ببین 🙏

پستهای قدیمی رو خوندی که اینجوری نوشتن ؟ کدوم صفحات هست منم برم بخونم؟ والا منم نمی‌دونم که آخه من ت ...

میگم احساس میکنم شایدم اشتباه میکنم والانمیدونم فک کنم توفهرست بندی مشکل هرمیونوشتن انگار داروهاشم نوشتن شرح دادن حتی ظنم ب مدیرتاپیکه آناجون فک کنم اینطوری گفتن بروببین چیزی پیدامیکنی من برم ببینم پیداکردم بهت میگم 

عزیزم اولین بارته بعدمدتهامیخوری.؟ اگ آره پس فک کنم نیازی نیست نم نم قطع کنی چون3هفته نیزوپرد5میل ای ...

واقعا ؟ 

بله من اولین بارمه 

یعنی اولین بار باشه نیاز نیست کم کم قطع بشه ؟

2810