2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
آره ،تازه با این حرفا کلی انرژی منفی هم سراغ آدم میاد که فکر می‌کنی هر چی اتفاق بد هم افتاده تقصیر خ ...

آره منم دیدم تو اکثر کتاب‌های جذب نوشته هر چیزی که اتفاق افتاده مقصرش خود آدمه! چون منفی فکر کردیم بد اوردیم

آخه مگه میشه مثلا من همیشه فکر میکردم تا اقدام کنم سریع حامله میشم چون هم مامانم هم خالهام زود حامله شدن حتی دوتا از خاله هام بالای ۳۵ سالگی سریع حامله شدن 

حتی شوهرمم فکرش مثل من بود عمرا فکر نکرد به مشکل بخوریم

ولی اصلا اونجوری نشد که فکرشو میکردیم.. چون خدا نخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه نمیدونستم، ناگهانی قطع کردم

اگر کلا همین دوهفته بعد انتقال رو خوردی که ایرادی نداره.

مشکلی پیش نمیاد.

ببین کلا نقشینه اشتباه تجویز می کنه این قرصو حداقل باید همون اوایل سیکل که استرادیول شروع میشه بده که اثر بذاره تا روز انتقال.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منکه نمیدونستم، ناگهانی قطع کردم

آخه دکترا اصلا نمیگن که ،منم اینجا از بچه ها شنیده بودم 

هیچ اینجوری که دکتر برای من نوشته باید یکدفعه ای قطع کنم دوباره شروع کنم والا سر در نمیارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره منم دیدم تو اکثر کتاب‌های جذب نوشته هر چیزی که اتفاق افتاده مقصرش خود آدمه! چون منفی فکر کردیم ب ...

دقیقا منم با این موافقم 

اگه اینجوری باشه که اونایی که همیشه مثبت فکر میکنن نباید هیچ وقت اذیت بشن در حالی که اینطور نیست ،هر کسی تو دنیا با چیزایی امتحان میشه 

آره بچه ها که میگن از یکماه قبل خوردننمیدونم این نقشینه چشه

حالا من نسخه ایمونولوژیست کردم تو چشم دکتر زنان ،با اینحال خودش نگفته چندتا بخورم ،به منشی گفته وارد سیستم کن اونم گفته روزی دوتا در حالی که روزی یکدونه است 

نمی‌دونم اینا اصلا حوصله ی کار کردن ندارن یا اینکه سوادشو ،چرا کار می‌کنن ،چه دکتر خودش چه ماماها 

خدا ازشون نگذره ،خدا کار هیچ بنده ای رو دست این دکترا نندازه

اره اینجوری نوشته ولی آخه تو فرتیل سی ام و اوابوست هم هست عصاره دانه انگور اینی هم که من میگم داخل ی ...

جدی داخل این داروها عصاره دانه انگوره؟ خوب عزیزجان همین داروهارو بخور میگی عصاره انگوردارن دارو زوتراثرمیکنه بخودت برس ولی زیاده روی نکن میبینی ضخامتت خیلی میره بالا. خودفرتیل قرص خوبیه وپیاده روی. رکاب زدن  منظورم ورزش دوچرخست درازکش انجام بده کمک بگردش خون ب رحمه

اره اینجوری نوشته ولی آخه تو فرتیل سی ام و اوابوست هم هست عصاره دانه انگور اینی هم که من میگم داخل ی ...

ببخشید من الان متوجه شدم فک کردم سرخودخریدی اگ دکترت گفته ک با خیالت راحت استفاده کن اشکال نداره اصلش نیس من لتروزل خارجی پیدانکردم مجبورشد م ایرانی بخورم انشاءالله خدا بخواد اصل وفرع مهم نیس ک ما واسه دل خودمون میخواییم سنگ تموم بزاریم 

آترین جان نسخه دکتر : پردنیزولون به مدت ۳ هفته قبل از انتقال جنین ۵ میلی گرم ،در صورت مثبت شدن تست ب ...

تواون14روزانتقال نبایدبخوری عزیزم چرا اینطوری گفته احساس می‌کنیم بچه های قدیم تاپیک اینجام مثل توبودن 14روزانتقال نخوردن بعدمثبتی خوردن ولی چرا؟ مگ نبایدخوردک مواظب جنین باشه مخصوصا14روزحساسو

چرا میکشم😁 ولی اگ قرص نخورم یا امپول نزنم جفت سوراخ بینیم کیپه 🥲 وقتی ام میخورم ک حالم خوبهسینوس ه ...

عزیزم همون اسپیلیتم شایدبکنه رطوبت ومیگیره بینیت خشک میشه بخوربده ببین افاقه میکنه اگ اکی بود پس رطوبت بدنت کم شده

جدی داخل این داروها عصاره دانه انگوره؟ خوب عزیزجان همین داروهارو بخور میگی عصاره انگوردارن دارو زوتر ...

برای منم داخل مکمل هست ، جدا نگرفتم که 

درسته میگن پیاده روی خیلی تاثیر داره ، توکل به خدا ببینیم چی میشه برای من که ضخامت همیشه پایینه 😔

2810