2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
دورت بگردم میدونم توقلب مهربونی داری❤️‍🔥🥰ببین مخم سوت کشیدازاینورخندم گرف واقعادفترداره🤣🤣🤣🤣🤣ی ...

فدات عزیزم لطف داری مهربون❤️

عزیزم😄😂 من خودمم گاهی خندم میگیره میگم خدایا واقعا چطوری خلقش کردی که این مدلی شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم اگ برای ارزو هامون دفتر داشتیما حتما به خواسته هامون میرسیدیم طبق قانون جذب و کائنات

نمیخوام انرژی منفی بدم بهتون

ولی من قبل ازدواجم کلی اتفاقات بد داشتم از بچگی کلا آدمای بد سر راهم قرار میگرفتن 

بعد با قانون جذب آشنا شدم حتی کلاسای آنلاینش رو شرکت کردم کلا باورهام عوض شد

زندگیم آروم و بی حاشیه تر شده بود برای همین دیگه خیلیی باورم قوی و مثبت شده بود فکر میکردم دیگه مشکلاتم حله

و نتیجه قانون جذب و تمرین‌هاش شد مادرشوهرم😁😁

حالا اولاش همش میگفتم قانون جذب معجزه کرد چون خانواده شوهر من همشهری هستن می‌شناختیمشون.. از خانواده سرشناسی هستن و پولدارن و خیلی ظاهر خوبی دارن و.... اما باطنشون وحشتناک بود..

همش میگم نکنه خدا ناراحت شده... نکنه رو آوردن به قانون جذب کفر هست

امیدوارم برای شما خوب باشه

خیلی میفهممت،من تو کل زندگیم منتظر بودم,منتظر پدری که بیاد از در تو یا مادری که مادری کنه،شش ماهم بو ...

ممنون عزیزم بابت دلداریت، انشاالله که دیگه همه روزهات قشنگ و‌پر از نور خدا باشه 

انشالله قسمت باشه طبیعی باردار بشی عزیزم ناامید نشو تاحالا پردنیزولون نداشتی ؟

چرا داشتم من یه اشتباهی که کردم فکر کنم ۶ماه یا بیشتر مرتب خوردم که بدنم بهش مقاوم نشه. آخه داروهای سرکوب کننده ی ایمنی رو وقتی چند بار بخوری و قطع کنی بدن برعلیهش پادتن می‌سازه و دیگه پاسخ دهی اولیه رو نداره.. درصورتی که نمی دونستم باید همراهش متفورمین خورد... 

دیگه  دو هفته است که یک باره قطعش کردم نمی دونم حالا چه عوارضی نشون بده... 

من تو تمام این سالها که اقدام کردم تنها چیزی که امتحان نکردم اصلاح سبک زندگی بوده امیدوارم با اون طبیعی بشه.. تنها امیدمه.

اگرم نشد میرم بهزیستی برای سرپرستی.

شاید قسمت اینطور بوده‌ ❤️‍🩹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم حق داریکل زندگی من پر از داستان‌های عجیب غریبهیبار زد به سرم تاپیک بزنم تعریف کنم گفتم حتما فک ...

انشالله که عاقبت بخیر بشی گلم 

عاقبت به خیر شدن تو زندگی از مهمترین چیزاست 

اوایل آدم هر چقدر هم اذیت شه بازم نیروی جوانی رو داره هر طور شده می‌تونه تحمل کنه ولی تو دورانی که پا به سن می‌ذاره سخته به خاطر همینم میگن بهترین دعا در حق هر کسی اینه که بگی عاقبت به خیر بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا داشتم من یه اشتباهی که کردم فکر کنم ۶ماه یا بیشتر مرتب خوردم که بدنم بهش مقاوم نشه. آخه داروهای ...

میگن پردنیزولون به یکباره قطع نکنید ولی وقتی پردنیزولون ۵ mg روزی یک عدد میخوریم چه جوری باید قطع بشه؟ میشه به یکباره قطع کرد یا مثلا یک روز در میان بخوری یا دو روز در میان ؟ 

بچه ها اگه کسی دیگه ای هم میدونه راهنمایی کنه لطفا

انشالله که عاقبت بخیر بشی گلم عاقبت به خیر شدن تو زندگی از مهمترین چیزاست اوایل آدم هر چقدر هم اذیت ...

ممنونم از دعای خیلی قشنگت عزیزم که بهترین دعاس

منم همش میگم خدا کنه عاقبتم بخیر بشه.... 

درسته عزیزم آدم اولاش خیلی قوی تره  ولی من بار زیادی رو به دوش میکشم کاش تنها دردم مادرشوهرم و کاراش بود..روحم اونقدر خسته بود که وقتی فهمیدم بچه دار نمیشم مُردم..الان فقط نفس میکشم ولی زنده نیستم...

من قبل ازدواجم خیلی مشکل داشتم از همون بچگی که درگیر مشکلات شدید خانوادگی بودم بعدش هم مدتها مادرم درگیر سرطان شد و بعد هم نامزدی که از بچگی اسممون رو هم گذاشته بودن خیلی ناگهانی رفت زن گرفت و منو نابود کرد😊 چقد حرف شنیدم از فامیل چقدر مسخره ام کردن و چقدر خار شدم تو خونمون... بعد یه از خدا بی‌خبر زندگی مامان بابام خراب کرد مدتها بود میخواستن جدا شن که نشدن فقط روح و روان منو نابود کردن... بعدش هم که دوباره عاشق شدم اطرافیان مخصوصا مادرم با بهونه هاش همه چیزو خراب کردن و نذاشتن بهم برسیم و من مدتها مریض میشدم و همش بیمارستان بودم

بعدم با شوهرم آشنا شدم و بهش پناه بردم ولی اونم پناه من نشد... شدم زندونی نه حق درس خوندن دارم نه کار کردن نه کلاس رفتن نه بیرون رفتن.... حتی اوایل مادرشوهرم مدام میگفت نذار بره خونه مامانش یادش میدن! اوایل خونه مامانمم زیاد نمی‌رفتم 

اینم بگم مادرشوهرم از نامزدی بهم خورده من خبر نداره کلا غریبه ها خبر ندارن و فامیل هم فکر میکردن قراره پسرداییم با من ازدواج کنه انگشتر نیاورده بودن و نامزدی نکرفته بودیم اما همه چیز تموم شده بود برای هر دو طرف اما همون نفر بعدی که عاشقش شدم نامزدی مارو خراب کرد و من نمیدونستم بعدها فهمیدم...

و اینکه مادرشوهرم خودش منو برای شوهرم انتخاب ‌کرد اونم فقط بخاطر ظاهرم چون زنداداشای خوشگلی داشت و عروسای جاریش خوشگلن میخواست از اونا کم نیاره الانم همیشه میگه اونا خودشون بکشن هم به عروس من نمیرسن و کلیی پز منو میده بهشون.. ( اون اوایل خودش برام تعریف کرد اینارو ،، گفت اونا پز میدن فکر میکنن خیلی خوشگلن منم روشونو کم کردم)حالا جالبش اینه منو تو عروسی نامزد قبلیم دید و پسندید🫠 یهو اومد دستمو گرفت گفت چه دختر خوشگلی.. دختر کی هستی...کاش اسم اشتباه گفته بودم😶😶

خیلی کلی از یسری اتفاقای زندگیم گفتم و یسری چیزها قابل گفتن نیست... حتی برم مشاوره هم بعید میدونم بتونم به زبون بیارم..

۲۳ سالم شده دیگه.. ولی روحم و قلبم پیر و خسته هست.. دعا کنین خدا اول بهم صبر بده بعد هم یه بچه به خدا گفتم شکایتی ندارم بخاطر اینکه بی دلیل همیشه زجر کشیدم راضیم و تسلیم فقط یدونه بچه بده که این یکی هم حسرت نشه ولی اینم شد حسرت...

ببخشید طولانی شد و ببخشید که این چند روز حرفهایی غیر از بارداری و آی وی اف زدم اگه باعث اذیت کسی شدم حلالم کنین🙏❤️

ممنونم از دعای خیلی قشنگت عزیزم که بهترین دعاسمنم همش میگم خدا کنه عاقبتم بخیر بشه.... درسته عزیزم آ ...

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا راس میگی بعد این همه اذیت شدن دیگه باردار نشدن هم میشه قوز بالا قوز 

اینجاست که آدم به خدا میگه حالا این‌همه سختی به کنار دیگه یه باردار شدن ساده چرا برام دست نیافتنی شد 

انشالله ادامه زندگیت اینقدر همه چی عالی پیش می‌ره که همه اینارو بشوره ببره و کلا یادت بره حداقل کم رنگ بشه برات

عزیزم دکتر بهم گفته فعلن قرص پردنیزولون رو نصفه بخورم

قبلش چه جوری میخوردی ؟ 

دکتر ایمنی به من گفته ۴ هفته قبل انتقال شروع کنم در صورت مثبت شدن دوباره تا هفته ۱۲ بخورم 

الان ۴ هفته قبل انتقال بخورم کلا قطع کنم ضرر نداره؟ 

2810