2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
آترین جان نسخه دکتر : پردنیزولون به مدت ۳ هفته قبل از انتقال جنین ۵ میلی گرم ،در صورت مثبت شدن تست ب ...

من از ۵ روز قبل شروع کردم و تو دوره انتقال هم خوردم روزی یکی الان دیگه روزی یه نصف میخورم اما انگار برای شما گفته تو دوران ۱۵ روزه انتقال مصرف نکنی کاش اینو از دکترت مجدد بپرسی

آره حتما من میخوام بازمعجزه سپاسگزاریوشروع کنم واقعاحالم خیلی خوب میشه مینویسم برکت توزندگیمم جریان ...

من هنوز نخوندم ولی رادش میگه این کتاب معجزه می‌کنه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام انرژی منفی بدم بهتونولی من قبل ازدواجم کلی اتفاقات بد داشتم از بچگی کلا آدمای بد سر راهم قرا ...

عزیز دلم چه کفری🥲 مگه نماز نمیخونی واسه شکر گزاری از نعمت ها

خب اون عربیه و تو دین ما واجبه

نوشتن شکر گزاری هم همونه واجب نیست ولی برکت میاره تو زندگی 

هرچند که خودم تنبلم قانون هاشو میدونم اما عمل نمیکنم..

قدرت تلقین خیلی قوی و جدیه :) همه چیز به باور انسان بر میگرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خریدات مبارکه عزیزم انشالله بری سفر سلامت شاید من بطلبه بیام انشاالله.فقط از گرما میترسم ما دمای هوا ...

دورت بگردم 🥹 🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از ۵ روز قبل شروع کردم و تو دوره انتقال هم خوردم روزی یکی الان دیگه روزی یه نصف میخورم اما انگار ...

کلا داروها رو قروقاطی نوشته ،اره راستش کلمه مجدداً که نوشته یکم گیجم کرد 

ممنون عزیزم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا میکشم😁 ولی اگ قرص نخورم یا امپول نزنم جفت سوراخ بینیم کیپه 🥲 وقتی ام میخورم ک حالم خوبهسینوس ه ...

فاطمه‌ جان من اگه هوا آلوده باشه اینجوری میشم طوری که دیگه مطمئن میشم سرما خوردم ولی بعدش اگه مکان عوض کنم بلافاصله خوب میشه 

شاید از آلودگی هوا هم باشه 

دوست عزیزم ان‌شاءالله علی اکبر امام حسین شفاعت پسر جونت رو بکنه بخدا چند روزه خیلی بهت فکر میکنم

ممنونم که شما یه انسان ناشناس و با معرفت به فکر من بودید فقط دعا کنید هر جی خیرو صلاح پسرم هست بشه

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
میگن پردنیزولون به یکباره قطع نکنید ولی وقتی پردنیزولون ۵ mg روزی یک عدد میخوریم چه جوری باید قطع بش ...

بله نباید یک باره قطعش کرد ولی من دیگه داشتم بالا می آوردم از همه چی کل داروهای ivf رو انداختم دور... من خدا روشکر هیچ عوارضی ندیدم با اینحال ولی،

بهتره هفته اول یک روز درمیان کنی

هفته دوم دو روز در میان 

هفته سوم دو روز در میان نصف

و تمام.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیز دلم چه کفری🥲 مگه نماز نمیخونی واسه شکر گزاری از نعمت هاخب اون عربیه و تو دین ما واجبهنوشتن شکر ...

شکرگزاری رو نمیگم گلم

تمرین های جذب رو میگم من خودم کلاسهاش رو شرکت میکردم عزیزم خیلی هم اعتقاد داشتم

برای من که جواب نداد انشالله برای شما جواب بده عزیزدلم

حتی اگه خواستی از دفترم قانون هاش رو برات مینویسم انجام بده چند تا تمرین مهم داشت و میگفت خیلی تاثیر گذاره و واقعا هم باورام رو عوض کرده بود اما تاثیری نذاشت تو زندگی من

عزیز دلم چه کفری🥲 مگه نماز نمیخونی واسه شکر گزاری از نعمت هاخب اون عربیه و تو دین ما واجبهنوشتن شکر ...

البته یکی از تمرین‌های مهمش شکرگزاری بود

حتی شکرگزاری برای چیزی که نداریم و آرزوشو داریم میگفت انجام بریم اینم تاثیر داره برای رسیدن به آرزومون

بله نباید یک باره قطعش کرد ولی من دیگه داشتم بالا می آوردم از همه چی کل داروهای ivf رو انداختم دور.. ...

ممنون عزیزم از پستت شات گرفتم که یادم نره ♥️

شکرگزاری رو نمیگم گلمتمرین های جذب رو میگم من خودم کلاسهاش رو شرکت میکردم عزیزم خیلی هم اعتقاد داشتم ...

قانون جذب خودش کلی از آدم انرژی میبره ،منم خیلی اعتقاد ندارم البته به این معتقدم که باید مثبت فکر کرد ولی اون معجزه هایی که تو کتابا نوشته افراطیه

سلام ماهور جونم خودتونینی نازت خوبین الحمدلله؟ خداروشکرشیرتومیخوره. کلسیم وحتمابخور

نی نی خوبه خداروشکر..خودم هنوز دور خوب شدن بخیه هامم..کلسیم هام تموم شدن.منتظر حقوقم..

فعلا بجاش کشک میخورم😄دوغ و کره هم میخورم

قانون جذب خودش کلی از آدم انرژی میبره ،منم خیلی اعتقاد ندارم البته به این معتقدم که باید مثبت فکر کر ...

دقیقا خیلی 

و اینکه تو تمرین هاش مدام میگه ذهن انسان قدرتمنده

انسان قدرت داره

انسان میتونه هر چیزی رو میخواد جذب کنه

قشنگ آدم به مسیری میره که فکر میکنه خودش همه اتفاقات رو رقم میزنه! ولی اینجوری نیست.. هر چی خدا بخواد همون میشه

درسته آدم مثبت فکر کنه و شکرگزار خدا باشه حالش بهتره و بیشتر از زندگیش لذت میبره و به خدا هم نزدیک تره

ولی اینکه چی قراره رقم بخوره رو خدا میدونه و انسان هیچ نقشی توش نداره

دقیقا خیلی و اینکه تو تمرین هاش مدام میگه ذهن انسان قدرتمندهانسان قدرت دارهانسان میتونه هر چیزی رو م ...

آره ،تازه با این حرفا کلی انرژی منفی هم سراغ آدم میاد که فکر می‌کنی هر چی اتفاق بد هم افتاده تقصیر خودته در حالی که اصلا بعضی چیزا هست آدم اصلا تو زندگیش نه در موردش دیده نه شنیده میاد پیدات می‌کنه 

چی بگم والا هر کسی برای پر کردن جیبش یه نظریه میده 

من تازگیا یه کتاب خوندم به اسم محدودیت صفر که اونم توسط یکی از همون شخصیت‌ها که تو کتاب راز بود و می‌گفت خودم همه چی رو جذب کردم نوشته شده 

تو این کتاب هم گفته توی کتاب راز اشتباه کردم اون نبوده الان اینی که تو این کتاب میگم اینه ،اینو قبول کنید 

2810