2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
فدات عزیزم لطف داری مهربون❤️عزیزم😄😂 من خودمم گاهی خندم میگیره میگم خدایا واقعا چطوری خلقش کردی که ...

قربونت برم واقعاعجیبه من تاحالا ندیده بودم همچین موردی😆😆کاراش خنده داره بجای غصه خوردن بخندباباحالشوببرخیلی شخصیت باحالی داره درحین حرص دادن😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن پردنیزولون به یکباره قطع نکنید ولی وقتی پردنیزولون ۵ mg روزی یک عدد میخوریم چه جوری باید قطع بش ...

اصلأ یکباره قطع نکن مخصوصاکورتونو بدنت ریاکشن نشون میده ی هفته ی روز کامل بخور یه روز نصف بعدی هفته بازی هفته هرروز نصف بخور ی هفته یک چهارم 

ممنونم از دعای خیلی قشنگت عزیزم که بهترین دعاسمنم همش میگم خدا کنه عاقبتم بخیر بشه.... درسته عزیزم آ ...

ازخدامیخوام بعداین همه سختی زندگیت غرق خوشی وشادیو خوشبختی باشه صدای خنده های ازته دلت ب گوش فلک برسه 

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

اگر میشه اسم منم بنویسید مهدیس هستم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ازخدامیخوام بعداین همه سختی زندگیت غرق خوشی وشادیو خوشبختی باشه صدای خنده های ازته دلت ب گوش فلک برس ...

ممنونم از دعاهای قشنگت مهربون

انشالله همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشین💚

عزیزم اگ اینطوری نوشته نخوراگ استروژن بیادپایین روی ضخامت تاثیرمیزاره

اره اینجوری نوشته ولی آخه تو فرتیل سی ام و اوابوست هم هست عصاره دانه انگور 

اینی هم که من میگم داخل یکی از ویتامیناست که دکتر نوشته البته من اصل ویتامین رو پیدا نکردم اینو گرفتم که اصلش داخلش نداره اینی که من گرفتم داره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اصلأ یکباره قطع نکن مخصوصاکورتونو بدنت ریاکشن نشون میده ی هفته ی روز کامل بخور یه روز نصف بعدی هفته ...

برای من فقط یکی نوشته ،پس اگه خواستم قطع کنم ،یک هفته نصفشو بخورم،هفته ای بعدی یک چهارم ،دیگه هفته بعدش قطع بشه ؟

بکن روزی نصف بعدش یکی درمیان بعدش سه روز در میان و قطع

آترین جان نسخه دکتر : 

پردنیزولون به مدت ۳ هفته قبل از انتقال جنین ۵ میلی گرم ،در صورت مثبت شدن تست بتا مصرف دارو مجدداً شروع و تا هفته ۱۲ بارداری ادامه یابد 

من میدونستم پردنیزولون به یکباره نباید قطع بشه اما منظورش از مجدداً اونجا چیه انگار نوشته باید بعد انتقال قطع بشه اگه مثبت شد ادامه داده بشه 

@leila193    

وای فاطمه ازدست تو🤣مگه می‌ریزی بینیتونمیکشی بالامثه نفس عمیق؟! خوب عمیق بکشی میاددهنت بینیتو سینوسا ...

چرا میکشم😁 ولی اگ قرص نخورم یا امپول نزنم جفت سوراخ بینیم کیپه 🥲 وقتی ام میخورم ک حالم خوبه

سینوس هام عفونی نیست ، ولی نمی‌فهمم این مشکلم 5 ماهه دارمش از چیه 

اوایل فکر میکردم حساسیت فصلی هست ، ولی بهار هم تموم شد

پناه بر خدا ببینم این دکتر جدیده می‌تونه نجاتم بده خسته شدم از وضعیتم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810