2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042769 بازدید | 684270 پست
سلام ماهور جان تبریک میگم عزیزم،قدم گل دخترمون پر خیر و برکتعزیز دلم سعی کن حسابی به خودت برسی،شاید ...

مرسی گلم..دوتا سینمه دیگه میگه.ایقد مک میزنه ک سینه م از پنبه هم سبکتر میشه..

بالشت شیردهی رو بهداشتش بم گفت بگیر.خودم ی بالشت کوچیکی دارم میذارم زیر نی نی تو بغلم..ولی میرم مغازه بالشت شیر دهی رور‌همونجا امتحان میکنم..

خیلی بخودم باید برسم.ضعیف شدم.استخون درد صبحا داغونم میکنه..نی نی تمام گوشت و استخونمه برد..

منتظر حقوقم ک برم قرص ویتامین بگیرم در کنار تغذیم بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.شبت بخیر.میدونم اصلا سوالم سوال خوبی نیست،اما همیشه فکر میکردم شما سه قل به دنیا آوردین.س ...

سلام عزیزم قربونت اختیار دارین 😘

نه روزی من نبودن 

ایست قلبی کردن.نه گفتن شاید خونت لخته شده.دکتر سر عملم گفت جاشون بد بود خون کافی نرسیده بهشون 

خواهش میکنم گلم 

خیلی میفهممت،من تو کل زندگیم منتظر بودم,منتظر پدری که بیاد از در تو یا مادری که مادری کنه،شش ماهم بو ...

ووووووووی بمیرم برات 😭 خدا رحمت کنه پدر و مادرت عزیزم 

چقد سختی کشیدی فکر میکردم بدتر از من کسی سختی نکشیده باشع 

إلهی شکر که الان زندگی بر وفق مرادت هست 😘

سلام اترین جونم ، تاحالا نرفتم نمیدونم چقدر ممکنه اذیت بشمولی دارم خریدامو میکنم ، عبا گرفتم ک خنک و ...

خریدات مبارکه عزیزم انشالله بری سفر سلامت شاید من بطلبه بیام انشاالله.فقط از گرما میترسم 

ما دمای هوامون خیلی‌ نیست ولی با شرجی که هست آزار میده 

قربونش برم🥰❤️‍🔥🥰ب دکترت گفتی هفتت پرشده اشکالی نداره اینطوری

اره عزیزم امروز میرم باز چکاب نهایت تا ۵روز دیگه نیاد میرم بیمارستان و بستری میکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشاالله صحیح و سالم بغلش میکنی😍😍من اگه خدا بخواد ۳۸هفته میرم سزارین

ممنون فداتشم انشاللع که سالم بغل بگیری مهربون  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام گل دخترای خودمون خوبین سلامتین چه خبرا چیکارا میکنینفاطمه جان فردایی روشن خوبی گلم از دعای خیری ...

سلام عزیزم خداراشکر که خوبی 

خوب که آمدی از خودت خبر دادی خیلی تو فکرت بودم 

انشاالله همه چی ختم بخیر بشه برات 

قبلش چه جوری میخوردی ؟ دکتر ایمنی به من گفته ۴ هفته قبل انتقال شروع کنم در صورت مثبت شدن دوباره تا ه ...

خوب مگه نمیخوای انتقال بدی چرا میخوای قطع کنی؟

من ۵ روز مونده به انتقال روزی یکی خوردم الان چند روزه که گفت نصف بخورم

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن
۲) سپیدار جوجو
۳) رادیس ۱۲
Rose_710 (۴
Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷
Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) آسمان ۱۴۰۲
۱۰) رکسانا ۱۴۰۰
۱۱) قاصدک _ بیخبر
Atrin _arsen_ atrina (۱۲