2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042767 بازدید | 684270 پست
عزیزدلم من اصلا دعا بد نمیکنم انشالله همیشه سالم باشه ولی همیشه میگم کاش یکی مثل خودش بیاد تو زندگیش ...

دورت بگردم میدونم توقلب مهربونی داری❤️‍🔥🥰ببین مخم سوت کشیدازاینورخندم گرف واقعادفترداره🤣🤣🤣🤣🤣یاخدا این مدلی شخصیت ندیده بودم انشاءالله خدا توقلبش نفوذکنه تامحبت خدامانع آزارو اذیت تو واطرافیان بشه متاسفانه قلبش سیاهه 

متوجه شدم من داروهام شروع شده ولی یکم شبیه پانکچر داروهای انتقالم لتروزول و سینال اف هم دارم 🥲

اره جزو داروهای پانکچر منم سینال اف بود ان شالله به حرمت ماه عزیزی که هستیم خدا چشم دل همه منتظران رو شاد کنه ما هم جزوشونه.اینم امتحان ماست توکل بر خدا سربلند بیرون بیاییم😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم میدونم توقلب مهربونی داری❤️‍🔥🥰ببین مخم سوت کشیدازاینورخندم گرف واقعادفترداره🤣🤣🤣🤣🤣ی ...

ماهم اگ برای ارزو هامون دفتر داشتیما حتما به خواسته هامون میرسیدیم طبق قانون جذب و کائنات

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیز دلم ان شاالله برای شما هم همینطور بشه 😍 آره واقعااا 😃🤭🙃 ااا چه خوب ژن چاقی ندارین که ک ...

قربونت برم. یکمم نداریم ژنشو😆یکم چاقی دیگ خوبه.نینی ومیدی همسرگرامیتون نگه میداره 😜عزیزم واسه من پولیپ بود سنگ نبودبادردهای شدید سونو شدم فهمیدم پولیپ دارم ولی عملش عالی بودم فقط تاسه روز یکم جای بخیه هام دردمیکردقابل تحمل بود.حتی مسکن نخوردم بیمارستان دولتی رفتم خیلی راضی بودم 

به سلامتی ان شاالله که بتونن تشخیص بدن از چی هست و برطرفش کنن . دکتری که پزشک خودتون معرفی کردن چی؟ ...

دورت بگردم انشاءالله خداازدهنت بشنوه بتونن کاری کنن. چرا اونجام نوبت گرفتم اون 11مهره دکتراقصی رفته سفرمهرمیادگفتم تابیاداینجام برم بچه هاگفتن دکتر خوبیه تامهر دلم طاقت نمیوردبلاتکلیف باشم ای خدا یعنی میشه همین دکترباعلم بیکران توبتونه کاری بکنه دیگ ب دکتراقصی نیازی نباشه🥹

من اینکارو میکنم اصلا وارد دهنم نمیشه ک بریزم بیرون😂 تو مماخم میمونهحالا نوبت گرفتم مجدد واسه ده رو ...

وای فاطمه ازدست تو🤣مگه می‌ریزی بینیتونمیکشی بالامثه نفس عمیق؟! خوب عمیق بکشی میاددهنت بینیتو سینوسات بازمیشن احساس سبکی میکنی

ماهم اگ برای ارزو هامون دفتر داشتیما حتما به خواسته هامون میرسیدیم طبق قانون جذب و کائنات

آره حتما من میخوام بازمعجزه سپاسگزاریوشروع کنم واقعاحالم خیلی خوب میشه مینویسم برکت توزندگیمم جریان پیدامیکنه توام شروع کن زندگیت متحول میشه شادمیشی

سلام گل دخترای خودمون خوبین سلامتین چه خبرا چیکارا میکنین

فاطمه جان فردایی روشن خوبی گلم از دعای خیری که در حقمون می‌کنی ممنونم

فاطمه عزیزم تو چطوری همشهری 

مهتاب یه دنیا ممنون از محبتت

سارا عزیزم دوست بی معرفتتو ببخش یکم درگیر. بودم 

خلاصه همه اونا که هم یادم رفت اسماشون همه تون خوب خوب باشین انشاالله 

منم فعلا دوساله خونه بیکار نشستم فقط پارسال همت کردم که صفرام جلومو گرفت حکمت خدارو شکر شاید علتی داشته 

فعلا هم درگیر میوم هستم که شکوفه های زیاد شده 

و اینکه با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن تداخلی نداره اما خوب تجربه من تو سونو ها نشون میده مانع دید بهتر میشن و خطای دید دارن دکترا 

چه خبرا دخترا 

انشاالله که همه اونا که پانکچر کردن جنین های خوبی گرفتن 

اونا هم که انتقال رفتن مثبت شدن و میشن 

اونا هم که تو دلی داشتن بسلامت فارغ شدن 

راستش من نمیخونم صفحات و برا همین فقط تو پستی صدام کرده باشین اونو میخونم شرمنده روی ماهتون 😅🤭

فقط خواستم اول صبحی یه احوالپرسی کرده باشم فعلا مامانای خوشگل میبوسمتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم این بچه نازش زیاده دردم نمیگیره خواهر بیمارستان ۴۰و هفته و ۵روز بستری میکنن اگه در م نگیر ...

انشاالله صحیح و سالم بغلش میکنی😍😍من  اگه خدا بخواد ۳۸هفته میرم سزارین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها عصاره دانه انگور برای تقویت رحم و کلا باروری خوب هست یا نه ؟ 

یه جا نوشته استروژن رو میاره پایین 

استروژن هم پایین باشه برای یایسگی زود رس خوب نیست ،منم یایسگی زود رس دارم الان نمی‌دونم این بخورم یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
همش فکر میکنم دارین شوخی میکنین آخه مگه میشه آدم اینچنینی

عزیزم حق داری

کل زندگی من پر از داستان‌های عجیب غریبه

یبار زد به سرم تاپیک بزنم تعریف کنم گفتم حتما فکر میکنن ساخته ذهنمه از بس که عجیبه

حالا یه نویسنده هست تو اینستاگرام قلمش دوست دارم شاید براش تعریف کنم اون بنویسه بعد هر کی بخونه کلی به زندگیش امیدوار میشه 

من سر هر چیزی بدبختی کشیدم و میکشم و حالا سر بچه هم باید کلی بدبختی بکشم...سرنوشت منو با قلم سیاه نوشتن...

2810