ممنونم از دعای خیلی قشنگت عزیزم که بهترین دعاس
منم همش میگم خدا کنه عاقبتم بخیر بشه....
درسته عزیزم آدم اولاش خیلی قوی تره ولی من بار زیادی رو به دوش میکشم کاش تنها دردم مادرشوهرم و کاراش بود..روحم اونقدر خسته بود که وقتی فهمیدم بچه دار نمیشم مُردم..الان فقط نفس میکشم ولی زنده نیستم...
من قبل ازدواجم خیلی مشکل داشتم از همون بچگی که درگیر مشکلات شدید خانوادگی بودم بعدش هم مدتها مادرم درگیر سرطان شد و بعد هم نامزدی که از بچگی اسممون رو هم گذاشته بودن خیلی ناگهانی رفت زن گرفت و منو نابود کرد😊 چقد حرف شنیدم از فامیل چقدر مسخره ام کردن و چقدر خار شدم تو خونمون... بعد یه از خدا بیخبر زندگی مامان بابام خراب کرد مدتها بود میخواستن جدا شن که نشدن فقط روح و روان منو نابود کردن... بعدش هم که دوباره عاشق شدم اطرافیان مخصوصا مادرم با بهونه هاش همه چیزو خراب کردن و نذاشتن بهم برسیم و من مدتها مریض میشدم و همش بیمارستان بودم
بعدم با شوهرم آشنا شدم و بهش پناه بردم ولی اونم پناه من نشد... شدم زندونی نه حق درس خوندن دارم نه کار کردن نه کلاس رفتن نه بیرون رفتن.... حتی اوایل مادرشوهرم مدام میگفت نذار بره خونه مامانش یادش میدن! اوایل خونه مامانمم زیاد نمیرفتم
اینم بگم مادرشوهرم از نامزدی بهم خورده من خبر نداره کلا غریبه ها خبر ندارن و فامیل هم فکر میکردن قراره پسرداییم با من ازدواج کنه انگشتر نیاورده بودن و نامزدی نکرفته بودیم اما همه چیز تموم شده بود برای هر دو طرف اما همون نفر بعدی که عاشقش شدم نامزدی مارو خراب کرد و من نمیدونستم بعدها فهمیدم...
و اینکه مادرشوهرم خودش منو برای شوهرم انتخاب کرد اونم فقط بخاطر ظاهرم چون زنداداشای خوشگلی داشت و عروسای جاریش خوشگلن میخواست از اونا کم نیاره الانم همیشه میگه اونا خودشون بکشن هم به عروس من نمیرسن و کلیی پز منو میده بهشون.. ( اون اوایل خودش برام تعریف کرد اینارو ،، گفت اونا پز میدن فکر میکنن خیلی خوشگلن منم روشونو کم کردم)حالا جالبش اینه منو تو عروسی نامزد قبلیم دید و پسندید🫠 یهو اومد دستمو گرفت گفت چه دختر خوشگلی.. دختر کی هستی...کاش اسم اشتباه گفته بودم😶😶
خیلی کلی از یسری اتفاقای زندگیم گفتم و یسری چیزها قابل گفتن نیست... حتی برم مشاوره هم بعید میدونم بتونم به زبون بیارم..
۲۳ سالم شده دیگه.. ولی روحم و قلبم پیر و خسته هست.. دعا کنین خدا اول بهم صبر بده بعد هم یه بچه به خدا گفتم شکایتی ندارم بخاطر اینکه بی دلیل همیشه زجر کشیدم راضیم و تسلیم فقط یدونه بچه بده که این یکی هم حسرت نشه ولی اینم شد حسرت...
ببخشید طولانی شد و ببخشید که این چند روز حرفهایی غیر از بارداری و آی وی اف زدم اگه باعث اذیت کسی شدم حلالم کنین🙏❤️