2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042884 بازدید | 684276 پست
آخی بمیرم برای دلتون میگم نمیشه از خودت باردار بشی بند ناف استفاده کنی براش یعنی دیره ؟پیوند مغز است ...

ممنونم گلم بند ناف واسه سرطان مغزو استخوان هست وگرنه دکتر میگفت راهش اینه در تلاشم که باردار بشم دعا کن واسم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من تو سیکل اسپرم اهدایی هستمشرایط خیلی راحتی داره نیازی به نامه پزشکو ، دادگاه اینجور چیز ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت،😍

دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
درسته عزیزم حتما امتحان میکنممن اولا مادرشوهرم خیلی دوست داشتم چون بچه هم بود واقعا صادقانه بودولی و ...

پس عزیزم معکوس این کارا روبکن حتماجواب میگیری هرشخصی نقطه ضعفی داره. دیدی ب بعضیاخوبی میکنی گمان بدمیکنن بجای تشکر ولی وقتی سردمیشی رفتارتوتغییرمیدی مثل خودش میشی اون طرف خودش میاد سمتت امتحان کن انشالله شادی وخوشی سهم قلب مهربونت بشه

جز صبر چاره ایی ندارم عزیزم😔کاش واقعا مجازات بشه..

نگواینطوری گلم بسپاربخدا خداخودش بهترازمامیدونه چیکارکنه دعای بد یادت بمونه بخودمون برمیگرده خدابهترین انتقام گیرندس . دعاکن زندگیش سرشارازخوشی باشه ک وق نکنه توزندگیتون دخالت کنه. ببین هرکی دلموشکست من فقط گفتم خداواگذارمیکنم بخودت توقاضی القضاتی وببین حق باکیه خودت قضاوت کن خدا‌شاهده ب چشم دیدم عذاب کشیدن اونایی ک بهم ظلم کردن ولی خوشحال نشدم ناراحتم شدم ک اگ ظلم نمیکردن الان این اتفاق ب براشون نمیفتادمن خودم ازدلشکستن خیلی خیلی میترسم مواظب رفتارم هستم  مبادا دلی بشکونم 

سلام عزیزم ❤️قربونت آره یکم درگیریم زیاد شده با همین ارجاعات مختلفی که دکتر میگه 🫤 منم خیلی دوست دا ...

سلام عزیزدلم انشاءالله این مشغله هات تبدیل ب خوشیهای بی پایان بشه. آره واقعا نیازه آدم بخودشم برسه من بعدعمل صفرا خیلی لاغرشدم لامصب ژن چاقی نداریم اصلا. ان‌شاءالله هردومون بعدنینی میریم کلامیکوبیم ازاول میسازیم😜نینی هم میدیم خاله هاش نگه دارن خاله شدن واسه چی😆

دیگه وقتی فهمیدم اونایی هم که مشکل ایمنی نداشتن و منفی میشدن و با گرفتن سرم مثبت شدن ،میخوام سرمو بک ...

آره بخدا نمیدونیم استرس کدوموبکشیم خیلی مشکلاتمون کمه پیدانشدن داروهم ی طرف حالادکترقبلیم گف اگ رحمت اکی بشه سرم برات نمینویسم منم قیافم😯گفتم خانم دکترم مشکل ایمنی دارم من ب پردنیزولون اعتمادندارم مگ میتونه بتنهایی آرتریت منو کنترل کنه تازه ای جی هم مشکل داشتم بالابوداصلای وضعیه آدم معلقه نمیدونیم چیکارکنیم چی خوبه چی بد😤

آره بخدا نمیدونیم استرس کدوموبکشیم خیلی مشکلاتمون کمه پیدانشدن داروهم ی طرف حالادکترقبلیم گف اگ رحمت ...

قبول نمیکنن که ،آخرش هر کاری اونا میگن مجبوریم انجام بدیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بازم سوال دارم🙈 اینجا میپرسم شاید کسی تونست کمکم کنهمن از اول عید حساسیت گرفتم ، عطسه و آبریزش بینی ...

عزیزم منم مثه توشده بودم مثل حالت زکامی ولی ب شدت تونبودم بیشتربینیم کیپ بود آب جوش ریختم تولیوان ی ذره نمک دریاریختم ولرم ک شد ریختم کف دستم ی بینیم گرفتم ازاون یکی کشیدم بالا ازدهن دادم بیرون قورت ندی بعداون یکی بینتوبگیرهمونکاروبکن توروز2بارانجام دادم چن روز متوالی مخصوصاقبل خواب انجام دادم ی نوبتش ک راحت بخابم سینوسام بازشدانقدحالم خوب شد

عزیزم مگ ب کسی گفتین ک مثلاجنین اهدایی میخوایین بگیرین؟ میگم همسرت بخاطرحرف اطرافیان قبول نمیکن؟ یاخ ...

نه عزیزم به هیچکس نگفتیم وقتی سه قلوها سقط کردم همه پیشنهاد ای وی اف میدادن بهم یعنی ما میدونیم تو کاشت کردی 

شوهرم میگه همه میدونن که ما بچه دار نمیشیم ودنبال درمانیم 

اتلانم همه از اسپرم اهدایی وتخمک خبر دارن 

وقتیکه بچه به من تو نبره سوژه ی اقوام و آشنا میشیم 

اینقد اینو برای خودش بزرگ کرده که تمام تو هئت حسینه ی بچه ها رو برده زیر زره بین که ایا تشابهی بین بچه ها با خانواده های مختلف هست ؟یانه؟

آمده میگه بچه ی هر خانواده فقط شکل خودشون بود 🥹

عزیزم ب نظرت یبار یگ عکس رنگی یجادیگ بدم؟ وای بدنم میلرزه یادم میفته😢حالم خیلی بدشدحالاکلی مسکن وشی ...

بنظرم هم عکستو یجای خوب تکرار کن هم ی هیسترو تشخیصی بشو انشاالله که به زودی به مرحله انتقال مثبت برسی عزیز دلم 

2810