2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042792 بازدید | 684272 پست
چقدگرفتی عزیزم؟میشه اسم یا آدرس داروخونه رو بهم بدی گلم؟داروخونه نامه و.. میخواست یابیمه؟

مبلغش رو یادم نیست زنگ زدم اطلاعات دارویی اونجا بهم آدرس دادن که کجا داره چون ۱۳ آبان هلال احمر نداشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه پسرم خدای نکرده بره دخترم خیلی ضربه میخوره

عزیزم خدانکنه ازاین فکرانکن چراپیش داوری میکنی گلم خدابزرگه فکرای منفیتو ب پسرت انتقال نده انشاءالله پسرت همین ماه محرم شفاعت امام حسین ومیگیره حالش خوب میشه مواظب آجیش میشه بخدا حالم بدشدباپیامت توروخدا ب چیزای بدفک نکن پسرت الحمدلله وجودخارجی داره.میدونم خیلی خیلی سخته من جات نیستم ولی میفهمم ماجای خدانیستیم خدا ی آدم سالمومیبره ولی اونی ک مریضه روپامیکنه بهش زندگی دوباره میده ازخدا هم خودت هم همه ماشفاشومیخواییم 

قربونت بشم مهربونم .من همون روز که رفتم دکتر برای تخمک اهدایی دکتر بهم گفت شوهرت ضعیفه خودت خیلی‌ ان ...

عزیزم مگ ب کسی گفتین ک مثلاجنین اهدایی میخوایین بگیرین؟ میگم همسرت بخاطرحرف اطرافیان قبول نمیکن؟ یاخودشون کلادوسندارن؟ من خودم ازخدامه ازبهزیستی نوزادبگیرم ولی بخاطراطرافیان نمیتونم کناربیام اگ بچه اول ازخودم بوددومیوازبهزیستی میخوردم البته ماخونهرازخودمون نداریم نمیدونم قبول کنن.آترین جونم انشاءالله راضی میشن اگرم نشدن انشالله خداخودش باجنین خودتون معجزشوبهتون نشوندمیده 

تا حالا هیسترو هم شدی بابت این مایه ؟آره امکان داره انشاالله معجزه ای خدا شاملت بشه معجزه های مثل کا ...

بله عزیزم هیسترو خراش باهم انجام دادن ولیکن بازمایع بود. دورت بگردم انشاءالله قسمت هممون بشه این معجزه

تا حالا هیسترو هم شدی بابت این مایه ؟آره امکان داره انشاالله معجزه ای خدا شاملت بشه معجزه های مثل کا ...

عزیزم ب نظرت یبار یگ عکس رنگی یجادیگ بدم؟ وای بدنم میلرزه یادم میفته😢حالم خیلی بدشدحالاکلی مسکن وشیاف وامپول زدم قبلش بدنم میلرزیدفشارم افت کرده بود

واااااااای چقدر زیااااااد. چ خبره آخه 😱😔

واقعا زیاده آلاجون فک کنم فقط این مرکز انقدتجارتش بالاس من ک تاحالانرفتم بچه هایی ک مام رفتن میگفتن ویزیت 1تومنه  ولی من تومرکزدیگ470ویزیت میدادم بعدعید680شده بود من انشاءالله 17این ماه نوبت دارم مام کلینیک تابان 12واسه انتقال میگیره مرکزی دیگ رونمیدونم

مام میرم عزیزم از اول امسال قیمت‌های مام همین بوده

خیلی گرون میگه. چه خبره

ویزیت ۱۳۰۰ خیلی زیاده. من الان ویزیت بارداری میدم چون هردفعه سونو هست ۴۷۰ میدم ولی ویزیت ناباروری با سونو به نظرم کمتر بود

دستگاه چاپ پول گذاشته 

سلام دوستان اون دوستانی که رویان میرن یت مراکز دیگه بهشون کارت جنین دادن ؟؟؟ دوباره کارشناس رویان ب ...

عزیزم نمیدونم چرابعضی مراکزکارت نمیدن چرا سروکله بزنی اتفاقادست پیشوبگیربگوبخاطرقصور کاریتون منو اززندگی انداختین باید دنبال کارت بیفتم انشاءالله بسلامتی کارات جورمیشه میری توی سیکل 

خاله جون قربونت بره😍😂 نه بابا اون سمتی ک اصلا فکرت نره، من لوله کشی ام دیگه تموم شده، طبیعی امکان ...

وای خاله جون شرمندتم یادم رفته بود 🫣

ببخشید تورخدا♥️

الان بهتری؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810