2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
آخه بی نسخه نمیدن اصلامن با اینکه مشکل ضخامت داشتم هیچوقت بهم پچ ندادن، فقط آمپولاونم دوز بالا نمیدن ...

ممنونم جواب دادی عزیزم. نه بدون نسخه هم میدن پرسیدم ازشون.

فقط عزیزم شما می‌دونی با دوز ۱۰۰ میکرو چجوری باید استفاده بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله من همیشه آمپول خارجیشو زدم

امپولش ظاهراً فقط ایرانیش اینجا هست. نمی‌دونم تاثیرگذار باشه یا نه. نسبت به قیمت پچ هم ارزون تر هیت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله دکترت جواب میده کارات عالی پیش میره عزیزم

😘❤️

مگه اسپرم اهدایی تو ایران انجام میشه؟

بله عزیزم.

دکتر عنایت الله ایزدی به طور قانونی و با مجوز انجام می‌دن در شهر اصفهان.

من پیششون iui کردم البته با نمونه همسرم ولی ۹۵درصد مراجعه کنندگان اهدایی بودند از نزدیک دیدم روال کارشون رو. توی گوگل بزن سایتش میاد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نساجون شاکریان رو هرموقع بریم ویزیت میکنه؟ نوبت دهی اینترنتی نداشت، برای قاسمی نوبت گرفتم ولی نمیدون ...

شاکریان برو هر روز هستش ۴ مطب باش نهایت یک ساعت منتظر می مونی. 

فکر کنم روزای فرد  هم صبحا شهرک سلامت ویزیت می کنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکترا چیزی نمیگن ؟ چند بار میکرو کردی؟

نه متاسفانه 

دکتر ivf ام که یه جورایی حرف اولو تو اصفهان میزنه تاکیدش روی کیفیت جنینه هر بار که منفی میشه از اول دارو میده برای پانکچر. ۳بار انجام دادم و ۵ بار انتقال دادم.

هیستروسکوپی، پی آر پی، خراش رحم، آمپول gcsf هیچ کدوم نتیجه نداد حتی ایمونولوژیست جدا رفتم سرم بهم داد اونم کمکی نکرد. البته بار آخر که سرم داشتم بعد انتقال عفونت ادراری بدی گرفتم که ممکنه اون کارو خراب کرده باشه.

به هر حال گذشت و در نهایت تسلیم شدم.

عزیزدلم همسرتون هنوزتودوران بچپیشون موندن ب مادرشون تکیه میکنن وفقط ب ایشون اعتماد دارن بخاطراونه ف ...

درسته عزیزم حتما امتحان میکنم

من اولا مادرشوهرم خیلی دوست داشتم چون بچه هم بود واقعا صادقانه بود

ولی واقعا هر چی بهش بیشتر محبت میکنم بیشتر اذیتم میکنه تا ازش دور بشم!! دلیلش هم اینه وقتی بهش خیلی خوبی کنم شوهرم میبینه و دیگه اونم نمیتونه بد منو بگه

مثلا کوچیک ترینش این بود یکی دوبار غذا فرستادم بعد بازم درست کردم شوهرم می‌پیچوند نمی‌برد! منم سنم کم بود شایدم خیلی خوشبین بودم فکر نمیکردم از قصد هست بعد دیدم نه از قصد نمیبره مامانش گفته بود نبر

یا برای مادرشوهرم تولد میگرفتم بعد به شوهرم گفت نذار زنت از اینکارا کنه بعدها حتمااا منتش رو میذاره!!!!!

اوایل بهش زنگ میزدم حالشو میپرسیدم خیلی بد و سرد جوابمو میداد یا تنها میرفتم سر بزنم اذیتم میکرد

چقدر سر این حرف گریه کردم من چون خدا خودش شاهده یکبار هم منتی نذاشتم!! اونم خوب میدونه البته و هدفش چیزی جز آزار من نیست

کافر همه را به کیش خود پنداردعجب که روش میشه به شما زخم زبان بزنه حتی اگر مثلا شماهم ندونی که ایشون ...

دقیقا باورش نمیشه یه آدمی بد نباشه

هر ویژگی که خودش داره رو میگه همههه دارن

منم همیشه میگم کسی که مشکل داره خواست خدا بوده نه خودش

دل آدم باید از سنگ باشه که سر همچین موضوعی به کسی زخم زبان زد

دقیقا باورش نمیشه یه آدمی بد نباشههر ویژگی که خودش داره رو میگه همههه دارنمنم همیشه میگم کسی که مشکل ...

قطعا به خودش برمیگرده

امان از زخم زبان که بدترین مجازات ها رو داره

شما صبوری کن و به خدا واگذار

در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه

کاش واقعا ترسی داشته باشهآخه همیشه میگه من دلم خیلی پاکه مثل دل یه بچه😐

بنده خدا پس توهم هم میزنه😆

همیشه دعا کن شر رفتارش به خودش برگرده

مطمئن باش برمیگرده

مادرشوهرم ظلم بزرگی به من کرد و آینده من رو نابود کرد فقط براش دعا میکنم که همیشه یه گوشه زندگیش لنگ بزنه و واقعا همینه. زندگی خوبی نداره و درسن ۷۰ و خورده ای هنوز زندگیش سرو سامان نداره

جز صبر چاره ایی ندارم عزیزم😔کاش واقعا مجازات بشه..

میشه عزیزم هم در دنیا هم در آخرت. خداهم جای حق نشسته هم صبرش زیاد.خدا از حق خودش بگذره ولی از حق بنده ش نمیگذره. اگر عقل داشت زندگی بچه ش رو بهم ریخته نمیکرد حتی اگر عروسش دوراز جون شما بد عالم باشه

قطعا اگر نگاه کنی میبینی آدم تنهایی هست یا دیگران ازش دوری میکنن

دعا کن همسرت عاقل بشه و بتونه مدیریت کنه که مادرش دست و پاش رو جمع کنه.و مخارت خودت رو در ارتباط با این تیپ شخصیت ببر بالا

2810