2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042979 بازدید | 684278 پست
قطعا که شما مهمتری. اینحوری سرو صدا کرده که بار آخرت باشه گله میکنیولی نترس و بار آخرت نباشه.ازبس ت ...

دقیقا همینه اینکارو میکنه که اعتراض نکنم

خودشم میدونه میگه بریم مشاوره میخواد بگه طلاق منم نمیدم

من تازه اومدم سایت اشتباهی جواب آخرین حرف شمارو به سپیدارجان دادم
عزیزم مادرشوهرم به شوهرم گفته به زنت بگو من نمیدونم مشکل داری چون زنت بفهمه میدونم به روم میاره و زخم زبون میزنه به من!! فکر میکنه منم مثل خودشم
شوهرمم میگه حق نداری بگی منم نگفتم چیزی

مادرشوهرم یه پا که نه کلا وسط زندگی منه 

آلاجون ی تاپیک دیگ از دوستم میپرسم ببینم ازکدوم داروخونه تهران گرفته بعضی ازداروخونه هاارسالم میکنن ...

قربوووونت برم عزیزم از داروخانه دکتر تشیدی پرسیدم اونجا داشت . ی آقایی هم هست تو نی نی سایت پیام گذاشته بود چند تا تاپیک ایشونم داره، حالا ببینم چجوری میشه.

الان مشکلم اینه که دوزش چون فرق داره نمی‌دونم چند تا باید بگیرم و مصرفش چطوریه‌

قبلاً ک گرفته بودم ۷.۶ میلی گرم بود .ولی اینا ۱۰۰ میکرو هستن. اونجوری ک من فهمیدم اینا دوزشون پایین تره .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه عزیزم گفتن با یه انتقال منفی سرم نمیدن، منم گفتم بذار ببینم دومیم چی میشه، اما الان دیگه میرم چک ...

آتی جون اگ آزمایش میدادی شایدخدا یی نکرده مشکل ایمنی داشتی اون موقع میدادن دیگ بعدانتقال میدادی هم اینک یکی ازدوستان گف مشکل ایمنی نداش ولی سرم گرف بادوندگی زیادبایدسعیتوبکنی انشاءالله نتیجشومیبینی

عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی. آلاجون فرتیل سی ام خوردی منم ضخامتم پایین بود فک کنم این قرصه ب ...

آره فرتیل سی ام هم همیشه داشتم غیر از سیکل قبلی🥺

آره بادکش هم خودم انجام میدم تو خونه ان شاالله ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلاجون گفتم بادکش انجام بده حواسم نبود بهت آمپول سترو داده انجام نده بادکشو چون احتمال داره تخمدونت ...

عه خوب شد گفتید😅❤️❤️

عزیزم کاملامشخصه همسرت دوستداره ازچیزایی ک گفتی. توخودت نمیتونی تنهایی بری مشاوره راهماربده پیادش کن ...

عزیزم شاید هم دوست داره ولی متاسفانه بچه اس هنوز و تحت کنترل دیگه داره ۳۰ سالش میشه ولی همچنان بچه اس

جدیدا زده به سرم به دور از چشم شوهرم برم مشاوره و مجبور به دروغ بشم تقصیر خودش هم هست چون نمیذاره حتی خودم تنهایی برم

خدا رحمتشون کنه که باز احترام گذاشتن منکه جواب بدم بعید میدونم نتیجه ایی بده ولی تصمیم گرفتم محترمانه جوابشو بدم

همش بخاطر شوهرم و چون بزرگتر بود چیزی نگفتم اما دیگه خسته شدم اعصاب خودم مهم تره 

سلامت باشی عزیزم 

متاسفانه گاهی زور آدم هیچ جوره نمیرسه و ظالم موفق میشه ،،، انشالله خدا بهتون فرزندان صالح عطا کنه و ...

دقیقا... زورمون نمیرسه و بدترین لحظه دنیاس انگار تموم درهای دنیا به روی آدم بسته اس

ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزم انشالله همیشه سلامت و شاد باشین

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب هجدهم🖤

@favali    

به نیت حاجت روایی @   

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اخه همچین هم اخمو و طلبکار کارشناسا با آدم صحبت میکنن و با افتخار سنگ اندازی میکنن انگار ما بدهکاریم ...

حالااین دفه تودست پیشوبگیرنتوننن چیزی بگن حرف تودهنشون خشک بشه😆 هرچی مظلومترباشی بیشتراذیت میکنن ببینم چیکارمیکنی 😜

قربوووونت برم عزیزم از داروخانه دکتر تشیدی پرسیدم اونجا داشت . ی آقایی هم هست تو نی نی سایت پیام گذا ...

خدانکنه. عزیزم ازدکترداروخونه میپرسیدی حتماکمکت میکنن من تاحالا استفاده نکردم تجربه ای ندارم وگرنه کمکت میکردم

عزیزم شاید هم دوست داره ولی متاسفانه بچه اس هنوز و تحت کنترل دیگه داره ۳۰ سالش میشه ولی همچنان بچه ا ...

عزیزدلم همسرتون هنوزتودوران بچپیشون موندن ب مادرشون تکیه میکنن وفقط  ب ایشون اعتماد دارن بخاطراونه فقط حرف مادرشونوقبول دارن ایناحل شدنیه گلم کارخوبی میکنی احترام نگه میداری ولی درست رفتارکنپشیمون نشی ا ظلمی ک خودت بخودت کردی. من خودم خیلی خیلی با احترام جواب مادرشوهرمودادم توهین نکردم خیلی کارسازبود تعجب میکردجوابشودادم بااینکه حرمت نگه داشتم ولی بازم انتظارداشت لال باشم خداجواب دادواسه من من نمیگم توکارمنوبکن نسخه خودموبرات نمیپیچم شایدمعکوس جواب بده بت این راه توام بگردراهشوپیداکن ببین باقربون صدقه رفتن مادرشوهرت بهترمیشه رفتارش یاهرچی اون کاروبکن توبهترشناخت داری

ممنون گلم😘😘بنظرت رازیانه بجای شیرافزا خوب نیست؟؟نمیدونم داروهای ویتامین دوران بارداری رو ادامه بدم ...

شیرافزا همون رازیانه از داروخانه بگیری 

ویتامین ها ادامه بده من نخوردم داغوووون شدم

کلسیم حتما بخور

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810