2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043041 بازدید | 684284 پست
سلام یه دنیا معذرت همچنین نظری میگم ،، مطمئنید با این اخلاق شوهر و مادر شوهر مخصوصا شوهر ادامه زندگی ...

سلام عزیزم

نظر شما درسته منم با شما موافقم

اما عزیزم شوهر من میگه هیچوقت طلاقت نمیدم جز مرگ هیچی باعث نمیشه جدا از هم باشیم میگه مهریه ات هم میدم ولی طلاق نه

منکه دیگه دوست داشتنش رو باور ندارم و فکر می‌کنم از سر تعصباتش هست

هر کاری کردم که طلاقم بده حتی بهش گفتم نمیخامت ازت متنفرم میگه مهم نیست!! من دوست دارم! 

الانم که گفتم میزارم میرم حرفاشو عوض کرده میگه من طرفداری نکردم😐 گفتم حرص نخور بخاطر حرف مردم😐 و از ترسش الکی هی محبت میکنه منم دیگه گولشو نمی‌خورم چون باز مامانش پرش میکنه میاد حرصم میده

بچه رو هم فقط برای خودم میارم نه عوض شدن شوهرم

با خودم گفتم بچه بیارم چون منم آرزو مادر شدن دارم و هم حداقل با عشق بچم زندگی کنم و دیگه برام مهم نیست شوهرم چیکار میکنه و حتما اگه بچه دار شم تلاش می‌کنم تو جنگ و دعوا بزرگ نشه

اگه من اعتراضی نکنم به کارهای شوهرم اونم کاری نداره به کار من و دعوایی نمیشه

و اینکه بچه برای دیگه هیچکس جز بچم مهم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان منم ابجیم ۱۴ساله باردارنشده مشکل ازشوهرشه اسپرم صفر هرکاری کردن نشد چی پیشنهاد میدید راه ...

سلام عزیزم برو صفحات اول درمورداین مشکل فهرست بندی شده توضیح داده. بودن بچه هایی ک الحمدلله بادارو نتیجه گرفتن یکی ازبچه هامیگفت دکترش گفته صفرمطلق ندارین بهرحال باداروبهترمیشن توکل بخداانشاالله نتیجه میگیرن خواهرتون

سلام عزیزم برو صفحات اول درمورداین مشکل فهرست بندی شده توضیح داده. بودن بچه هایی ک الحمدلله بادارو ن ...

خداازت راضی باشه مرسی که جواب دادی یه دنیا ممنونم ازت مهربونم میشه واسه ابجیم دعا کنی الهی که چندبرابرش برگرده ب زندگیت  

سلام عزیزم دورت بگردم بادکترت مشورت کن فک کنم بشه ولی ن هرارام بخشی خودشون میدونن چی تجویزکنن. عزیزد ...

سلام عزیزدلم

دقیقا نظر منم همینه میگم اگه با آی وی اف هم بچه دار بشیم باید تا آخر عمر خداروشکر کنم بنظر خودم که هیچ فرقی نداره 

عزیزم بارها صحبت کردم با آرامش توضیح دادم ولی چه کنم که اختیار عقلش هم انگار دست خودش نیست...

به کارای مادرشوهرم و تیکه هاش و زخم زبونش بی توجه بودم یعنی اولش حرص میخوردم ولی بعد بیخیال میشدم اما حالا دیگه تحملم تموم شده فقط خدا باید برای زندگی من معجزه کنه 😞

وای خواهر شاید باورت نشه مادرشوهر دستور دادن به زنت نباید بگی من میدونم مشکل داری!!!!! شوهرم گفته حق نداری به روی مامانم بیاری میگه زنت بدونه زخم زبون میزنه بهم و تلافی میکنه

فکر میکنه من مثل خودشم

عزیزم تو ک رحمت خوبه چرا آزمایش‌های ایمنیوانعقادی وسی دی مارکرهارونمیدی من خیلی بهت گفتم خیالت راحت ...

آخه عزیزم گفتن با یه انتقال منفی سرم نمیدن، منم گفتم بذار ببینم دومیم چی میشه، اما الان دیگه میرم چک میکنم ایمنی رو 

خداازت راضی باشه مرسی که جواب دادی یه دنیا ممنونم ازت مهربونم میشه واسه ابجیم دعا کنی الهی که چندبرا ...

دورت بگردم کاری نکردم چشم حتمادعامیکنم انشاءالله خدا قبول کنه ازم. ان‌شاءالله بهترینانصیب قلب دلشکسته خواهرت بشه ممنون ازدعای قشنگت 

فدای توعزیزدلم

عزیزم برای چاقی صورت چیزی پیدا نکردی؟

وای من یه مدت شیر خشک و سرلاک میخوردم😅

البته من کلا میخواستم چاق بشم،پودر جوانه گندم،مغزیجات

هرچی خوردم تاثیر نداشت،نهایتش ۲کیلو اضافه کردم

سلام عزیزدلمدقیقا نظر منم همینه میگم اگه با آی وی اف هم بچه دار بشیم باید تا آخر عمر خداروشکر کنم بن ...

عزیزم کاملامشخصه همسرت دوستداره ازچیزایی ک گفتی. توخودت نمیتونی تنهایی بری مشاوره راهماربده پیادش کنی چون ب هرحال ماانجوری ک مشاوره راهنمایی میکنه بلدنیستیم ک ازتجربه خودمونواطرافیان راهنماییت میکنیم ولی مشاوره اصولی میگه. ببین من تادلت بخواد همچین موردایی دیدم ک مادرشوهرزندگیوخراب میکنه ی نمونه خودم البته مادرشوهرم خدابیامرزتش باسیاست کارشومیکردک این بدتره همسرم باورنمیکرد مادرش فلان چیز وگفته وپیش همسرم مهربون بودبامن ولی ی اتفاقاتی افتاد همسرم باورکردولی بازم نمیتونست چیزی بگه البته همسرم ب منم چیزی نمیگف اگ جواب مادرشویاهرکیو میدادم میگف ازحقت دفاع کن من خودمو عوض کردم بخودم گفتم مهربونی بسته بخودم ظلم میکردم باسکوتم همش خودخوری میکردم وقتی رفتارموعوض کردم فهمیدن منم زبون دارم ازسراحترامه میزنن سرم چیزی نمیگم خدا‌شاهده مادرشوهرم چنان احترامی میزاشت بهم خیلی بهم ظلم کردولی من دوسشداشتم هزاران خوبیم داشت خدابیامرزتش اینوبگم توباعوض کردن خودت میتونی دیگرونوتغییربدی انشاءالله خوشودلشادباشی

سلام عزیزمنظر شما درسته منم با شما موافقماما عزیزم شوهر من میگه هیچوقت طلاقت نمیدم جز مرگ هیچی باعث ...

متاسفانه گاهی زور آدم هیچ جوره نمیرسه و ظالم  موفق میشه ،،، انشالله خدا بهتون فرزندان صالح عطا کنه و زندگیتون همیشه شاد باشه و همه ناراحتیاتون جبران بشه عزیزم

دقیقا همینه سرهمه چی همش استرس میدن واعصاب خرابی. یاداروپیدانمیشه یاهزینه هابالاست یاعلتوپیدانمیکنن ...

اخه همچین هم اخمو و طلبکار کارشناسا با آدم صحبت میکنن و با افتخار سنگ اندازی میکنن انگار ما بدهکاریم اونا طلبکار

2810