2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043041 بازدید | 684284 پست
بخدا اصلا انرژی آدمو سرکار های پوچ میگیرن همش آدم باید دوندگی کنه یا بحث و دعوا ، خدایا این نابارو ...

دقیقا همینه سرهمه چی همش استرس میدن واعصاب خرابی. یاداروپیدانمیشه یاهزینه هابالاست یاعلتوپیدانمیکنن هزاران یا دیگ انشالله خدا راهو برات هموارکنه بخوشی وسلامتی انتقال بدی عزیزدلم

سلام خانما بنظرتون اگه قبل انتقال قرص آرام بخش بخورم بده؟حال روحیم بده خیلی خسته ام.. با اینکه مشکل ...

سلام عزیزم دورت بگردم بادکترت مشورت کن فک کنم بشه ولی ن هرارام بخشی خودشون میدونن چی تجویزکنن. عزیزدلم این ای وی اف انقد سخته بجای مرحم شدن برای همدیگه توزندگی زناشویی خیلی رابطه هاروسردکرده فشار زیاده روآدم همسرتم مرده تحملشو صبرش باتوبرابری نمیکنه خانوماصبرشون بیشتره غصه نخورهمه این سختیاروچشیدیم یکی کمتریکی بیشتر باهمسرت حرف بزن بایددیدش ونسبت ب این قضیه عوض کنه بچه آزمایشگاهی چیه؟ بایدخداروشکرکنیم ک چنین راه‌هایی هرچندسخت هست ک بتونیم مادربشیم اگ نبودچیکارمیکردیم باهاشون با آرامش صحبت کن توجیهشون کن انشالله بهترین اتفاقات توزندگیت جریان پیداکنه  حرفای مادرشوهرتم جدی نگیرانگارنمیشنوی رابطتوباهمسرت محکم کن ولاغیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان منم ابجیم ۱۴ساله باردارنشده مشکل ازشوهرشه اسپرم صفر هرکاری کردن نشد چی پیشنهاد میدید راه ...

اسپرم یا جنین اهدایی

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا نکنه عزیزدلم سلامت باشی انشاللهبله عزیزم میدونهولی نمیدونم چرا باز تاوانشو از من میخواددلیلش هم ...

قطعا که شما مهمتری.  اینحوری سرو صدا کرده که بار آخرت باشه گله میکنی

ولی نترس و بار آخرت نباشه.ازبس تو سرش غر کسی رو نزدی حالا براش سخته 

منم این اشتباه رو کردم از هرچی ناراحت شدم برای اینکه همسرم ناراحت نشه و تو خونمون ناراحتی پیش نیاد نگفتم ولی الان میگم البته به وقتش و از سمت خودم که احساس کردم فلان شدم سعی میکنم ماجرا رو تعریف کنم ولی بدگویی اون شخص رو نکنم

کسی که مشاوره رو قبول نداره چون میدونه مشکل داره.

به نظرم فعلا ا انتقال نده.  ببخشید ظاهرا مادر ایشون همش یه پاش تو رندگی شما هست

یا قبلش با دکترت صحبت کن بگو اذیت میکنه و قبول نداره پسرش مشکل داره یه ویزیت با خودش یرو که دکتر بهش بگه شاید زبونش کوتاه بشه

سلام دوستان من امروز روز ۱۲ iuiبودم صب ساعت نه تست زدم منفی شد ساعت یک بعدازظهر دیدم یه خط خیلی محو داره حتی تو عکس معلوم نمیشه بعد ساعت چهار بعدازظهر دوباره دیدم اون خط محو نیست کلا دوباره یه خط مونده 

بنظرتون اون خط چیبود چرا پاک شد دوباره 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
نساجون چقدر حالم بدههیچ راهی برامون نمونده انگارمعذرت میخوام از همه اگه انرژی منفیم زیاده

عزیزم تو ک رحمت خوبه چرا آزمایش‌های ایمنیوانعقادی وسی دی مارکرهارونمیدی من خیلی بهت گفتم خیالت راحت میشه

[QUOTE=347331072]ممنون عزیزم  راستش یکم استرس دارم  چون نتونستم وزنمو کم کنم[/ قربونت مگه چقداضافه وزن داری تاوقتی داری حجم غذاتوکم کن بخاطراضافه وزن آدم استرس میگیره دختر درسته خوبه وزنت متناسب باشه ولی وزن بالاانقدکاروخراب نمیکنه ک استرس میکنه تلاشتوبکن تاروزانتقال موفق باشی عزیزم 

2810