2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
سلام ببخشید من نظر میدماما چه مادر شوهرِ احمقی داریدقوی باش میگفتی به توچه

سلام عزیزم 

خواهر اگه بدونی چه بلاهایی سرم اورده اینقدر فحشم میده  اینهمه دوست و فامیل دیدم هیچکس به بد شانسی من نبوده

اگه اینجوری میگفتم مادر شوهرم همونجا طرف جاریش میگرفت و یه دعوای حسابی راه مینداخت

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

سلام عزیزم

لطفا منم بنویس

خیلی ممنونم حاجتت روا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزدلمحرفتون درسته منم شاید یه گاردی داشتم ولی در موردش خوندم و بعد دیدگاهم عوض شدتا دکتر گف ...

سلام یه دنیا معذرت همچنین نظری میگم ،، مطمئنید با این اخلاق شوهر و مادر شوهر مخصوصا شوهر ادامه زندگی مشترک درسته یا آوردن یه بچه درسته ،یعنی بنظرم آدمها با اومدن بچه هم ذاتشون تغییر نمیکنه ،، خود من با همسرم مشکلاتی دارم البته موضوعی با شما فرق داره ولی با اومدن بچه هم هيچی تغییر نکرد ،،، الان این همسر شما که اینقدر شما رو تحت فشار گذاشته که به خودک شی فکر کردید ادامه درمان باهاش درسته آیا

دخترا شما میگین چیکار کنم ؟...بابام ۲۵ همین ماه میره کربلا ( ده روزه )منم قرار بود پریود شدم ب دکترم ...

عزیزم امام حسین طلبیده حالای ماه دیرتربارداربشی چ اشکالی داره چون میگی دلت هوای کربلاکرده میگم شایدازاین موقعیتاپیش نیاد بری بهتره هم دلت آروم میشه هم ب بدنت استراحت میدی  هم زیارتتو رفتی هم باردارشدی انشاءالله ماه بعدکربلااومدنت بازتصمیم گیرنده تویی عزیزدلم انشاءالله رفتی دعامون کن باقلب مهربونت

آره شروع کرد چهارشنبه هفته بعد باید برم برا سونو ضخامت.اگه پچ پیدا نکنم بعید می‌دونم تغییر چندانی بک ...

عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی. آلاجون فرتیل سی ام خوردی منم ضخامتم پایین بود فک کنم این قرصه باعث شدبره بالااگ مایع نبود انتقال میدادم رادیس جون گفت روزی 3تابخورقرص خوبیه اگ مشکل کیست فیبروم و... نداری بادکش گرم خونرسانی رحمو میبره بالا انجام بده

آره شروع کرد چهارشنبه هفته بعد باید برم برا سونو ضخامت.اگه پچ پیدا نکنم بعید می‌دونم تغییر چندانی بک ...

آلاجون گفتم بادکش انجام بده حواسم نبود بهت آمپول سترو داده انجام نده بادکشو چون احتمال داره تخمدونت تحریک بشن فرتیل سی ام ولی بخور

سلام به مامانهای اینده گل ان شالله خوبه خوب باشید😍،قشنگها دکتر برای انتقالم دو تا امپول واریوپپتیل ...

عزیزم این آمپول ومنم داشتم بخاطرمشکل رحمم داده بودن. منم اندومتریوز نبودم کاربردهای مختلفی داره نگران نباش انشاءالله بسلامتی انتقال میدی 

2810