2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042988 بازدید | 684278 پست
الا جان این سیکل داروهای انتقال شروع می‌کنی ؟

آره شروع کرد چهارشنبه هفته بعد باید برم برا سونو ضخامت.

اگه پچ پیدا نکنم بعید می‌دونم تغییر چندانی بکنه باز. همون داروهای قبلیه. یکی از بچه ها گفته بود آمپول استرادیول هم خوبه نمی‌دونم اگه پچ پیدا نکردم آمپول بگیرم یا نه. اصلا استفاده اش هم بلد نیستم که چقدر باید باشه چون دوزشون فرق می کنه.

کاش یکی خارج داشتیم پچ می‌گرفت می‌فرستاد😅

فقط موقع سونو گف چرا تخمدان فولیکول دارن؟دو تا آمپول ستروناکس نوشت یکی برا امشب یکی فردا. فک کنم برا جلوگیری از رشد فولیکولا بود اره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اخرین پریودم ۹ تیر بوده 

ولی الان ۳.۴ روزی میشه گاهی همچنین دلو کمرم درد میکنه که میگم الان پریود میشم 

نمیفهمم از چیه🥲 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭😭عزیزم بگردم الهی.... من خیلی امید داشتم هرشب برات قرآن میخوندم انقد قسمش دادم😭😭😭ازخدا د ...

قربون قلب مهربونت عزیزم

خودمم خیلی امیدوار بودم ولی ناامیدم کرد خدا

این دلای گرفته و شکسته ی ما، مگه دل میشه دیگه!

من تاحالا نرفتم واقعا دلم با کربلاسهر سالی ک خواستم برم نشده ولی اینبار انگار راهم هموار تره..بابام ...

ان شاالله ان شالله 😍 

اگه روزی شد و رفتین خییییلی التماس دعا دارم برا هممون. 

ان شالله دست پر برگردی.😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره شروع کرد چهارشنبه هفته بعد باید برم برا سونو ضخامت.اگه پچ پیدا نکنم بعید می‌دونم تغییر چندانی بک ...

ستروناکس برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک بود ولی شاید الان همین کاربرد جلوگیری از بزرگ شدن فولیکول رو داشته باشه اینو منم دقیق نمیدونم

به دکتر پیشنهاد بدی قبول نمیکنه آمپول استرادیول بزنی که خودش بگه دوزش چقدر باشه؟

پیدا نشدن داروها که دیگه🤧😮‍💨

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام به مامانهای اینده گل ان شالله خوبه خوب باشید😍،قشنگها دکتر برای انتقالم دو تا امپول واریوپپتیل داده بود که دومی هم یکشنبه زدم و ان شالله دو هفته دیگه باید برم سونو و مشخص شدن تاریخ انتقال.کسی بوده قبل از انتقال این امپول رو بزنه؟نمیدونم چرا بخاطر این امپول دو ماه پروسه امو عقب انداختن منکه مشکل اندومتریوز ندارم نمیدونمچرا این امپولو تجویز کردن

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ستروناکس برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک بود ولی شاید الان همین کاربرد جلوگیری از بزرگ شدن فولیکول رو ...

فردا ی چند تا داروخانه زنگ میزنم اگه پیدا نشد پس فردا با دکتر حرف میزنم ببینم چی میگه

سلام به مامانهای اینده گل ان شالله خوبه خوب باشید😍،قشنگها دکتر برای انتقالم دو تا امپول واریوپپتیل ...

منم ی بار داشتم این آمپول ولی فک کنم تو سیکل پانکچرم بود. 

ان شاالله همه چی براتون خوب پیش بره

منم ی بار داشتم این آمپول ولی فک کنم تو سیکل پانکچرم بود. ان شاالله همه چی براتون خوب پیش بره

ممنونم عزیزم،متاسفانه موسسه ای که میرم انقدر شلوغ میشه و اصلا نمیشه از دکتر پرسید جریان چیت.من بخاطر کارم چند ماهصبر کردم خرداد برم انتقال که تا حالا انجام نشده و این ماه تو سختترین شرایطم توکل بر خدا هرچی خیر و صلاحمونه مقدر کنه دیگه تو این راه واقعا زیر و زبر شدیم همه چیمون رو هوا☹️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ممنونم عزیزم،متاسفانه موسسه ای که میرم انقدر شلوغ میشه و اصلا نمیشه از دکتر پرسید جریان چیت.من بخاطر ...

بعضی دکترا روشاشون با هم فرق می‌کنه. ان شالله بهترین نتیجه رو از همین سیکل بگیرید

بعضی دکترا روشاشون با هم فرق می‌کنه. ان شالله بهترین نتیجه رو از همین سیکل بگیرید

ممنونم😍 شما نمیدونید چه اثری روی انتقال داره این امپول و برای چی تجویز میکنند

ممنونم😍 شما نمیدونید چه اثری روی انتقال داره این امپول و برای چی تجویز میکنند

نه متاسفانه اطلاعی ندارم 🥺

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن
۲) سپیدار جوجو
۳) رادیس ۱۲
Rose_710 (۴
Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷
Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) آسمان ۱۴۰۲
۱۰) رکسانا ۱۴۰۰
۱۱) قاصدک _ بیخبر
Atrin _arsen_ atrina (۱۲
۱۳) آوا ۶۶ آریا
۱۴) نهال ۶۴۶۷
۵golnarges (۱۵
Ssseffat( ۱۶
۱۷) سمی ۶۴

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

مرسی قشنگم 🥹🫂 انشالله بهترین ها برای شما و نینی قشنگت رقم بخوره 🫀🦋

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810