2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043039 بازدید | 684284 پست
منظورت استرادیول خارجی بود از این چرخشی ها ۲۸ تا توش بود

آهان نه، پچ منظورمه، برچسب استرادیول هس که مقدار بیشتری از قرص داره و به پوست میچسبونن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای خاله جون شرمندتم یادم رفته بود 🫣ببخشید تورخدا♥️الان بهتری؟

چ حرفیه دختر؟ دشمنت شرمنده😘😘😅 آره شکر خدا . بالاخره پریود شدم. ظاهراً از عوارض داروهاست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلاجون تهرانی؟

نه عزیزم تبریزم

چ حرفیه دختر؟ دشمنت شرمنده😘😘😅 آره شکر خدا . بالاخره پریود شدم. ظاهراً از عوارض داروهاست

😘😘🫀

دخترت آلزایمر گرفته😄

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😘😘🫀دخترت آلزایمر گرفته😄

😘اونو ک متاسفانه خیلیامون داریم من جمله خودم 😅 بد جووووور

حتماایرانی بوده ازدرد مردم خارجی باشه هزینش چقد فرق داره واسه من1700بودهزینش

هزینه اش یادم نیست چون خیلی وقت پیش بود ،ولی اینکه ماده حاجب خارجیش پیدا نمیشد یادمه و به سختی پیدا کردم 

پرسیدم میتونم ایرانی بگیرم ،گفتن ایرانی درد داره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دعا کن بتونم پچ پیدا کنم❤️

راستی بچه ها کسی بوده امپولش رو زده باشه؟

دخترا شما میگین چیکار کنم ؟...

بابام ۲۵ همین ماه میره کربلا ( ده روزه )

منم قرار بود پریود شدم ب دکترم زنگ بزنم مجدد دارو تقویت تخمک میده و ۱۵ سیکل میگه بیا اصفهان ک همون تایم ۲۵ اینا میشه وسط سیکلم...

حالا دلم با کربلاس .. دلم میخواد برم 🥲 حتی الانم ک مینوسیم بغض دارم 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😘اونو ک متاسفانه خیلیامون داریم من جمله خودم 😅 بد جووووور

هعیییی پیر شدیم تو جوونی 🤪 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رز من ی ماه پیش ا کلینیک تابان پرسیدم انتقال 12 گف مرکزمام گرونه

میدونم مام خیلی گرونه عزیزم 

حتی چند سال پیش که ویزیت جاهای دیگه صد و خورده ای بود ،مام ۶۰۰ و خورده ای می‌گرفت 

قیمتی که عفت جان برای پانکچر می‌گفت رو میگم که دیگه اون قیمت نیست الان اونجام گرون شده ،آخه مرکزی که من و عفت میریم یکیه 

دخترا شما میگین چیکار کنم ؟...بابام ۲۵ همین ماه میره کربلا ( ده روزه )منم قرار بود پریود شدم ب دکترم ...

اگه عجله نداری بنظرم این فرصتی از دست نده😍 اربعین ی عالم دیگه ای داره.

در هر صورت ان شاالله خدا بهترین هارو روزیت کنه

دخترا شما میگین چیکار کنم ؟...بابام ۲۵ همین ماه میره کربلا ( ده روزه )منم قرار بود پریود شدم ب دکترم ...

هر کسی شرایطش فرق می‌کنه فاطمه جان 

اگه فکر می‌کنی بری روحیه ات بهتر میشه برو 

اگه فکر می‌کنی بری بیشتر اعصابت خرد میشه که چرا کارات رو به تاخیر انداختی نرو 

ببین با کدوم حالت بهتره

آهان نه، پچ منظورمه، برچسب استرادیول هس که مقدار بیشتری از قرص داره و به پوست میچسبونن

الا جان این سیکل داروهای انتقال شروع می‌کنی ؟

اگه عجله نداری بنظرم این فرصتی از دست نده😍 اربعین ی عالم دیگه ای داره.در هر صورت ان شاالله خدا بهتر ...

من تاحالا نرفتم واقعا دلم با کربلاس

هر سالی ک خواستم برم نشده ولی اینبار انگار راهم هموار تره..

بابام میگه بیا ، بلکه امام حسین پای ارزوتو امضا کنه🥺 بعد برو دکتر..

سعید دو دله .. میگه بریم دکتر زودتر باردار شی

ولی همینطوری ام خواسته ی من قوی تر بود😎💪🏼 امروز خروج از کشور رو امضا کرد ، فردا هم پاس رو میرم درست میکنم

با خودم گفتم اگه قسمتم شد میرم🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر کسی شرایطش فرق می‌کنه فاطمه جان اگه فکر می‌کنی بری روحیه ات بهتر میشه برو اگه فکر می‌کنی بری بیشت ...

🥲 همین دیگه...

ممنون قشنگم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810