2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043036 بازدید | 684284 پست
سلام عزیزممن ۱۸ سیکل قبل از انتقال زدم.چون سابقه آندومتریوز داشتم. حتما همزمان باهاش روزی یه دونه مت ...

ممنونم عزیزم حتما میخورم چشم،من همیشه ضخامت اندومنرم برعکس بود نازک میشد و دکتر میگفت این امکان لانه گزینی زو کم میکنه اما نمیدونم اینسری چی دید تو سونو گفت این امپول رو بزنم ان شالاه خیره

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
به منم این امپول رو دادن و من هم دقیقا اندومتریوز نیستم . ولی مطمینید دو هفته بعد از دوز دوم باید بر ...

سلام عزیزم بله یکی روز ۱۷ سیکل ماه پیشم زدم یکی هم ۲۸ روز بعد ،و گفتن دو هفته دیکه بیا سونو تو کاغذ هم برام نوشت نمیدونم چی قراره بشه خدا کنه دیگه انتقال بده تکلیفم مشخص شه دوران بدی به سر میبرم نه میتونم داروهای پوست و مو رو مصرف کنم شدیدا ریزش مو گرفتم بختطر داروهای انتقال،نه میتونم کلاس ورزسمو ثبت نام کنم نمیدونم کی انتقاله نه میتونم برای ادامه کارم برم خلاصه رو هوا موندم☹️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای این وضعیت همه ی ماست،منم از همه برنامه ها و کار و شغلم افتادم

دقیقا ادم نمیتونه یه برنامه داشته باشه چندین ساله نه سر یک شغل تونستم بمونم مدام سونو پیزیت دارو اخر سر میگن خپش امدید،ورزش دو هفته برو بقیه اش تو شک و شبهه،خلاصه خدا خودش دادرس هممون باشه و دلمونو با اولادهای سالم و صالح شاد کنه.منکه این پک اخرمه و تصمیم گرفتم اهرین باریه میرم دنبال درمان نشد یعنی قسمتم نیست بتونم چند صباحی هم جوری که دلم میخواد زندگی کنم☹️

عزیزم به خدا توکل کن که یادش آرام بخش دله این تعریفی که کردی خیلی شرایط سختیه ولی یادت باشه خدا میبی ...

ممنونم عزیزدلم 

همه کارایی که گفتین رو انجام دادم عزیزم چند ساله توکل کردم چقدر نذر چقدر دعا ولی فقط مشکلاتم بیشتر شد گاهی حس میکنم نفرین شدم یا شایدم کلا بختم سیاهه...

چقدر حرف زدم باهاش ولی متاسفانه شوهرم مثل یه بچه هست حتی اختیار عقلش هم دست خودش نیست انگار... با هر روشی بهش گفتم که من به حمایتت نیاز دارم ولی فقط بدتر شد مادرش اگه بگه خدا وجود نداره هم قبول میکنه اصلا از عقل خودش استفاده نمیکنه 

الهی بمیرم برای دلتهمسرت قبول داره مشکل از خودش که باعث شده تو این راه بیوفتید؟کاش کسی از ناباروریت ...

خدا نکنه عزیزدلم سلامت باشی انشالله

بله عزیزم میدونه

ولی نمیدونم چرا باز تاوانشو از من میخواد

دلیلش هم مادرش هست معتقده اگه من سالم بودم بچه دار میشدیم و ربطی به شوهرم نداره

عزیزم از روز اول که اقدام کردیم به مادرش گفت بعدم که نشد به کل خانواده اش😔

حالا تو فامیل فکر نکنم به کسی گفته باشن اما خیلی فامیلهاش بهم تیکه میندازن

منم یبار به روی شوهرم نیاوردم امروز دلم گرفت گفتم زن عموت گفت حتما سالم نیستی مشکلی چیزی داری وگرنه بچتون شده بود تا الان.. رو حساب درد و دل گفتم... دیدم مامانش از قبل گفته  زن عموش اینو گفته بعد شوهرم گارد گرفت گفت تو از من میخوای با فامیلهام دعوا کنم یا قطع رابطه؟!!!

کلییی طرفداری کرد از زن عموش دعوای شدیدی کرد باهام 

حتی زن عموش هم از من مهمتره براش😔 واقعا دیگه احساس میکنم قلب ندارم.. امروز دیگه ایمانم از دست دادم خدا منو دوست نداره... 

یادم نمیره وقتی اینو گفت مادرش خندید و با ذوق نگاهم کرد و ابرو بالا انداخت!!

مشاوره هم نمیاد عزیزم مامانش همیشه میگه مشاوره ها زندگی خراب کنن خودشم حرف مامانش تکرار میکنه

الهی عزیزم. ان شالله خدا خودش عنایت کنه خیلی زود نتیجه بگیری.می‌دونم الان ب خاطر حرف همسرت خیلی دلت ...

ممنونم عزیزدلم

حرفتون درسته منم شاید یه گاردی داشتم ولی در موردش خوندم و بعد دیدگاهم عوض شد

تا دکتر گفت ای وی اف قبول کرد ولی چون تحت تاثیر مادرشه حرفش عوض شده

امروزم گفتم فعلا انتقال نمیدم بچه نیاریم بهتره دوباره میگ انتقال بدیم آخر دیوونه ام میکنه😞

خدا نکنه عزیزدلم سلامت باشی انشاللهبله عزیزم میدونهولی نمیدونم چرا باز تاوانشو از من میخواددلیلش هم ...

سلام ببخشید من نظر میدم

اما چه مادر شوهرِ احمقی دارید

قوی باش 

میگفتی به توچه 

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

انشالله حاجت روا عزیزم اگه میشغ برا کاربر داداشم خودم و خواهرم بخونین شرمنده عزیزم اگه زیاد بودن برا من نخونین انشالله حاجت روا بشین قشنگم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دورت بگردم. تولدت مبارک عزیزدلم انشاءالله بهترینانصیب قلب مهربونت بشه

خدا نکنه عزیزدلم قربونت برم خواهر قشنگم ممنونم همچنین عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبی چخبر نینی دنیا نیومده ؟

سلام عزیزم مرسی فدات نه خواهر هنوز دردم نگرفته انگار این جوجه نمیخاد دنیا بیاد 

سلام عزیزم من از قبل عید شمارو یادمه بسلامتی مامان شدی ؟

نه💔

من همه کاری کردم.

نشد که نشد🙃

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810